[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag

Guest
A Vöröskereszt melegedőket és elsősegély állomásokat épített az átkelőhelyeken.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

lui7889

Well-Known Member
2012. január 27.
243
272
63
Te uli, amugy ez a Gabriel gyerek azt is mondta, hogy nem nagyon tetszik a németeknek hogy usa tolja a fegyvert az ukránoknak. A részleteket mindig lehagyod :)

• Tetszik
Reactions: silurusglanis
T

Törölt tag

Guest
Te uli, amugy ez a Gabriel gyerek azt is mondta, hogy nem nagyon tetszik a németeknek hogy usa tolja a fegyvert az ukránoknak. A részleteket mindig lehagyod :)
Meg azt is mondta, hogy viszont ők távol vannak a konfliktustól, az ő országuk biztonságban van és természetes ha Ukrajna a saját védelmi szempontjából ezt másként látja. De ezt a részletet biztos kifelejtetted :)

T

Törölt tag

Guest
Az amerikaiak nem bíznak az oroszokban. Ők a maguk részéről szeretnének jobb kapcsolatot Oroszországgal, de amíg nincs előrelépés az ukrajnai konfliktus lezárásának ügyében ez nem lehetséges.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 255
113
Amíg a bűnbandák a koncon marakodnak a lakosságnak az EU segít túlélni a telet, 3291 tonna szenet osztottak szét a rászorulóknak.
Honnét van a szén? Amerikából?

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 255
113
A Vöröskereszt melegedőket és elsősegély állomásokat épített az átkelőhelyeken.
Elég szellős egy melegedő, na meg ahogy látom egymást melegítik. :D

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 761
27 195
113
Nem az EU, meg más, hanem OO közeli adja.

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 322
3 315
113
Tényleg szándékosan csinálták, ugyanis tervezett leállás és 60 napos karbantartás kezdődött.
http://www.xaec.org.ua/store/pages/ukr/khnppnews/2018-01-04/6.html

Az orosz rémhír propagandában meg új Csernobil közeleg és persze ez is a jenkik miatt van :)
Elnézést, h leírtam a véleményem, Nem akartalak megbántani a gondolataimmal.
A második mondatodat viszont nem tudom hová tenni. Se csernobilt nem írtam, se nem propagáltam semmit. Ukrán forrásból szereztem tudomást az esetről. Így viszont azt kell mondjam, h ebben az esetben te nyomod a propagandát

T

Törölt tag

Guest
Elnézést, h leírtam a véleményem, Nem akartalak megbántani a gondolataimmal.
A második mondatodat viszont nem tudom hová tenni. Se csernobilt nem írtam, se nem propagáltam semmit. Ukrán forrásból szereztem tudomást az esetről. Így viszont azt kell mondjam, h ebben az esetben te nyomod a propagandát
Te bedobtad azt, hogy leállás történt, kihagyva azt, hogy tervezett leállás volt. Így boki máris továbbkölthette azzal, hogy a jenkik miatt történt. Gioo pedig megkoronázta azzal, hogy már időzített bombáról beszélt. Így csapatmunkában sikerült orosz rémhír propagandát csinálni belőle.

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
Időnként kiveszlek a kukából csak,hogy aztán visszarakhassalak.Unaloműzőnek nem vagy rossz.
Ukrajna egy időzített bomba reaktorral vagy a nélkül.Nem kell válaszolni úgyse fogom látni csók.

neptun892

Well-Known Member
2016. augusztus 13.
302
480
63
Te bedobtad azt, hogy leállás történt, kihagyva azt, hogy tervezett leállás volt. Így boki máris továbbkölthette azzal, hogy a jenkik miatt történt. Gioo pedig megkoronázta azzal, hogy már időzített bombáról beszélt. Így csapatmunkában sikerült orosz rémhír propagandát csinálni belőle.

Mondjuk, a téma nem ebbe a topikba való. De:
Van azonban egy probléma: Az orosz és a nyugati üzemanyag kombinációját alkalmazó reaktorokat szinte minden hónapban le kell állítani biztonsági problémák miatt.
A Westinghouse termék egyszerűen nem olyan jó, mint az orosz tüzelőanyag az orosz tervezésű reaktorok számára, ami rendkívül veszélyes helyzetet teremt, ahol a reaktor meghibásodhat. Emellett a Toshiba anyavállalata bejelentette, hogy a Westinghouse, az amerikai pénzveszteséges leányvállalata a 11. fejezet szerinti csődeljárást nyújtott be. Ez a bejelentés megkérdőjelezi a Westinghouse üzemanyagellátásának hosszú távú életképességét az ukrán reaktorok számára. Az eredeti gyártók azt tanácsolták, hogy nem vállalják azt a felelősséget, ha Ukrajnának a tanácsadással és egy másik üzemanyag-szállítóval szemben kell eljárnia . Lehet, hogy ezekre egy csernobili vár.

Írta a The Washington Times. Nekik se hiszed el? a teljes cikk elolvasható: www.washingtontimes.com/news/2017/mar/30/ukrainian-corruption-casts-nuclear-pall-over-all-e/

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 462
113

• Tetszik
Reactions: szegcsab

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 462
113
http://karpathir.com/2018/01/08/ujabb-bereg-videki-katona-esett-el-a-kelet-ukrajnai-fronton/
"A 21 éves bótrágyi Hriny Vaszil január 7-én a kelet-ukrajnai terrorellenes műveletek (ATO) övezetében esett el – tudatta a gyászhírt közösségi oldalán Jaroszlava Fedur, a Beregszászi Polgármesteri Hivatal ATO-résztvevők ügyeivel foglalkozó konzultánsa.
Elsődleges információk szerint a szerződéses állományú katona halálát lőtt sebesülés okozta a pravoszláv karácsony első napján. A legújabb tűzszüneti megállapodás ellenére rövid időn belül ő a második bótrágyi katonaáldozat, Kusnyir Mihajlo decemberben 12-én esett el a keleti fronton..."

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 462
113
http://rusvesna.su/news/1515419824
A USS Carney (DDG-64) Odesszába érkezett. (még több kép a cikkben)

esminec_ssha_carney_ddg64_odessa_2.jpg

http://timer-odessa.net/news/v_odesskiy_port_zashel_amerikanskiy_boevoy_korabl_357.html

v_odesskiy_port_zashel_amerikanskiy_boevoy_korabl_7704.jpg

http://timer-odessa.net/news/amerik...l_nad_chernim_morem_k_yugu_ot_odessi_680.html
Január 7-én egy amerikai P8-A Poseidon tett felderítő repülést a Fekete-tengeren.

amerikanskiy_samolet_razvedchik_krujil_nad_chernim_morem_k_yugu_ot_odessi_9931.jpg