Tegnap olvastam valami ukrán forrást hogy a hétvégén kb 800 kittes FAB-ot szórták le rájuk az oroszok 250-tol 3000-ig.
Azért megnéznem mi van ilyen téren a Honvédség raktaraban
Mondjuk ahhoz képest hogy a Nato 25 éve Jugoszláviába be se mert vonulni, azóta meg valahogy nem rémlik hogy Hans meg Heimdall meg Jean közösen korbezart volna egy varost valahol ahogy eloadtad, pláne Jóska a Honvédségbol talán még 80 éve se, na így ilyenforman kioktatni abból amit valaki saját maga sem csinált még hát eléggé visszataszító dolog szerintem.
Csak nem Trump beketervenek dolgozik be Viktor?
A felfujhato F-16-osokrol az jutott eszembe hogyha héliummal fújják talán még repülni is fog. Zeller felület rá az asszonnyal és korberepulhetik vele a birodalmukat.
Jut eszembe, már vagy egy éve nem láttam brit tudosos mateklecket az orosz raketakeszletekrol, valahogy kihagytak az előző tanévet.
Közben virágzik az embercsempeszet Kárpátalján. Saccra ilyen pörgés mellett napi pár száz fő nekivág hogy megszökjon a rezsim elől.
A kárpátaljai magyarság legkedveltebb híroldala! Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!
karpathir.com
Kárpátalja, nem jött be a toborzás.
Kárpátalján a helyiek megtámadtak egy útzárat és megverték a Területi Toborzóközpont munkatársait Korábban arról számoltak be, hogy Ivano-Frankivszk megyében a helyi lakosok a Területi Toborzóközpont intézkedései miatt elzárták az utat. https://t.me/OstashkoNews/143010
t.me
10 menekülőt fogtak el Kárpátalján.
Emlékszem volt egy Louis de Fines film amiben eppigy a gabonatablaban menekültek a nácik elől ahogy ezek a későn eszmelo szerencsétlenek.
Közben Zelenszkij közölte hogy van 14 dandárja amiben nincs elég létszám és fegyver, ezért a Natotol várja hogy feltoltsek ezeket.
Egyszerre 10 kitérőt találtak a kárpátaljai ukrán határőrök a búzatábla közepén Mindenkinek 7-10 ezer dollárt kellett volna fizetnie a határátlépés segítőinek. @ukr_leaks_eng
t.me
.