Ha surgosen nem hozzák vissza a nehézfegyvereket a szakik, akkor sajnos veszítenek....
Pont ezt akarjak az Ukik!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha surgosen nem hozzák vissza a nehézfegyvereket a szakik, akkor sajnos veszítenek....
<blockquote rel="boki">Ha surgosen nem hozzák vissza a nehézfegyvereket a szakik, akkor sajnos veszítenek....
Üdv mindenki! Picit sûrû volt az elmùlt pàr nap azért nem jelentkeztem. Tehàt...
Marcius 10. Folyamatos aknavetõ (120mm)es AGS tûz. Alkonyatkor gépesìtett gyalogsàg tàmadja a szektor bal szàrnyàt.1 òràs heves összecsapàs. Folytatódó tüzérségi tûz (120-as,82-es aknavetõ)
Marcius 11. Folyamatos tüzérségi tûz , kb 1 belövés/ perc. Déltõl drónvezérelt tûzcsapàsok a megerõdìtett védelmi pontokra. 23 óràtól precìz rombolótûz az àllàsainkra.
Màrcius 12. Éjjfélkor az ellenséges gyalogsàg több védmûvet próbàl bekerìteni miközben azokat 82-es aknavetõk es AGS- ek koncentràlt tüzével folytja. 01H00- tôl BTR-ek es BMP-k is tàmadàsba lendülnek T-80 asok fedezettüze mellett. Az ütközet elhùzódik 11H00-IG. Egy ora csend majd a tüzérség ùjrakezdi az egész szektor lövését.
Màrcius 13. Pirkadattól csend. 10H45- tôl ellenséges gyalogsàg heves tàmadàsa. A zàrótûz ellenère az élegységeik 100m-re megközelìtìk az àllàsaink ott a 12.7-en koncentràlt tüze elsöpri õket.
<blockquote rel="szaki01">Üdv mindenki! Picit sûrû volt az elmùlt pàr nap azért nem jelentkeztem. Tehàt...
Marcius 10. Folyamatos aknavetõ (120mm)es AGS tûz. Alkonyatkor gépesìtett gyalogsàg tàmadja a szektor bal szàrnyàt.1 òràs heves összecsapàs. Folytatódó tüzérségi tûz (120-as,82-es aknavetõ)
Marcius 11. Folyamatos tüzérségi tûz , kb 1 belövés/ perc. Déltõl drónvezérelt tûzcsapàsok a megerõdìtett védelmi pontokra. 23 óràtól precìz rombolótûz az àllàsainkra.
Màrcius 12. Éjjfélkor az ellenséges gyalogsàg több védmûvet próbàl bekerìteni miközben azokat 82-es aknavetõk es AGS- ek koncentràlt tüzével folytja. 01H00- tôl BTR-ek es BMP-k is tàmadàsba lendülnek T-80 asok fedezettüze mellett. Az ütközet elhùzódik 11H00-IG. Egy ora csend majd a tüzérség ùjrakezdi az egész szektor lövését.
Màrcius 13. Pirkadattól csend. 10H45- tôl ellenséges gyalogsàg heves tàmadàsa. A zàrótûz ellenère az élegységeik 100m-re megközelìtìk az àllàsaink ott a 12.7-en koncentràlt tüze elsöpri õket.
Fogpiszkálógyártás T-72-vel a DNR Somali zlj.-nál:
https://www.youtube.com/watch?v=np9uiCkJl1M&feature=player_detailpage
Szép lassan mindenféle dátum előjött a harcok felerősödésére. Pl tavasz, nyár, meg konkrétabb időpontok is. Szerintem ahogy most húsvétkor eldurvult a tűzszünet, úgy május 9-én is összejöhet, mert ilyenkor megosztottabb a figyelem, de ez volt az olimpia alatt is, amikor arra játszodtak, hogy Oroszország nem fog lépni (ami be is jött), csak épp az Olimpiának is vége lett, kialudt a láng és megindult amit már előkészítettek az oroszok.<blockquote rel="joker"><blockquote rel="karpatalja"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="matyiii">
Amúgy győzelem napjára lehet tenni a harcok felerősődését?
Szép lassan mindenféle dátum előjött a harcok felerősödésére. Pl tavasz, nyár, meg konkrétabb időpontok is. Szerintem ahogy most húsvétkor eldurvult a tűzszünet, úgy május 9-én is összejöhet, mert ilyenkor megosztottabb a figyelem, de ez volt az olimpia alatt is, amikor arra játszodtak, hogy Oroszország nem fog lépni (ami be is jött), csak épp az Olimpiának is vége lett, kialudt a láng és megindult amit már előkészítettek az oroszok.<blockquote rel="szaki01"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="karpatalja"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="matyiii">
Szép lassan mindenféle dátum előjött a harcok felerősödésére. Pl tavasz, nyár, meg konkrétabb időpontok is. Szerintem ahogy most húsvétkor eldurvult a tűzszünet, úgy május 9-én is összejöhet, mert ilyenkor megosztottabb a figyelem, de ez volt az olimpia alatt is, amikor arra játszodtak, hogy Oroszország nem fog lépni (ami be is jött), csak épp az Olimpiának is vége lett, kialudt a láng és megindult amit már előkészítettek az oroszok.<blockquote rel="szaki01"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="karpatalja"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="matyiii">