Itt van egy verzióÉn is szívesen megnézném a videót se reditem se telegrammom így nem látom
Szívesen veszek valami linket, olyan helyről amire nem kell regisztrálni a megnézéséhez.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt van egy verzióÉn is szívesen megnézném a videót se reditem se telegrammom így nem látom
Szívesen veszek valami linket, olyan helyről amire nem kell regisztrálni a megnézéséhez.
Még jó, hogy innen belelátsz a fejébe annak aki ott van, hogy mit miert csinál! Ha pedig elhiszed azt amit irtál, akkor tényleg felesleges, írnod! Tanulnod kellene! Úgy elemitől újra mindent. Lehet, hogy nagy magaslatokban (politikai szinten) azért harcolnak amit mindasz, de abban közel nyugodt lehetsz, hogy a katonák 99%- a nem azert van ott amit irtál! Honnan tudod, hogy ő pont nem a gyerekei jövőjéért ment oda harcolni???? Túl sog "Gspötlét" halgatsz!Védte a lóf..szt,védte az amerikai befektetéseket,a nyugati jólét zálogát,a kizsákmányolás lehetőségét.Az orosz nem pénzért ment oda ölni,hanem azért,hogy ne kelljen majd a gyerekeinek 20 év múlva sokkal rosszabb helyzetben harcolnia.Ha ezt nem látod,akkor kicsit felesleges is volt leírnom,mert nem is akarod látni.
Ez az állam biztosítja számára - több száz éve - hogy burját lehessen. Ezért oroszként harcol.Az orosz az elveszett birodalmához ragaszkodik foggal körömmel, de közben az csak még jobban leépül.
Neked is azt javaslom mint Dudinak, néz ki néha a fejedből. Ő maga mondja (a katona) hogy azért ment hogy a gyermekeinek ne kelljen menni. (Legnagyobb gyereke 17 éves, 5 gyermeke van).Még jó, hogy innen belelátsz a fejébe annak aki ott van, hogy mit miert csinál! Ha pedig elhiszed azt amit irtál, akkor tényleg felesleges, írnod! Tanulnod kellene! Úgy elemitől újra mindent. Lehet, hogy nagy magaslatokban (politikai szinten) azért harcolnak amit mindasz, de abban közel nyugodt lehetsz, hogy a katonák 99%- a nem azert van ott amit irtál! Honnan tudod, hogy ő pont nem a gyerekei jövőjéért ment oda harcolni???? Túl sog "Gspötlét" halgatsz!
Itt van egy verzió
Az utóbbi időben az a szubjektív érzésem,Ritka videó tankcsatáról,az orosz tankos Tyson hívójellel.
És ki indította?
Beindul Szumiban a másik front?
Ukránok. Remélem nem megint az lesz, hogy az ukránok 2 nap alatt foglalnak 600 km2, míg az oroszok 1 év alatt 1200-at... Nem értem miért erőltetik az oroszok a város harcászatot? Kikerülni, ahogy az ukránok is csinálták és mögötte összezárni...És ki indította?
Már vagy 3* le lett írva fentebb a történet. Nem egyedül mászkáltak. Ez még csak nem is a történet vége.A késes videó elemzése a youtube-on.
(amíg nem törlik innen is)
Én még mindig nem értem miért mászkáltak mind a ketten egyedül (ez nem a stalker)
A késes videó elemzése a youtube-on.
(amíg nem törlik innen is)
Én még mindig nem értem miért mászkáltak mind a ketten egyedül (ez nem a stalker)
Mert nem tehetik meg.Egyrészt ahoz át kéne tudni törni a frontvonalat,aminek a támpontjai a megerőditett városok.Magához az áttöréshez is elöbb legalább az áttörési szakaszon el kell foglalni ezeket a támponterődöket.De ez se megy gyorsan,nincs is áttörés.Nem értem miért erőltetik az oroszok a város harcászatot? Kikerülni, ahogy az ukránok is csinálták és mögötte összezárni...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..