Basszus, ez a nő olyan jelentéktelen volt, hogy gyakorlatilag elfelejtettem...
Az a "lángoló Brjanszk" kép - amiről kiderült, hogy picit megelőzte az ATACMS bevetést - nem indukálja a posztolót egy "bocs, hülyeséget írtam" megnyilvánulásra? Vagy ilyenkor csak a süket kussolás a nyerő?

Ugyanez vonatkozik arra is, hogy még mindig várjuk a lelőtt Kindzsalról meg Cirkonról a bizonyítékokat, mert ugye "valljuk be, az orosz már semmire sem képes"...

(A másnapi Kijevi áramszünetre azért van némi bizonyíték...

)
Más.
Változtat ez az ATACMS támadás bármit is a jelenlegi helyzeten? Még ha lennének is károk, akkor sem. Kaptak kb. 50 ATACMS-t, ebből - ha mondjuk tízesével vetik be őket - 5 hullám jön ki, azokból hullámonkánt előlegezzünk meg 2 találatot. 5 célpont sérülése nem fogja megváltani a világot. Persze lehet szimbolikus jeletőségű célpont is, de azért ne reménykedjetek, mert a Kremlt szerintem annál jobban védik, hogy egy ilyen szaldó lyukat találjon a védelmen... Ha meg mondjuk egy szaldóba sűrítik az egészet akkor lesz egyetlen 40 rakétás támadás, abból esetleg lehet valami eredmény, de szerintem a légvédelem túlterheléséről még ebben az esetben sem beszélhetünk. Szóval kérdés, hogy miben reménykednek..?
Szerintem bármit is csinálnak Putyin most már kivárja a februárt, és nem fog atomozni, hiszen az idő messze neki dolgozik. Látva a Sárgahajú új kormányának leendő összetételét erős a gyanúm, hogy az ukrán segélyeknek meszeltek, az Eu meg önmagában nem fogja bírni a finanszírozást. A britek így is letolták a gatyájukat, állítóag alig maradt pár viharárnyék otthon, úgy is mondhatnánk, hogy a brit vihar csak árnyéka önmagának

Ez amit látunk már csak a Biden vagyon utolsó kétségbeesett védelmi kísérlete, bár szerintem már elkönyvelték a veszteségeket. Még az öreg trotyi sem meri a végletekig feszíteni a húrt, mert a Trump adminisztráció mindenért őt fogja felelőssé tenni, és így is elég baja lesz pár hónap múlva... (A Biden gyerek helyében meg csomagolnék és keresnék valami békés afrikai államot

)
Szóval ez a nagy lelkesedés ami az ATACMS engedélyezés körül felhorkanni látszik inkább csak egyfajta hattyúdal.