Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Legalja ez a mentős-sorozás. Miért nem rokkant, leszerelt katonák a sorozók? Ilyen nyalka legények meg mehetnek Bahmut alsóra vitézkedni. Ja, h az csak szóban megy. Néha megszánom a magyarság ellenségeit, ez is egy ilyen pillanat.Az ukrán jogállamban már mentőautóval járnak a “toborzók”, de egyre kevésbé viseli ezt mindenki.
Nincsenek csodák, nem az oroszok fújják a passzátszelet, hanem aki erősebb globálisan összesítve.Az oroszoknak mi a terve?
Antigonosz
Azért azt úgy elképzeltem hogy Porosjankonak mekkora összeg lehet ez a háromszáz millió forint...
De remélem a Tibi csokit vesszük épp vissza tőle "gombokert".
Gumigerincu firkasznak meg szóltak Kijevbol hogy írjon már egy sejtelmes cikket a sztorirol.
Biztos ez is megfelel az EU konformitásnak, meg az EU normáknak. Csúnya vége lesz a kijevi vezetésnek, csak idő kérdése.....Mondjuk a mentőautók használata muníció vagy katonák szállítására pont háborús bűncselekmény, de ilyenkor valamiért csöndben van a bucsai nyivákolókommandó.
Én úgy látom hogy mégse az USA szállt meg egy másik országot a nemzetközi jogot felrúgva. Csak megsúgom hogy még a Krím elcsatolását sem ismerte el kb senki Észak-Koreán meg pár el nem ismert államon kívül.Nincsenek csodák, nem az oroszok fújják a passzátszelet, hanem aki erősebb globálisan összesítve.
Így Putyin csak másodhegedűs ebben a kottaolvasó mutatványban, ő a kontrás, mint a brácsás a magyar népi zenekarban, aki a főszólamot időnként megkontrázza..
Tehát nem őket kell megkérdezni hanem a Nagy Fehér Főnökünket, milyen "meglepetéseket" tervez még a jövőben, hol kezdődnek először még újabb és újabb helyi konfliktusok.
Az ukrán események szálait is konkrétabban már 1993 óta szövögették, most tart a kivitelezésen. Ez a project kissé félrecsúszni látszik (Ukrajna felvásárlása politikai és gazdasági téren proxi gyarmattá tétele, majd szembefordítva saját testvérnépével, harci darálóba küldéssel).
Ha eddig minden flottul lezajlott - volna, az ott szövetséges haderő már a Mézes bödönt, Medvesonkát és a Medvebundát próbálnák megszerezni..
Ezt a konfliktust nézhetjük akár a hidegháborúval befagyasztott II. Vh továbbfolytatásának, vagy a III. Vh ra való felkészítő gyakorlásnak is.
Mivel az ukránok állami szinten terrorizálták, gyilkolták az oroszokat (és teljesen mindegy hogy ez épp az akkori ukrán területeken történt), sok választási lehetősége nem volt, már belpolitikai okokból sem. Ez egy jól kiépített csapda volt, a legjobb esetben taccsra menthet az orosz, és úgy tűnik ez sikerülhet is.Ha ebbe Putyint így egyszerűen bele tudták ugratni, akkor Putyin síkhülye idióta. Már boccs, de mivel tudnának rávenni, hogy megöld a szomszédodat, ha te nem akarod?
Nem kutatok. 10-100 ezer számra ölik az embereke most és teszik milliószámra földönfutóvá. Megéri, tényleg.Mivel az ukránok állami szinten terrorizálták, gyilkolták az oroszokat (és teljesen mindegy hogy ez épp az akkori ukrán területeken történt), sok választási lehetősége nem volt, már belpolitikai okokból sem. Ez egy jól kiépített csapda volt, a legjobb esetben taccsra menthet az orosz, és úgy tűnik ez sikerülhet is.
Arról, hogy állami szinten történt-e ez: 2015 táján még a youtube-on is elég egyértelmű felvételek jöttek szembe pl. a légierő tevékenységeiről, a célpont nézőpontjából is. Akkor ez szó szerint szembe jött a neten, amikor én eredetileg szíriai felvételeket böngésztem.
Azóta, amikor vissza akartam keresni, már nem találtam meg ezeket a yt-n. Gondolom az internet bugyraiban valahol megvannak, de már nem jönnek csak úgy szembe. Ez "furcsa mód" egybe esik azzal a médiahengerrel, ami azt sulykolja, hogy ez a háborúszerűség kiprovokálatlan, illetve megjelent az ellenérdekelt médiák korlátozása. Csakis a mi érdekünkben
Aki tehát VALÓBAN az igazságot keresi, és nem egy számára szimpatikus oldal narratíváját fogadja el kényelmesen, annak szó szerint kutatnia kell, méghozzá a "maszek" posztok, videók világában.
Ha belegondolunk, hogy az igazságra esetleg nagyobb rálátással rendelkező nyugat-európai választók milyen-mekkora, Ukrajnával kapcsolatos pénzmozgásokat akadályoznának meg, érthetővé válik az, hogy miért történik a szemünk előtt egy brutális történelemhamisítás - értsd ukránmosdatás.
Magamat ismétlem: aki nem hiszi, kutasson, az előítéleteit levetkőzve - nem sok embernek lesz erre igénye. Nekem elég volt amit láttam, hogy a jövőben egy szavát se higgyem el semmilyen nyugati (vagy bármilyen) sajtónak. A 2014-15-ös kussolása se lehetett véletlen.
Itt semmilyen tájékoztatásról nincs már szó, csak rendelésre végzett befolyásolásról, ami elég sikeres is.
Én úgy látom hogy mégse az USA szállt meg egy másik országot a nemzetközi jogot felrúgva. Csak megsúgom hogy még a Krím elcsatolását sem ismerte el kb senki Észak-Koreán meg pár el nem ismert államon kívül.
Nem kutatok. 10-100 ezer számra ölik az embereke most és teszik milliószámra földönfutóvá. Megéri, tényleg.
Téged biztos nem érdekel, de az USA megszállta pl Irakot, Afganisztánt. Szíria egy részét is megszállva tartja és lopja az olaját. És az miért fáj neked, hogy a Krím elcsotálását nem ismerte el az USA? Ha elismerné, akkor te is elfogadnád?Én úgy látom hogy mégse az USA szállt meg egy másik országot a nemzetközi jogot felrúgva. Csak megsúgom hogy még a Krím elcsatolását sem ismerte el kb senki Észak-Koreán meg pár el nem ismert államon kívül.
most mit kell basztatni a "mestert" ha azt írja nem mondta, akkor nem mondta !!Te habozás nélkül letagadod az állításaidat, ha kínossá válik. Nem vagy semmi.
Tudod, közölhetnéd ezt a “divatot” a “nyugatos” ukrán kollégáiddal is…