T
Törölt tag 1526
Guest
A Vöröskereszt melegedőket és elsősegély állomásokat épített az átkelőhelyeken.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy részeg DNR militáns megrongálta az EBESZ járművét.
Meg azt is mondta, hogy viszont ők távol vannak a konfliktustól, az ő országuk biztonságban van és természetes ha Ukrajna a saját védelmi szempontjából ezt másként látja. De ezt a részletet biztos kifelejtettedTe uli, amugy ez a Gabriel gyerek azt is mondta, hogy nem nagyon tetszik a németeknek hogy usa tolja a fegyvert az ukránoknak. A részleteket mindig lehagyod
Tényleg szándékosan csinálták, ugyanis tervezett leállás és 60 napos karbantartás kezdődött.Szándékosan csináljak, h le álljanak az erőművek. Az embernek legalább is ez az érzése.
Honnét van a szén? Amerikából?Amíg a bűnbandák a koncon marakodnak a lakosságnak az EU segít túlélni a telet, 3291 tonna szenet osztottak szét a rászorulóknak.
Elég szellős egy melegedő, na meg ahogy látom egymást melegítik.A Vöröskereszt melegedőket és elsősegély állomásokat épített az átkelőhelyeken.
Ők a maguk részéről szeretnének jobb kapcsolatot Oroszországgal
Ezek szerint segít az Ukránoknak a területfoglalásban.Amíg a militánsok az EBESZ járműveit rongálják az EU az aknáikat semlegesíti.
Ausztráliából az közelebb van.........Honnét van a szén? Amerikából?
Elnézést, h leírtam a véleményem, Nem akartalak megbántani a gondolataimmal.Tényleg szándékosan csinálták, ugyanis tervezett leállás és 60 napos karbantartás kezdődött.
http://www.xaec.org.ua/store/pages/ukr/khnppnews/2018-01-04/6.html
Az orosz rémhír propagandában meg új Csernobil közeleg és persze ez is a jenkik miatt van
Te bedobtad azt, hogy leállás történt, kihagyva azt, hogy tervezett leállás volt. Így boki máris továbbkölthette azzal, hogy a jenkik miatt történt. Gioo pedig megkoronázta azzal, hogy már időzített bombáról beszélt. Így csapatmunkában sikerült orosz rémhír propagandát csinálni belőle.Elnézést, h leírtam a véleményem, Nem akartalak megbántani a gondolataimmal.
A második mondatodat viszont nem tudom hová tenni. Se csernobilt nem írtam, se nem propagáltam semmit. Ukrán forrásból szereztem tudomást az esetről. Így viszont azt kell mondjam, h ebben az esetben te nyomod a propagandát
Te bedobtad azt, hogy leállás történt, kihagyva azt, hogy tervezett leállás volt. Így boki máris továbbkölthette azzal, hogy a jenkik miatt történt. Gioo pedig megkoronázta azzal, hogy már időzített bombáról beszélt. Így csapatmunkában sikerült orosz rémhír propagandát csinálni belőle.