Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg csak most ertek a fronthoz…Mi lehet igaz abból, amit Kastély Robi mesélt, hogy fellázadtak a koreaiak Kurszknál,mert magukra hagyták őket és megindultak menetbe az orosz tábor felé. Nekem ez elég meseszerű...
Igaz!Prigozsin ment elöl!Mi lehet igaz abból, amit Kastély Robi mesélt, hogy fellázadtak a koreaiak Kurszknál,mert magukra hagyták őket és megindultak menetbe az orosz tábor felé. Nekem ez elég meseszerű...
Halloweenre elérik Moszkvát!Igaz!Prigozsin ment elöl!
Meg amint Macgregor mondta tegnap, sehol nincsenek eszak-koreaiak max Sziberiaban, gyakorlaton.Meg csak most ertek a fronthoz…
Hogyhogy miről?? Amiről itt mindenki lassan 3 éve.... ótvar nagy f@szságról de jópar hülye van aki ezt be is nyeliAngliának eleve nincsenek F-16-os Falcon-jai, hanem EF Typhoon-jai vannak, akkor miről beszél ez a hadügyi államtitkár ?
Egy az egyben leverne bármelyik, még félálomban is Dudi...Az ÉK haderő egy totalitarius rendszert tömeghadserege ez nem a minőség letéteménye.
...hát az ember már csak ilyen szubjektív lény, s a folyamatosan változó komplex világban, mint közegben keres fixnek vélt pl. morális kapaszkodókat, s eközben az értékrendje adaptív "gyújtástérképe" vezérli.Azt azért nem értem, hogy miért mindenki érzelmi alapon közelíti meg ezt a háborút.
Az oroszok a rosszak, a demokrácia a jó, vagy az demokrácia a rossz, és az oroszok a jók...
Mekkora hülyeség ez már!
A demokrácia a hatalomgyakorlás egyik változata, az oroszok meg azt csinálják, amire a szisztéma, a rendszer, a logika kényszeríti őket. Ahogy az amerikaiak is. Meg a kínaiak is. Meg mindenki, aki kicsit feljebb van mint Haiti.
Hogy lehet itt bárkivel szimpatizálni?
Pláne egy ilyen kis országban. Mindenki potenciális ellenség, aki erősebb, mint mi.
És amíg csak itt, ezen a fórumon megy az érzelmeskedés, addig oké, de amikor a döntéshozatalba is beszivárog, hát akkor jönnek a gondok.
És egyébként ez a fórum sokkal olvashatóbb lenne, ha ezt a sok bugyogó érzelmet mindenki megtartaná magának. A fiókban.
Mert sokan értelmes és informatív linkeket raknak ki
(most nem a szürke ködben hőkamerával felvett
értelmezhetetlen robbanásokra gondolok. ,
de a többség arról vitatkozik, hogy "kinek van igaza".
Ami nem passzol ide szerintem.
(Ha rossz helyre írtam ezt, akkor elnézést, kerüljön a helyére, nem sokat tanulmányoztam az oldaltérképet. Elnézést.)
A (normális) haderők közel sem totalitáriusok. Erős a hierarchia ez tény, de nincs korlatlan felelősség nelküli túlhatalma senkinek sem.Nem tudom, hogy ez számít-e, mert mondjuk mindegyik hadsereg totalitarius rendszer, egyikben sincs demokrácia.
Ezek a katonák pedig megszokták, hogy szó nélkül mindent megtegyenek és tűrjék a megpróbáltatásokat.
Örülök, hogy van még egy okos aki csak hülyeséget beszelni kepes.Egy az egyben leverne bármelyik, még félálomban is Dudi...
A legnagyobb gond az az elmúlt 20 évre visszamenőleg, ahogy haladunk előre az időben, az ember elveszíti a józan, középutas (se jobb se balra elhajlás) beállítottságát - és így lassan a józan eszét is, amikor egyre több pofátlanabb történelem hamisítással, minden héten kötelezően megjelenő, központilag, M.I. által működtetett hír degenerátorokkal legyártott, és le- és kifordított F.O.S média infókkal alátákolt "mű", polgár félrenevelő "igazságokkal" találkozik .Azt azért nem értem, hogy miért mindenki érzelmi alapon közelíti meg ezt a háborút.
Az oroszok a rosszak, a demokrácia a jó, vagy az demokrácia a rossz, és az oroszok a jók...
Mekkora hülyeség ez már!
A demokrácia a hatalomgyakorlás egyik változata, az oroszok meg azt csinálják, amire a szisztéma, a rendszer, a logika kényszeríti őket. Ahogy az amerikaiak is. Meg a kínaiak is. Meg mindenki, aki kicsit feljebb van mint Haiti.
Hogy lehet itt bárkivel szimpatizálni?
Pláne egy ilyen kis országban. Mindenki potenciális ellenség, aki erősebb, mint mi.
És amíg csak itt, ezen a fórumon megy az érzelmeskedés, addig oké, de amikor a döntéshozatalba is beszivárog, hát akkor jönnek a gondok.
És egyébként ez a fórum sokkal olvashatóbb lenne, ha ezt a sok bugyogó érzelmet mindenki megtartaná magának. A fiókban.
Mert sokan értelmes és informatív linkeket raknak ki
(most nem a szürke ködben hőkamerával felvett
értelmezhetetlen robbanásokra gondolok. ,
de a többség arról vitatkozik, hogy "kinek van igaza".
Ami nem passzol ide szerintem.
(Ha rossz helyre írtam ezt, akkor elnézést, kerüljön a helyére, nem sokat tanulmányoztam az oldaltérképet. Elnézést.)
Kemény a mackó, hogy iráni drónokat használ, észak-koreai katonákkal, kínai felderítéssel.
Kemény a mackó, hogy iráni drónokat használ, észak-koreai katonákkal, kínai felderítéssel.