Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért, nem ezt mondta?Az összes libsi haverom ezzel jött ma .
Figyelni kell, hogy addig milyen informális egyeztetések fognak zajlani Putyinnal!Miért, nem ezt mondta?
Legkésőbb a beiktatása más napján (jan. 21-én) béke kell legyen!
Ha nullára vágja a támogatást ez akkor sem fog bekövetkezni, de majd kiderül mit tud ez a külpolitikai génusz..
Sehogy az USA külpolitikai érdekei nem személyfüggők.Ukrán dróntámadás
x.com
x.comx.com
x.com
Putyin nem gratulál Trump győzelméhez
Nem hisznek gyors megoldásbam.Vlagyimir Putyin nem gratulál Donald Trumpnak
Percről percre: Minden, amit az amerikai elnökválasztásról tudni kell – az Index hírösszefoglalójaindex.hu
Magam részéről kiváncsi vagyok hogy hozza létrebaz igért 24 óra alatti békekötést Trump.Főleg úgy hogy korábbi nyilatkozatai szerint jelenlegi frontvonalon fagyasztaná be a konfliktust.x.com
x.com
Mindig humoros ezt hallgatni Sém leszármazottjaitól.......Miért, nem ezt mondta?
Legkésőbb a beiktatása más napján (jan. 21-én) béke kell legyen!
Ha nullára vágja a támogatást ez akkor sem fog bekövetkezni, de majd kiderül mit tud ez a külpolitikai génusz..
Ahogy én látom az oroszoknak épp kurvamindegy ki az USA elnöke.Most az oroszoknak meg kell nyomni jan.20.-ig? Vagy az ukránok feladják?
Az összes libsi haverom ezzel jött ma .
Most az oroszoknak meg kell nyomni jan.20.-ig? Vagy az ukránok feladják?
Remélem mâs is megerösiti ezt, mert ez az osint-technical minden, csak nem egy megbizható forrás.
Arra más is!Én pont nem vagyok "libsi" még véletlenül se.Trump győzelmének örülök ettől függetlenül kiváncsi vagyok a 24-órás "tervre".
Neked még vannak olyanok??Az összes libsi haverom ezzel jött ma .
Toleráns konzervatív vagyok.Neked még vannak olyanok??
Igen láttam Angolt s nagyon szépen énekelte az Orosz himnuszt.Minden idegen önkéntes azért jön, hogy a másik oldalt gyilkolja. A sorsuk nem meglepő, hanem szükségszerű. A szerb nem kegyelmezett volna, azért volt ott, hogy gyilkoljon. Ugyanez igaz az ukrán oldal zsoldosaira. Látott bárki lengyel, amerikai, akármilyen hadifoglyot?
Eleve baromság az egész. Pláne hogy Ausztria is ott szerepel. Ausztria semleges. Nem fog résztvenni semmi katonai műveletben az ország határain kívül. Max békefenntartóként. Mondjuk ahhoz először béke kellene. Az ukránok bem kicsit bexopták hogy hittek az angol bohócnak... Se visszahozni nem lehet már a halott ukránokat, se nem lesz olyan jó pozíciójuk, hogy tárgyaljanak. Max aláírják amit eléjük tolnak....