Na akkor idehánynék én is. Elsőnek molninak:
Molni, nem véletlen reagáltam úgy,ahogy szerintem arra a reakcióra ez a stílus volt a megfelelő. Nos én pár emberrel ellentétben nem mondom,hogy hülye segg vagy,főleg hogy engem te győztél meg,hogy mégsem szar cucc a Gripen, erre alapozva meg a többi írásodra kimerem jelenteni,hogy a légierőhöz értesz, ezért is kérdeztem és fogom is kérni a véleményed, DE! én is érzek egy erős elfogultságot a nyugathoz a te részedről, ezért mondtam,hogy olvasd vissza/nézd meg a videókat aztán talán máshogy látod. Nem a személyed ellen vagyok, ahogy mással sem akarok személyes háborúba kerülni,szóval az a reakció nem a személyed ellen ment, ahogy nem is vetted fel. Viszont szerintem ez itt tényleg nem a te asztalod. Azért a Baltikummal példálózni azért kicsit necces, nem érzem úgy,hogy Oroszország valakit is fenyegetne, a Krím előtt érezhető volt és mindenki várta,hogy mi lesz. Ne feledjük el,hogy vannak nemzetközi jogok, úgy tudom,hogy nem csak az USA hanem, az Orosz Föderáció, valamint Kínai is tagja az ENSZ-nek, amivel el is fogadták,hogy tiszteletben tartják az emberi jogokat,ami <b>alanyi jogon jár</b>. Tudtommal, hivatalosan ezek az ENSZ megalakulásának alapjai. Aztán van 1 olyan,hogy önrendelkezési jog, ami elvileg fellülírja az államhatárokat, természetesen ezt csak nagyhatalmak érvényesíthetik, ahogy USA például Koszovónál tette, most Oroszország a Krímnél, meglehet nézni a 2 hadsereg által véghezvitt pusztításokat, nos az oroszé mintha békés lett volna. Azt se feledjük el,hogy a szerbek népirtásokat rendeztek.Majd kijelenti,hogy ez egy KIVÉTELES,EGYSZERI alkalom volt?! Na ezt mégis,hogy?! Lemegyek a konditerembe ahol az ugyanakkora állat nőjét elkezdem húzni, mire az dobja a paliját aztán kijelentem,hogy boccs ezt te nem teheted, ez kivételes eset volt,mert a jog... Aha ok, gondolom nem zúzná be az arcom.
De menjünk tovább, ha megnézzük az USA tevékenységét, akkor elég érdekes,hogy a jelentős gazdasággal rendelkező, régi szovjet vagy éppen orosz érdekszférába nyomja be magát, demokratikusan. Az más kérdés,hogy a demokrácia melyik Font-os dologgal végzi (az egyik a dollár, a másik a bomba). Majd az oroszok seggébe, kardtörőket (légvédelem, rakéta védelem) telepít. Azért ne higgyük már,hogy ez természetes dolog, amiért pacsi jár. Szerintem az oroszoknak különösebb bajuk nem lenne a NATO tagokkal ,ameddig nem állomásozik ott amerikai katona, vagy azok eszközei, mert az veszélyezteti a macit. Már az oroszok seggében vannak és ne feledjük,hogy a ruszkik nem díjjazzák a buzikat.
Jöhetünk itt a történelemmel, Szovjetunióval, csak az a probléma,hogy az USA is provokált rendesen, ő is ölt embereket csak csendesen. Az volt a felfogás,hogy a fekete nem ember... és akkor ki a rasszista?
Páran felhozzák a szabadságharcot, a 2. világháborút a forradalmat. Csak az a probléma,hogy ismerni kéne a történelmet, ahhoz,hogy példálózzunk vele. A szabadságharc idején a ruszkik kénytelenek voltak jönni, a fegyvert például előttük tettük le, érdekes módon nem rendeztek vérengzést,hanem az osztrákoknak adták át az elfogott embereket, sőt hagytak pár katonát futni. A 2.vh az háború volt, a háborúkban az ember jelentősen megváltozik, volt 1 propaganda is. A forradalomnál pedig lehet,hogy Pongrácz Gergely emlékszik rosszul vagy nem tudott semmit.... (aki tudja ki volt annak pacsi, nekünk mesélt az eseményekről) de ott ,mintha az oroszokat vissza kellett hívni és messzi szovjeteket kellett kivezényelni Pestre. Ezen felül nem csak az szovjetek követtek el vérengzéseket, volt sok hülye aki az embert nem ismerve lelőtték,mikor megadták magukat. De a szovjetek lőttek le tűzoltókat is,mert nem ismerték fel az egyenruhájukat, ami viszont nem az ő hibájuk. A háború olyan,ha rád lőnek vissza lősz, a lövés irányába vagy pedig az ismeretlen (vélhetően)fegyveresre. Ez sajnos ilyen. Nekünk például a családban volt olyan (asszem apám unokabáttya) akit besoroztak az ÁVH-hoz és csak azért mert a ruháján látszott a jelzés elkapták és felakasztották, pedig 2 napja sorozták be, ahova ő k*rvára nem akart menni.
rushunnal kapcsolatban pedig: tényleg alpári volt, elég sokan le is csesztétek érte, ő meg leírta,hogy próbál változni illetve felfogta. Szerintem a többiek majd azután szekálják ha újra megteszi.
A személyes harcokkal álljunk le,mielőtt háború lenne (ha GrGLy-ék nem tudják megelőzni). Ugyanis nem vezet semmi jóra, rosszra meg annál inkább.. Ne egymást sértegessétek.
Nekem sincs bajom molnival, sokszor nem értek vele egyet, ahogy sondorral sem (ő azért már kiborított egy személyes támadsig), de nem szándékozom bántani őket. Például GrGLy szerintem nem csak engem tiltott ki, mégis tudunk vele beszélni, meg a poénokon jót röhögni. Szerintem az oldal az maradjon meg baráti hangnemben.