<blockquote rel="Eltorro"><blockquote rel="ulippo">Szerintem ha valaki rágalmazással és hamisítással vádol meg valakit, akkor legyen képes konkrétan megnevezni mit tart hamisítványnak, esetleg bizonyítsa is be arról, hogy az hamisítvány, különben ő maga válhat rágalmazóvá.
24 óra se telt el a "Führer"-es pólód óta...
</blockquote>
Az nem hamisítvány volt, a kép eredeti és nincs megbuherálva. Valóban führeres pólónak hittem, mert nem látszik az utolsó betű a képen, te meg helyesen jártál el, mert betetted a képet az eredeti pólóról, így kiderült a tévedés, nem is állítom tovább, hogy az führeres póló lenne.
Ez nem hamisítás, a hamisítás az lett volna ha odarajzolok egy R betűt a végére. Egy eredeti hamisítatlan képet tettem be, a kommentárban pedig elhangzott részemről egy tévedés, ezt elismerem, de ez akkor sem hamisítás.</blockquote>
Azt is írtad, hogy "német neonáci szkinhedek". Nem tudom, honnan vetted, hogy németek, az elöl hordozott zászlót ha németnek tekinted, akkor fordítva tartják, márpedig erősen kétlem, hogy egy német nem ismeri a saját zászlójának helyes szín-sorrendjét. Tehát vagy németek, vagy nem, 50-50% eséllyel.
Nem tudom, honnan vetted a neonácit, semmiféle náci jelvény nem látható a képen (vagy nekem gyengül a látásom). Németországban ilyen minden bizonyíték nélküli kijelentés általában azonnali büntetőfeljelentéssel szokott járni, ott az ok nélküli nácizásra "harapnak", súlyos személyiségi sértésnek, rágalmazásnak számít. Szintén nem tudom, honnan vetted a szkinhedeket, egyetlen ilyen fej van a tömegben, meg egy másik, aki majdnem, hát ez nagyon rossz arány ahhoz, hogy az egész tüntető csoportot merészen így merd titulálni.
Szóval egy eredeti hamisítatlan képet tettél be, valamit hittél róla, aztán a hitedet tényként közölve hamis aláírással láttad el! Bravó, büszke lehetsz rá.
A témához hozzászólni jogod van, mint itt mindenkinek, de ilyen rágalmazáshoz senkinek nincs joga, se itt se máshol!!
Szóval hátrább az agarakkal, ha egyáltalán érted azt a mondást.