Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ezzel az érveléssel az a probléma ,hogy a rossz szomszédod elvárja,hogy ha az ő háza ég te is gyújtsd magadra a tiédet !!Dehogy komoly! Demagóg.
Azért, mert a két ellenségünk közül én a nagyobbat ítélem veszélyesebbnek, még nem kedvelem a gyengébbet.
Amikor a rossz szomszédod háza ég, te a tűznek szurkolsz, én meg nem....
Te az oltáshoz benzint adnál, én inkább vizet, mert a tűz az én házamra is veszélyes. Akkor is, ha a rossz szomszéd hálátlan.
Ennyi.
Lényegtelen a bizonyítás, amiatt tettem be, hogy már az oroszok is csinálnak ilyet. A 9fag és hasonló oldalak egy időben - talán még most is - (még itt a fórumon is páran) megosztottak hasonló képeket csak az ukri oldal szemszögéből. Hovatovább egy ukri át is neveztette magát hivatalosan madjar névre, szintén hasonló prop céllal.És ez mit bizonyít? Hogy van olyan ember idehaza aki gyűlöli az ukránokat? Odaát meg állami szinten gyűlölnek minket és szívük szerint letörölnének minket a térképről ha megtehetnék.
"Barátaim! Lómaiak! Földijeim!"
Источник: https://rusvesna.su/news/1706006839A sztrájk célját elértük. Minden kijelölt célpontot eltaláltak” – közölte a katonai osztály.
A NATO Fenntartási és Beszerzési Ügynöksége a szervezet elsődleges szolgáltatója, "integrált képességek széles skáláját biztosítja a Szövetségnek, annak tagjainak és partnereinek". Az NSPA egyesíti a NATO logisztikai és beszerzési tevékenységeit – magyarázza Brüsszel.Fontos, hogy a NATO folyamatosan utánpótlást biztosítson, miközben továbbra is támogatjuk Ukrajnát” – mondta Stoltenberg újságíróknak a ceremónia után.
Legyen inkább mindenki Magyarország-párti: ez a háború semmi jót nem hozott nekünk, szóval hagyják már abba, elég nagy f@szság volt elkezdeni is.
Magyarországnak nem jó egy agresszív kereskedelmi partner, aki gondol egyet, háborút kezd és kihívja maga ellen a világjelentős részét, ami miatt nem tudja nekünk eladni a portékáját.
És igen, Ukrajna sem egy jó szomszéd.
De a kettő pofozkodása a legrosszabb.
Amugy miert kell hibbantorszagban talalkozni csak ugy mellekesen megkerdezem? Svajc jobb hely lenne erre.![]()
Halálos fenyegetést kapott az Ukrajnába készülő Szijjártó Péter
Az ukrán nyelven írt üzenetben az áll, „robbanásveszélyes üdvözletre” számíthat.index.hu
Itt az a kérdés, Te és a hozzád hasonló amcsifanok mit szólnátok, ha miután távozásra lettek felszólítva, megtomahawkoznának minket a derék amerikaiak? Örülnétek neki, hogy végre megtanítják nekünk a demokráciát, kerül ahány magyar életbe kerül?!
Mert én most sem vagyok amcsi fan, azok után ellenségként kezelném őket azonnal. Ez igaz egyébként a jelenleg jóval szimpatikusabb oroszokra is, ha ők támadnak ránk, akkor meg ők az ellenség!
Üdvözlettel egy szuverenista!
Szerintem az orosz drogproblémák kiterjedtségével nem vagy tisztában... nagyon kula a helyzet ott is. A Japán meg koreai tinik közötti öngyilkosságok gyakoriságáról sem.
.És ezért elképesztő, mekkora előnyben van és főleg lesz e téren Oo, Kina, vagy éppen ÉK. Ott a gyerekek nevelése, a társadalmi értékrend sokkal inkább alkalmassá teszi az embert a háború elviselésére. A kelet különösen. Nézz meg egy Japán, Koreai vagy Kinai iskolát, a gyerekek viselkedését, beszédét, a tisztaságot.
Ezek ellen egy 10+ év múlva hadba induló nyugati generáció esélytelen.
