M
molnibalage
Guest
Egy VGA cseréhez képes drága és nekem soha senki nem fogja eladni azt, hogy egy laptop ilyen cuccal hűtve majd jó lesz.Szerintem most jobban megéri egy gamer notebook (abból is a minőségibb, mint az Asus TUF / Acer Nitro).
350-400k-ból komplett gép, elég jó gpu-val (1660Ti, 2060), 8 magos Ryzen-nel, 16GB rammal (+6GB dedikált a gpu-nak), gyors SSD, egyedül a zajterhelés ami nagyobb, mint egy asztalinál, de összerakva most az se lenne olcsóbb.
Szerk.:
Most tudnék venni olcsón egy iPad 1-et, azon futnak a stream szolgáltatók app-jai (HBO Go, Netflix, RTL Most, Curiosity)?
A barátnőm harmatgyenge gépe is ehhez képest tolja ki magából a hőt és a zajt. Meg kifizetem a képernyőjét is, amit nem használok.
Okkal vettem 27 colos kijelzőt.
VGA csere kb. a NG játékok miatt kell majd egyszer, de most igazából semmi miatt. Max. a Dyling Light 2. Az meg jövőre lesz sale-es, ha kijön idén...
A céges gépem passzív hűtésű, hiszen nem atomerőmű és a saját, amúgy csendes gépem is egy zajos valaminek tűnik mellette. Nálam meg a kis zaj alap.
Szóval, ha nekem valaha is lesz bármi mobilom, annak kb. annyit kell tudnia, hogy böngészés, videónézés, szövegszerkesztés és max PS7 futtatása. Nem többet.