<blockquote rel="Eltorro">Én nem GrGLy vagyok, de ha moderátor lennék a Caps Lock huszárokat instant törölném...
Valamilyen szinten Ulippo-nak is megvan itt a helye, mivel azt az álláspontot képviseli amit az itteni többség megvet, de a nem tudomásul vétele többet árt, mint használ.
Ő igenis egy társadalmi csoportot képvisel amelyik az általa megosztottakban hisz, bármennyire is furán hangzik pl. számomra is.
Még is kevésbé irritáló, mintha valaki csupa nagybetűvel írná a hozzászólását.
ELTORRO, szerintem félre érted a helyzetet. Néhány hete még én is azt gondoltam, hogy helye van itt ulipponak. De mióta már HAMISÍTOTT dokumentumokat magyaráz, és ezzel Ő is tisztában van, nem lehet egy másik oldali véleményadóról beszélni. Azt kellene észrevenned? hogy nem egy társadalmi csoport véleményét fejezi ki, hanem csak a provokatőrökét. Ha megnézed a mostani kommentjeit bedob egy-két hazugságon alapuló témát aztán elilan. Nem veszi tudomásul azt sem, amit kérdeznek tőle? nem reagál érdemben semmire. Nem kommunikál és másnap kezdi az egészet előről. Szerintetek van itt egy civil fórumon helye egy fizetett provokatőrnek? aki csak szét akarja verni a fórumot, egy csomó hamisított ( direkt az információs háború keretén belül kitenyésztett) álhírrel, amiket az emberiség birkáinak szántak központilag: ULIPPO, nem magányos fórumgyilkos, hanem valamilyen hatalom (nem nevezte meg a munkaadóját, indittatásait)
embere. Én itt látom a problémát, már itt az elvileg szabadon szerveződő internetes közösségre is lecsap? megfigyel?, betüremkedik a hivatalos hatalom egyik vagy másik függeléke. Mert arra nyakamat teszem, amit ír, azt megbízásból írja. Jó sokat írt, de a vélemény mögül sosem látszott egy kicsit sem az ember. Pedig, ha megnézed több más ember hozzászólását, akkor látszik az is, milyen értékrendük van. Nem vagyok isten, de szerintem egy ilyen fórumban nincs helyük azoknak, akik hátsó szándékkal nyúlnak a témához és nem csak egy plusz és alternatív információs tartalomként. Az még senkinek nem szúrt szemet, hogy ulippo a közutálat ellenére még mindig itt van és nem az INDEX-en vagy az ORIGO-n, ahol még lehet kedvelnék is. Az A normális emberi magatartás, ha egy csoportban (lehet ez akár netes is) az ottlét nem okoz örömet, MERT PÉLDÁUL A KÖZÚTÁLAT TÁRGYA VAGYOK, akkor továbbállok oda, ahol pozitívabb a megítélése. Az hogy még ULIPPO itt ír, az annak a jele, hogy ide küldték játékrontónak. Kitiltása innen egy üzenet lenne a főnökeinek arra, hogy hagyják békén azokat az internetes közösségeket, amelyek ugyan alternatív tartalmakat osztanak meg, de a törvényesség keretén belül működnek, hogy elvetik azokat a próbálkozásokat, ahogy a hatalom próbál beépülni és végülis ellenőrzés alá vonni azokat. Ha nem teszünk ellene semmit, akkor vérszemet kapnak és azt veszed egyszer csak észre? hogy otthon sem leszel egyedül, mert a nagy testvér (NEM AZ OROSZOKRA GONDOLOK) folyton figyel. Ezek az Én személyes gondolataim, féleLmeim , az ULIPPO jelenség kapcsán, mert azt amivé ez már fajult az utóbbi napokon, félelem nélkül nem tudon nézni. Jó lenne, ha itt lehetne szavazni erről, és látnánk közvetlenül a véleményeket....Szeretném leszögezni, nem az bánt, ha valakinek más a véleménye, hanem az, hogy rágalmakat terjesztenek, montírozott képekkel emberek, országok célzatos lejáratására. Ezek nem magán vélemények, hanem egy tervezett akció részei. És engem emiatt a tervezettség miatt ráz ki a hideg. Persze engem is ki lehet innen tiltani...ELTORRO, ha a Te véleményedet elfogadná a moderátor. Ha ez bekövetkezne, meghajolnék a döntése előtt.
Mivel ulippo nem a saját személyét képviseli, egy esetleges kitiltás után megjelenne egy új nicknéven...
</blockquote>
Az egyetlen hiteles személy, aki a "másik oldalról" ír az Norbi. Néha felbukkan itt Panoz is, ő is elég Ulippo-s, de nála még mindig sokkal jobb, mert hihető, hogy valós személy van a nicknév mögött.