M
molnibalage
Guest
Hát, én biztosan nem mondtam. De amikor 5:4 17 colról váltottam 24-re, akkor ott olyan szinten elégedett lettem, hogy otthon max cikkíráshoz kéne +1 db monitor. De hely úgysincs senki.Azért a hülyeség csúcsának nevezni túlzás, anno, mikor az 1024x768 volt bevett CRT monitoros felbontás, és jöttek az első 1680x1050 pixeles LCD-k, ott is mondtuk, hogy minek az...
4-szeres élsimítás felett nemigen kellett nekem soha semmi. Még az agyonhúzott élsimítás is vérolcsó hardveresen a natív 4K-hoz képest.Nem rossz a 4K, mert az élsimításra kevesebb erőforrás kell. Csak éppen horror erőforrás-igénye van...
Én anno talán, ha fél órát (?) játszottam vele. Kb. akkor röhögtem el magam az FPS műfaj "fejlődésén", amikor egy üres olajoshordó mögé bújva fedezében voltam egy csónakra szerelt géppuskáétól. Komolytalan. Legalábbis nekem.Mint játék én sem estem hanyatt tőle. De ezzel együtt a víz meseszép volt a maga idejében, és olyan dolgokat tudott, amik még manapság is sok játékból hiányoznak, például a tengerparti pálmafák gépkarabéllyal való "kivágása", a bizonyos szintig rombolható környezet, stb.
Eszközöm és kézügyességem 0. Ha az ipar számára teljesíthetetlen egy 35 centis lassú forgású venti rápakolása a ház oldalára, akkor részemről menjenek a sunyiba...övetkező DIY projectnek egy ideális áramlású ház megtervezése és megépítése?
Akkor az egyetlen kérdés, hogy befér-e a jobb VGA a gépbe.Akkor szerintem arra az illetőre ne nagyon hallgas a jövőben PC hardware témák kapcsán...
Simán tudja kezelni.
Csak, ha eltérő típusú RAM cellát teszek be, akkor az mennyit fog adni teljesítményben? Mennyire tudnak együtt dolgozni hatékonyan? Ha értelmes RAM is tehető be és elfér a VGA, akkor óccón megúszhatom a dolgot.Attól, hogy nem képes kezelni, a RAM-ot még tudod bővíteni, nem? Ez a lényeg ilyenkor...
Csak a 128GB SSD helyett köll majd egy új 512GB, amire valahogy át kell tükrözni az OS-emet. Ahhoz sem értek. Aztán valakinek oda lehet ajándékozni azt a meghajtót, én nem tudom mire használni már. Értéke kb. semmi.