Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A jogi vitához:
Sajnos, a 146. §. 2. fordulata már nem (csak) Magyarország területére vonatkozik csak, ez a rendelkezés egy 1989-es ENSZ-egyezmény miatt került bele, amely a zsoldosok toborzása ellen készült. A magyar szabályozás a rosszabb verziót deklarálja, ui. tágabban fogalmaz, mivel nem kívánja meg az anyagi haszonszerzési célzatot, márpedig ez a zsoldosság fogalmának lényegi eleme. A második bekezdés alapján kizárólag a magyar állampolgárokat lehet felelősségre vonni, és már az ajánlkozással befejezett a bűncselekmény.
<blockquote rel="Panzerfaust">A jogi vitához:
Sajnos, a 146. §. 2. fordulata már nem (csak) Magyarország területére vonatkozik csak, ez a rendelkezés egy 1989-es ENSZ-egyezmény miatt került bele, amely a zsoldosok toborzása ellen készült. A magyar szabályozás a rosszabb verziót deklarálja, ui. tágabban fogalmaz, mivel nem kívánja meg az anyagi haszonszerzési célzatot, márpedig ez a zsoldosság fogalmának lényegi eleme. A második bekezdés alapján kizárólag a magyar állampolgárokat lehet felelősségre vonni, és már az ajánlkozással befejezett a bűncselekmény.
Igen. Rafael.Harcosamazon azt a brazil önkéntest nem úgy hivják hogy Rafael Lusvarghi.Ő az a szakállas hosszúhajú a férjeddel a fényképen?
Este rakok be róla videokat, segg vagyok a számitógéphez ,nem tudom hogy kell csinálni, meg kell várnom a haveromat.
A 30+3 TÉNYLEG elkötelezett magyar harcos már komoly erő, akkor is, ha nem alkotnak egy egységet!
Kívánom, hogy épen egészségesen hazatérjenek és sokat MESÉLJENEK majd a Htka tagjainak (is)!
Harcosamazon, láttam Rafaelről egy videot amit már sajnos töröltek a youtubon ahol azt mondta hogy brazil állampolgár, de félig magyar félig orosz származású.Amugy folyékonyan beszél Oroszul, és a Viking zászlóalj hadnagya.Nem szokott viselni golyóálló mellényt , meg sisakot.A walhallában hisz.2 évet lenyomott a légoban a 2 ejtőernyős ezrednél.Este rakok be róla videokat, segg vagyok a számitógéphez ,nem tudom hogy kell csinálni, meg kell várnom a haveromat.
@kokusz
Semmi gond, kicsit megint elbambultam és elfelejtettem meghívni.
Üdv közöttünk.
@harcosamazon
Annamária, üdvözlet!
A törvényi dolgokhoz. Ha az Alkotmányvédelmi Hivatalnál és/vagy a Katonai Ügyészségnél (csókoltatom az összeset innen is) komolyan gondolja, börtön lesz a vége, ügyvédtől függetlenül. Kevés törvény ilyen egyértelmű, ebben nem sok fogást találni.
Szaki más kérdés, utána hiába indítottak nyomozást, kitörölhetik vele.
<blockquote rel="silurusglanis">@kokusz
Semmi gond, kicsit megint elbambultam és elfelejtettem meghívni.
Üdv közöttünk.
@harcosamazon
Annamária, üdvözlet!
A törvényi dolgokhoz. Ha az Alkotmányvédelmi Hivatalnál és/vagy a Katonai Ügyészségnél (csókoltatom az összeset innen is) komolyan gondolja, börtön lesz a vége, ügyvédtől függetlenül. Kevés törvény ilyen egyértelmű, ebben nem sok fogást találni.
Szaki más kérdés, utána hiába indítottak nyomozást, kitörölhetik vele.