<blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo">Azért az nem csak úgy megy, önkényesen nem lehet csatlakozni Oroszországhoz, ha az orosz parlament nem hagyja jóvá akkor ők hiába szavaznak a csatlakozásról. Oroszország pedig a minszki egyezményben azt vállalta, hogy az ukrán törvények szerinti választást tartanak a szakadár területen. Azon túl, hogy nem is kell nekik az a terület, legalábbis nem Oroszország részeként, ha felrúgják a minszki egyezményt akkor az EU-val való viszony se fog javulni és a szankciók is maradnak.
Nem valószínű, hogy Putyin meg akarja szegni a minszki megállapodást azért, hogy annektálhassa azt a területet is. Neki többet érnek akkor ha Ukrajna részei maradnak, de ahhoz meg ukrán törvények szerinti legitim választás kell, önkényes választásokkal nem lehet csatlakozni se Oroszországhoz, se Ukrajnához.
Jól van ulippo. Maradjunk annyiban, hogy én nem a médiából értesülök.

Attól, hogy az urad szerint egyoldalú szavazással csatlakozni lehet Oroszországhoz az még mindig nem így működik. Annyiban érdekes amit mondasz, hogy ha tényleg ez ott a közvélekedés, akkor nagy csalódás jön nekik októberben.
Egyoldalú szavazással nem lehet rákényszeríteni Oroszországot hogy bevegye őket, és az önkényes szavazás Ukrajnába se vezet vissza, és még meg is szegik a minszki egyezményt ami ukrán törvény szerinti választást ír elő nekik.</blockquote>
ulippo! Értem én, hogy te okosnak érzed magad, de nem kéne biztosra állítanod olyat, amihez nem értesz. Nem azt írtam le, hogy az uram szerint mi fog történni. Vagy neked ez jött le? Oroszország fel van készülve minden eshetőségre és ha úgy adódik tárt karokkal fogadja Donbasszt. </blockquote>
Ha tárt karokkal fogadná már befogadta volna nem? A Krímet befogadta. Kelet-Ukrajnával viszont egyezményben vállalta pont az ellenkezőjét, azt hogy visszaadja Ukrajnának.</blockquote>
Fúúú, b@zd meg. A Krímen is volt népszavazás! Inkább ne beszélgessünk. Pff