Kb. mint az Észak-Vietnámiak voltak.Èszak Koreai katonàk jòk, nagyon jòk.
És abban a fél hight-tech, fél I.VH mix háborúba, ami Ukrajna, tökéletesen illik az a nyers rendszer, amiben ezek nevelkedtek. 10 év sorkötelezettség alap, ami ráadásul eléggé brutális, amire meg rájön a hivatásosok minőségibb képzési rendszere (mivel a katonák mindig jobb ellátást kapnak, mint a civilek, kész kiváltság oda bekerülni).
Ja, és fanatikusak. Mint az ISIS hülyéi, csak ezek azokkal ellentétben reguláris rendszerből jöttek, nem csak hitből táplálkoznak, hanem alapos válogatáson és képzésen estek át. Ázsiaiak alapból szívósak, ezek meg... szóval nem örülök a szomszédban lesznek. Ráadásul itt meg sem lesznek törve, mint annó a Koreai Háborúban (vagy a japánok a VHban, vagy a vietnamiak annó), ugyanis itt nem lesz szövetséges légifölény, nem lesznek szarrá napalmozva - egyenlő, vagy előnyösebb feltételek mellett lépnek harcba. Na és innentől én rájuk fogadnék...
(Mondjuk ahogy várható volt, orosz területen lesznek bevetve, szóval akármennyit hisztiznek, Ukrajnába nem mennek be, arra ott az orosz haderő).
BTW Láttam nemrég egy filmet valamelyik fegyverbuzitól az M-7-esről, na annak a videójában az egyik sidekickje elsötött egy poént, hogy "Az XM-7 azért is jó, hogy nehéz, mert ha a kis kínai talál egyet, fel sem tudja emelni... ".
Csak úgy magamban eltűnődtem, hogy nagyfaterod is így nézett a vietnamiakra, aztán amikor bambuszt növesztettek a seggébe, kissé át kellett értékelnie a dolgokat...