Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem néztem meg a videót,nem tudom mit lőttek,de én úgy tudom,hogy az első lövés (minden csőnél)belövés pontosan emiatt attól függetlenül,hogy nem a vezér csőről beszélünk.
Gondolom neki magas az életbíztosítása. Egy belövést általában mennyire lehet elcseszni? Mondjuk ha tudod kb hol a célpont, akkor a megfigyelő attól mennyire kell legyen, hogy biztosan ne ő kapja a nyakába a töltetet, de még lássa is, hogy hova érkezik a lövedék és meg tudja mondani, hogy merre korrigáljanak az ágyúkkal?
Kramatorszk - Ukrán verzió.
napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/raketatamadas_ukrajnaban_sok_a_sebesult.593355.html
<blockquote rel="ghostrider">Kramatorszk - Ukrán verzió.
<blockquote rel="ghostrider">Kramatorszk - Ukrán verzió.
<blockquote rel="bogaras"><blockquote rel="ghostrider">Kramatorszk - Ukrán verzió.
Az ukránok azt állítják, hogy a szakik lottek Uragannal. . A szakik, hogy az ukránok (jobb szektor bosszubol, hogy ott hagyják az ukrán parancsnokok az egységeket Debalcevoban)
Véleményem szerint az ukránok voltak.
Kizárt, hogy a szakik voltak, ennek megint nem lenne értelme.
Másrészt nekik sajnos Smerch nincs, a legközelebbi távolság (szaki terület) légvonalban kb. 60 km lehet. Az Uragan( szerintem 100%, hogy az volt, bár a rakéta -maradványokat nem centizgette a videókon senki) max 40 km-re megy el.
Egyszerű provokáció ismét. A szokásos féreg politikájuk.