Gyakran téved? Ez nem a tévedés, hanem a totális elmebaj kategóriája már ne is haragudj. Erről még a hülyék is tudják, hogy hülyeség és nem a múlt ismeretében, hanem a megírás pillanatában is tudták!!!Csak azért kérdeztem mert az ottani figyelmeztetésed és az itteni, idézett kommented közt kevés idő telt el és gondoltam jelzem.
Szerintem amíg a normál eszmecserén belül felhívod rá a figyelmet, hogy amúgy xy gyakran téved és a logikája nem korrelál a megvalósuló történésekkel az teljesen rendben van. De így kiragadva, valami lista vagy más szempontrendszer alapján beleállni elég érdekes...
(Fogadd ezt el egy olyantól aki nem egyszer kapott itt 20+ röhögős fejet és aki (magánvéleménye) szerint is érdemes lenne sok itteni kommentelőnek átértékelnie a háború általános lefolyásával és egyes részleteivel kapcsolatos álláspontját mert nem igazán működik úgy amit és ahogy írnak.)
"Most kicsit Nostredamus leszek:
Ukrajnát év végégig (2024) ledarálják a francba a ruszkik, az új lengyel kormány és a mindig hülye germánok meg egy két szánalmas országgal karöltve bele állnak a fehérorosz/ukrán/lengyel frontba.
Itt a nagy arc nagy pofára esést hoz majd, kipicsázzák őket igen durván az oroszok.
Majd amikor már a német határon van a front és nincs már értelmezhető NATO konvenciós haderő akkor jön a következő lépcső.
Ami nem más, mint, hogy az USA vegyifegyvert vet be. Nem valami szar klórgázt, hanem VX ágenseket. Tömegesen.
Ebbe meg az oroszok vesztenek nagyot.
És miután mindenki erőinek befellegzett, atomozni meg senki sem akar, hiszen a totális megsemmisülés a WEF-nek sem biznisz, így bármiféle érdemi eredmény nélkül véget ér a harmadik világégés. Én ezt jósolom a jövőnknek "