Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
na akkor megint leesik valami az égből"Orosz páncélozott harcjárműből és harckocsikból álló konvoj tart az ukrán határhoz Rosztov megyében,
Electronic Techniocian + Fire Control Officer
Köszönöm, így már rendben van! Egy pillanatra az volt a benyomásom, hogy minden egyes szakadár zsoldosra és önkéntesre értetted, de megnyugodtam, hogy egyetértünk a nyilvánvalóban: minden háborúban, minden oldalon megtalálható az emberi jellem széles palettája; valamint a férfinak a háború bizony nem csak kényszert vagy megélhetést jelenthet, hanem próbatételt, bajtársiasságot és akár alkalmat a jó tettekre. Nyilván a mai korban ez utóbbi van jelentős kisebbségben, de akkor sem az dönti el, hogy milyen ember vagy, hogy melyik zászló alatt szolgálsz.
Na ne mondd 
És helikopáter is vagy?![]()
Ha nem érted vagy inkább csak nem akarod érteni a kérdését, akkor lefordítom magyarról magyarra reich und roll fórumtárs után én is,röviden, érthetően:
Mi az oka annak,hogy te egy idegen állam seregében harcolva, idegen érdekekért harcolva bírálsz másokat, ugyanezért? Ráadásul olyat aki a ténykedésével a kárpátaljai magyarok érdekét is szolgálja, mert amíg a Don-medence vidéke leköti az ukrán nemzetállamról lázálmokat szövő nacionalista,soviniszta ukrán politikusokat addig nem mernek igazán keményen a magyar kisebbség ellen fordulni. Te pedig egy olyan ország érdekeiért harcolsz ami a kárpátaljai magyarokat nyelvtörvénnyel sújtó,a katonaköteles korban lévő kárpátaljai magyarokat az ukrán hadsereg színeiben átlagon felül nagy számban a frontra hajtó( mert ők nem önként mennek mint például Szaki01 a másik oldalon) soviniszta, végtelenségig korrupt ukrán kormányt pénzeli...
Mi a problemad hogy barmi alap nelkul gunyolodsz ? Ilyen megalapozott altalaban minden kijelentesed ?
Mióta rendszeresített az USN S1850M radart?
Mit akarsz ezzel mondani ?
http://karpathir.com/2018/06/02/orosz-harckocsik-tartanak-az-ukran-hatar-fele/
"Orosz páncélozott harcjárműből és harckocsikból álló konvoj tart az ukrán határhoz Rosztov megyében, az erről készült amatőr felvételt Dmitro Timcsuk ukrán parlamenti képviselő osztotta meg közösségi oldalán.
Bejegyzésében a honatya röviden arról írt, hogy az orosz hadsereg haditechnikája az ukrán határ irányába mozog, ahogy ő fogalmazott:” a felkelők által ellenőrzött Luhanszki Népköztársaság felé tart.” Timcsuk szerint a felvételt az Információs ellenállás nevű csoport készítette.
A felvétel eléggé rossz minőségű, menet közben egy autóból készült, nem egyértelmű, hogy hol és pontosan mikor rögzítették."
Tavaly áprilisban belinkeltél róla egy képet, miszerint azt "reszelgeted".
Észak Korea topic: DINAMO, 2017. április 22. #2113
Az oké, hogy sok hajón, de USN officerként mit reszelgetsz egy Daring osztályú brit hajón? Mert ez a kép konkrétan a hat darab egyikén készült.
Tehát ha USN officer vagy akkor nem igaz hogy ilyet reszelgetsz, ha meg ilyet reszelgetsz akkor nem vagy USN officer. A szakmai tudásodat nem vonom kétségbe csak nem értem a ködösítést.
Szimplan csak tudatlan vagy esetleg irigy.
Eloszor is nem vagyok officer ugy ahogy te irod. Az "OFFICER" megnevezest sok helyen hasznaljak pl DC officer ami Damage control officer-t jelent es egy chief rendfokozatu tolti be ezt a poziciot. Ilyen az en FCO kepesitesem illetve beosztasom is.
Masodszor pedig nem csak hogy a TYPE 45 on de Japan Del Koreai Ausztral Fulopszigeteki hajon is szereltem mar amibe az egadta vilagon semmi furcsa nincs ha csak egy csopp ralatasod lenne a dolgokra. Sot ! Amerikai hajon amin en szolgaltam dolgoztam egyutt nemet olasz ausztral es sved tengereszekkel is.
Szoval ismet megkerdeznem. Mi is a kerdesed konkretan ?
Nincs semmi kérdésem, Te kérdezted, hogy mire a gúnyos hangnem, én meg arra céloztam, hogy szerintem vetítesz (azaz nem vagy aktív állományban, nem ott, nem abban mint amit álljtasz), de persze lehet hogy 5 éve abban voltál, meg lehet hogy most is, de akkor viszont vigyázz miket fotózol és lövöldözöl ide fel, két ruszkizás között![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..