Átolvastam a mai termést, du óta kb 100 hsz az ukrán topikba, tömény hülyeség meg anyázás, közel nulla infó.
Uraim! Uraim!...meg fórumozók...
Sajnos én is hasonlóképpen járok amikor több helyről próbálok információhoz jutni. Akárhová kattintok a magyar oldalakon, szinte mindenhol belefutok néhány "erősen erjedésnek indult, kellemetlen illatú mázas cserépedénybe"(így talán nem moderálnak ki) akik kivétel és megállás nélkül minden hol a saját vesszőparipáikkal zaklatják az embert. Azt végképp nem értem, hogy aki a világ liberális oldalának a nézeteit vallja magáénak, az miért nem olvassa például a saját oldalának teoretikusait ,mondjuk mindjárt minimum, legalább Zbigniew Brzezinski-t.
Nekem az idiótákkal van a legkevesebb bajom. Nekik legfeljebb nem válaszolok. Önmagában azért mert valaki nem ért egyet velem ráadásul még nem is szoktam leidiótázni az illetőt. Ezek kezelhetőek. A megoldhatatlan problémát számomra sokkal inkább a szakemberek-vagy magukat annak képzelők-jelentik. Többnyire egyoldalú képzettségükkel és egyéb területeken hiányos műveltségükkel, ám ezzel homlokegyenest ellenkező méretű, hihetetlen mennyiségű önbizalmukkal váteszként jelentenek ki dolgokat. Saját orákulumságukba vetett hitük és csőlátásuk általában nem teszi lehetővé mások véleményének az értelmezését. Azt legfeljebb felületesen átfutják, de semmiképpen nem próbálják megérteni. Nem megérteni akarják körülöttük lévő világot, nem tanulni akarnak és nem is tanítani csak önigazolást keresnek. Ami nagyon fontos lehet a személyiségfejlődésük szempontjából, de nem igazolja embertársaik saját vesszőparipáikkal való értelmetlen zaklatását. Arról nem is beszélve, hogy ha az embernek vesszőparipája van, akkor az minimum táltos legyen. Egy satnya gebe vesszőparipának nem igazán alkalmas és nem vet jó fényt a tulajdonosára.
Aki csak valami furcsa rajzolatot lát maga előtt és azt elmezgeti, az valószínűleg túl közel áll a fához azért nem ismerte fel eddig, hogy csak annak a kérgét látja. Ha hátralépne néhány lépést felfedezhetné magát a fát. Ha ezek után még oldalra is hajlandó lenne lépni néhányat akkor kitárulna szemei előtt a végtelen rengeteg erdő is.
Az ám az érdekes látvány!
De ezek ezt sohasem fogják meglátni.