Vagy felmerült bennem hogy ez nem egy jó indok a bárhová utazás lemondására ukránokkal való találkozás céljából?Amugy miert kell hibbantorszagban talalkozni csak ugy mellekesen megkerdezem? Svajc jobb hely lenne erre.
Arra gondolsz, hogy az ő Z generációjuk az isteni kiválasztottság okán kiképezhető rendes katonának, de pl egy német fiatal nem? Szerinted a német fiatal, ha tudja, hogy megy harcolni, akkor a saját életösztönét félretolja és hisztizik a kiképzésen, hátha nem viszik el? Mert szerintem nem. Ugyanúgy odateszi magát mint a zsidó fiatal, hisz ő is túl akarja élni a háborút. A muzulmán hitre jellemző az a fajta fatalizmus, hogy felesleges a képzés vagy bármi más tettünk az életben, mert minden előre meg van írva, úgy lesz ahogy Isten akarja.Mondjuk az izraeli társadalom ebből a szempontból erősen kakukktojás. Ott még az is katona, aki nem az. Tekintve, hogy megalakulásuk óta nyíltan ellenséges országok fenyegetik, ha valamit garantáltan csúcsra járattak, az a lakosság hadviselő képessége (ha van ilyen kifejezés). És ők komolyan is veszik ezt a katonaság dolgot, nem azzal vannak elfoglalva, hogy a terhes transzvesztitáknak van-e kényelmes kombiné az egyenruha alá.
Szép reklámfotó. Aki lovagolt már valaha az tudja, hogy egy ilyennel a vállán 10 métert se tudna megtenni lóháton
Tényleg nehezen értelmezhető ilyen keretek között a népirtás.Szóval megfogtalak.Látod, ennyi az egész.
Az őskor óta szinte bármelyik háborúban megnyilvánul az, hogy bizonyos népcsoportok adott időpontban felkészültebbek voltak a háborúzásra, mint a többiek. Nem azért más az izraeli Z generáció, mert isteni kiválasztottság, vagy efféle, hanem azért, mert ott a katonaság és a harcra készülés az élet szerves részét képezi nagyjából a születéstől a halálig, míg mondjuk Németországban az emberek 90% úgy éli le az életét, hogy verekednie sem kell. A németeknél is volt idő, amikor ők voltak a csúcs, most nem így van.Arra gondolsz, hogy az ő Z generációjuk az isteni kiválasztottság okán kiképezhető rendes katonának, de pl egy német fiatal nem? Szerinted a német fiatal, ha tudja, hogy megy harcolni, akkor a saját életösztönét félretolja és hisztizik a kiképzésen, hátha nem viszik el? Mert szerintem nem. Ugyanúgy odateszi magát mint a zsidó fiatal, hisz ő is túl akarja élni a háborút. A muzulmán hitre jellemző az a fajta fatalizmus, hogy felesleges a képzés vagy bármi más tettünk az életben, mert minden előre meg van írva, úgy lesz ahogy Isten akarja.
![]()
Halálos fenyegetést kapott az Ukrajnába készülő Szijjártó Péter
Az ukrán nyelven írt üzenetben az áll, „robbanásveszélyes üdvözletre” számíthat.index.hu
Nagyon jóhiszemű vagy.Háború az 2014 óta van, nem 2022 óta.
Sokak, még Ruszin-Szendi Romulusz is azt mondják, ha Putyin nem lép 2022. február 24.-én, akkor is kiújultak volna a harcok 2030-ban, az ukránok is dédelgették a sértődöttséget, és a bosszúállhatnékot a Krím miatt. Nemhogy a mögöttük álló EU és NATO tagok nagy része.
Mondom ezt úgy, hogy én is teljesen meggondolatlan, felelőtlen, és elhibázott dolognak véleményezem 2022. február 24.-ét.
A legtisztább, és legjobb az lett volna, ha a Krímen túlra egy lépést sem tesznek az oroszok, és ha 2030-ban átveszik a kezdeményezést az ukránok, haverjaik bíztatásával, akkor ők mennek házhoz pofonért, és védhető az oroszok dolga.
Na azért van akinek sikerül egy jóval nehezebb jószággal isSzép reklámfotó. Aki lovagolt már valaha az tudja, hogy egy ilyennel a vállán 10 métert se tudna megtenni lóhátonDe a póz valóban hősies...
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..