[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 376
14 278
113
Megbeszéltem egy találkozót Putyinnal, hogy véget vessünk az ukrajnai háborúnak – jelentette be Trump

„Most volt egy hosszú és nagyon eredményes telefonbeszélgetésem Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Beszélgettünk Ukrajnáról, a Közel-Keletről, az energiáról, a mesterséges intelligenciáról, a dollár erejéről és számos egyéb témáról. Mindketten elmélkedtünk nemzeteink nagy történelmén, és azon, hogy milyen sikeresen harcoltunk együtt a második világháborúban, emlékezve arra, hogy Oroszország több tízmillió embert veszített, és mi is annyi embert” – írja Trump a hálózatában.

„Mindannyian beszéltünk nemzeteink erősségeiről, és arról, hogy egy napon mennyi hasznunkra válna a közös munka. De először is, ahogy mindketten egyetértettünk, meg akarjuk állítani az Oroszországgal/Ukrajnával vívott háborúban bekövetkezett halálesetek millióit. Putyin elnök még az én nagyon erős kampánymottómat is használta: „Józan ész”. Mindketten szilárdan hiszünk benne. "Megegyeztünk, hogy nagyon szorosan együttműködünk, beleértve a nemzeteinkben tett kölcsönös látogatásokat" - folytatja.

Meg irja azt is hogy majd tudatjak a bohoccal is hogy miben egyeztek meg.

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
7 138
17 706
113
Friss választék FPV-csapásokról az ukrán fegyveres erők felszerelésére Kurszk irányában

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az Orosz Fegyveres Erők drónkezelői az ukrán Fegyveres Erők egységein dolgoztak a Zaporizzsja régió Kamenszki irányában.

Öregtankos

Well-Known Member
2022. február 26.
8 347
53 759
113
Gjmq-Lq-OXUAAa-Zw-G-1.jpg

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 850
13 011
113
Hiszem ha látom ezt a kiegyezést. Trump teszi a nagy kijelentéseket amik a tömegnek szólnak de biztos vagyok benne hogy ez nem lesz ilyen egyszerű.
Nem szeretem én sem Zelenskyt de undorítónak tartom amit a "nagy barátai" művelnek vele... Mondjuk színész , erre szerződött le és kurva jól járt anyagilag ő is meg a többi fejes is, bárcsak ne kellene elszámolni ezzel a rengeteg halottal és egy teljesen tönkretett országgal...
Nem tudom hogy valaha is benyújtják e neki a számlát

12delta

Well-Known Member
2014. december 6.
1 087
2 022
113
május 9 mondjuk ideális időpont lenne a trump moszkvai látogatásához
kerek évforduló, ma is felemlegették a régi szép időket amikor egy oldalon harcoltak, amerikai elnök még úgyse állt ott a tribünön..
A kínai elnök ott lesz, már csak hármuk öribariját kell meghívni, Viktort :D Szinte látom a szívrohamot kapott sajtót a közös képekkel :D Jalta 2 még lehet kibicel is kicsit.
Másrészt az is piszkosul "vicces" lesz, ha Putyin a fehér házban teázgat Trumppal, míg az EU körözi.
Trump üzletember és stratégiai nyersanyagok kellenek neki, főleg olyanok, amit nem tud máshonnan könnyen beszerezni, pl. mert Kínában van. Az az 500 milliár, nem ukrajnának hanem Putyinnak szólt, ennyit kapok és csinálsz amit akarsz. Szerintem, de majd kiderül.

"Csernisov szavai szerint 2024 végére körülbelül 32 millió ember maradt Ukrajnában. Hangsúlyozta egyúttal, hogy az ukrán nemzet összlétszáma a világban mintegy 60 millió ember, mivel az ukránok csaknem fele külföldön, diaszpórákban él."

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 542
52 891
113
Hiszem ha látom ezt a kiegyezést. Trump teszi a nagy kijelentéseket amik a tömegnek szólnak de biztos vagyok benne hogy ez nem lesz ilyen egyszerű.
Nem szeretem én sem Zelenskyt de undorítónak tartom amit a "nagy barátai" művelnek vele... Mondjuk színész , erre szerződött le és kurva jól járt anyagilag ő is meg a többi fejes is, bárcsak ne kellene elszámolni ezzel a rengeteg halottal és egy teljesen tönkretett országgal...
Nem tudom hogy valaha is benyújtják e neki a számlát
Zelenszkij nem hinném hogy valóban aggódik az ukrán népért, egyszerűen egy vezető akinek számít a népe az nem áll bele ennyire szar kilátásokkal egy nekik megnyehetetlen háborúba, végzetes demográfiai katasztófába sodorva a népét. Ehgy opportunista oroszul beszélő zsidó, aki épp az ukrán nép véréből gazdagszik, és tett szert világ hírnévre, hatalomra, de ennyi.