Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ilyen felénk is történt. Alacsony, dülledt szemű, torz arcú, földig érő kezű, zöld ruhás fegyveres lényt láttak már az erdő szélén felénk is..... egy helyi lakos mondta nekik, hogy ismeretlen fegyveres ....
Az én nyaralómat pedig marslakokpróbálták elfoglalni-mondta az egyik szomszéd és próbált veluk kapcsolatba lépni
Sajnos már el tudom képzelni, hogy így vagy úgy hátba támadják Donbasst, de azzal mindenhogy a szakadárok veszítenek. Oroszország (illetve Putyin) már régen elárulta őket, ebben sajnos egyre biztosabb vagyok.
Az Ebesz megfigyelők szerint Petrivske környékét egy ismeretlen fegyveres csoport szállta meg. Beszédbe elegyedtek két katonai egyenruhás nővel akiken az Orosz Föderáció Fegyveres Erőinek azonosítója volt látható, mire megjelent egy OF rendszámú autó amiből két hasonló ruházatú katona ugrott ki és megtiltotta a két nőnek, hogy az Ebesz megfigyelőkkel beszéljenek.
Az Ebesz megfigyelők Makaivkánál egy 12-14 éves gyerekkatonát láttak uniformisban és AK-47-el a kezében.
http://www.osce.org/ukraine-smm/160931
<blockquote rel="silurusglanis">Sajnos már el tudom képzelni, hogy így vagy úgy hátba támadják Donbasst, de azzal mindenhogy a szakadárok veszítenek. Oroszország (illetve Putyin) már régen elárulta őket, ebben sajnos egyre biztosabb vagyok.
Az Ebesz megfigyelők Makaivkánál egy 12-14 éves gyerekkatonát láttak uniformisban és AK-47-el a kezében.
Jók ezek a balrados becslések. Ezer hullákkal dobálózni, az a fazon egy pszichopata, alternatív valóságban él ahol egy átlagos nap is olyan kemény mint a legdurvább csaták idején. Nála már csak tucatjával hullanak a "latoregyedek", az neki a minimális egység. Ha összeszámolnánk hány halottról számolt be a háború kezdete óta az a pszichopata vérkomcsi, akkor az ő alternatív valóságában már bőven 2-3 milliónál járnak.
Addig, addig míg kihúzzák a gyufát és kapnak egy éles ajándékcsomagot!Egy újabb "ütközet" történt Fekete tengeren...Most megint orosz Szu-24 esek kitoloncolták USS Ross rombolót a nemzetközi vizekbe.....mert, oroszok szerint, provokatívan viselkedett. Gondolom, részletek hamarosan....
![]()
<i>Kb. ha az index és origo szerint meghalt 6000 ember, a balrad szerint 50-60 ezer, akkor 20 lehet az igazi szám.</i>
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..