[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

harcosamazon

Member
2015. szeptember 1.
98
0
6
<blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo">Azért az nem csak úgy megy, önkényesen nem lehet csatlakozni Oroszországhoz, ha az orosz parlament nem hagyja jóvá akkor ők hiába szavaznak a csatlakozásról. Oroszország pedig a minszki egyezményben azt vállalta, hogy az ukrán törvények szerinti választást tartanak a szakadár területen. Azon túl, hogy nem is kell nekik az a terület, legalábbis nem Oroszország részeként, ha felrúgják a minszki egyezményt akkor az EU-val való viszony se fog javulni és a szankciók is maradnak.

Nem valószínű, hogy Putyin meg akarja szegni a minszki megállapodást azért, hogy annektálhassa azt a területet is. Neki többet érnek akkor ha Ukrajna részei maradnak, de ahhoz meg ukrán törvények szerinti legitim választás kell, önkényes választásokkal nem lehet csatlakozni se Oroszországhoz, se Ukrajnához.

Jól van ulippo. Maradjunk annyiban, hogy én nem a médiából értesülök. :D</blockquote>

Attól, hogy az urad szerint egyoldalú szavazással csatlakozni lehet Oroszországhoz az még mindig nem így működik. Annyiban érdekes amit mondasz, hogy ha tényleg ez ott a közvélekedés, akkor nagy csalódás jön nekik októberben.

Egyoldalú szavazással nem lehet rákényszeríteni Oroszországot hogy bevegye őket, és az önkényes szavazás Ukrajnába se vezet vissza, és még meg is szegik a minszki egyezményt ami ukrán törvény szerinti választást ír elő nekik.</blockquote>

ulippo! Értem én, hogy te okosnak érzed magad, de nem kéne biztosra állítanod olyat, amihez nem értesz. Nem azt írtam le, hogy az uram szerint mi fog történni. Vagy neked ez jött le? Oroszország fel van készülve minden eshetőségre és ha úgy adódik tárt karokkal fogadja Donbasszt. </blockquote>

Ha tárt karokkal fogadná már befogadta volna nem? A Krímet befogadta. Kelet-Ukrajnával viszont egyezményben vállalta pont az ellenkezőjét, azt hogy visszaadja Ukrajnának.</blockquote>
Fúúú, b@zd meg. A Krímen is volt népszavazás! Inkább ne beszélgessünk. Pff
 

kokusz

Member
2015. augusztus 23.
458
0
16
Jólvan látom megy neki rendesen remélem rendszeresen tud majd menni gyakorlatozni.Most a Minszki egyezmény miatt kivonták a tankokat de ha az Ukránok támadnak biztos hogy megy a frontra.Mond meg neki hogy vigyázzon magára , meg irhatna valamit a htka-ra ha már regisztrált és unatkozik őrségben !!! :)))
 

harcosamazon

Member
2015. szeptember 1.
98
0
6
Jólvan látom megy neki rendesen remélem rendszeresen tud majd menni gyakorlatozni.Most a Minszki egyezmény miatt kivonták a tankokat de ha az Ukránok támadnak biztos hogy megy a frontra.Mond meg neki hogy vigyázzon magára , meg irhatna valamit a htka-ra ha már regisztrált és unatkozik őrségben !!! :)))
Köszi, megmondom.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 280
68 309
113
Hát ezek?
5wUfA0xWfV4.jpg
l_dfb95b66.jpg
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Donyeckben a humanitárius szervezetek elleni tüntetés után itt az új dili, tüntetnek a baptista egyház ellen is.
CQFaontUEAAGnuA.jpg

CQFapkIUYAAQiKg.jpg
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Girkin aggódik. "Amíg Oroszország Szíriában harcol Ukrajna visszafoglalhatja Donyecket két nap alatt".
CQE5e_qWsAA-l8u.jpg
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Porosenko az ENSZ-ben: Az ENSZ BT vétó nem egy "license to kill". Oroszország a vétót szégyenteljesen felhasználta az MH17 ügyében történő igazságszolgáltatás megakadályozására is.
CQFUbugWsAQo63d.png
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Eközben Minszkben...

Aláírták a szerződést a 100 mm-nél kisebb kaliberű fegyverek kivonásáról is!

https://inforesist.org/v-minske-podpisali-soglashenie-ob-otvode-orudij-kalibrom-menee-100-mm/
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Mi lesz az uraddal amazon? A DNR és az LNR is aláírta a nehéz fegyverzet teljes kivonásáról szóló egyezményt. Nem tankozhat majd szegény, innen kezdve csak rakodóként meg ganajozóként veszik majd hasznát.
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
Akkor még egyszer:
Mi lesz a válasszal ulippo, ha csak visszakérdezni tudsz válasz helyett (miután én már válaszoltam!), akkor te is csak ganajozni való vagy!