30km-el a frontvonal mögött egy akkora drónnal elég kényelmesen elrepkedtek az ukránok, mert az tuti, hogy nem valami kis lótúró volt ami az Uragant felderítette.Nincsen.
Kb tegnapi drónfelvételek a térségben:
és kb tegnapelotti felvételek:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
30km-el a frontvonal mögött egy akkora drónnal elég kényelmesen elrepkedtek az ukránok, mert az tuti, hogy nem valami kis lótúró volt ami az Uragant felderítette.Nincsen.
Kb tegnapi drónfelvételek a térségben:
és kb tegnapelotti felvételek:
A betett kép 2022 ben készült.Friss kép a lelőtt Su 34-esről.
Friss kép a lelőtt Su 34-esről.
A Szu-25-öst pedig Szu-34-esreSzóljanak nekik, hogy rajzolják át a havat sárra...
Friss kép a lelőtt Su 34-esről.
Hát fiam, ez most nem jött be...
Pedig ennél csak szarabbul járhatnak ...Ez nem tom honnan van, de ilyet én sem hiszek el...
Esetleg nézd meg azt a függőleges vezérsíkot jobban, meg a kép jobb alsó sarkát is...Friss kép a lelőtt Su 34-esről.
Esetleg nézd meg azt a függőleges vezérsíkot jobban, meg a kép jobb alsó sarkát is...
Benéztem a képet.Nem nagyítottam ki telefonon.Tömören összefoglalva 3 Su 34 lelövését állítják az Ukránok egy frissen átadott Német patriot komplexummal.Oroszok azt állitják már meg is semmisítették.Ezekből egy lelövést ismertek el az Oroszok másik két gépre meg a patriotra mért válaszcsapásról semmi konkrét bizonyíték.Esetleg nézd meg azt a függőleges vezérsíkot jobban, meg a kép jobb alsó sarkát is...
Na akkor ez innét kamu, köszönjük ukrán hirszerzes...Friss kép a lelőtt Su 34-esről.
Rengeteg kamut tolnak ismét az ukránok, szedtek már elő 2015-ös milicia btr mészárlást is, mint friss csapás az oroszokra.Benéztem a képet.Nem nagyítottam ki telefonon.Tömören összefoglalva 3 Su 34 lelövését állítják az Ukránok egy frissen átadott Német patriot komplexummal.Oroszok azt állitják már meg is semmisítették.Ezekből egy lelövést ismertek el az Oroszok másik két gépre meg a patriotra mért válaszcsapásról semmi konkrét bizonyíték.
Nem kutatok. 10-100 ezer számra ölik az embereke most és teszik milliószámra földönfutóvá. Megéri, tényleg.
Egy kicsit körbejárhatnád a témát, kiknek érte meg szinte 'ingyé' Ukrajna felvásárlása, proxi bábállammá való átalakítása.Ez a külföldi politikus oligarcha réteg majdani győzelme után vált teljesen kontrollálhatatlan folyamattá Ukrajnában. Csak a földterületek mintegy 70%-át vásárolták fel, és hasonlóképp a nyersanyag lelőhelyeket ipari létesítményeket is birtokoltak. Azért írom múltidőben mert ezek már erősen kétes befektetésekre minősültek át - az oroszok közreműködésével.Megéri, tényleg.
Seymour Hersh amerikai oknyomozó újságírót a múltkor egy meg nem nevezett washingtoni tisztviselő egy kissé átverte. Erre Hal Turner nagyszerű pamfletet kanyarított az orosz repülőgépről, bár még most sem lehet tudni, az mit is csinált. Ha csak a diplomaták és a személyzet cseréje történt, azok miért nem álltak készen a hazaindulásra? Van olyan hír is, hogy fogolycsere történik, de hogy kit hoztak és kit visznek, nem lehet tudni.Valamit olvastam egy-két napja. Hír szólt arról, hogy egy orosz utasszállító gép indult az OF-ből az USA-ba. Nam tettem be, mert ezen kívül mást nem tartalmazott. Nem emlékszem, melyik csatornán olvastam.