Arra akartam rávilágítani, hogy az Index azt bezzeg nem hozza le, hogy az ukránok is lövik a településeket.Ez most mi?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Arra akartam rávilágítani, hogy az Index azt bezzeg nem hozza le, hogy az ukránok is lövik a településeket.Ez most mi?
Az lényegtelen. Mire kiderül, már elkezdődött az egész, az indok megvan, és pont annyi időre bizonytalanit el mindenkit, hogy utána elhidjeDe hogy veszi rá az ukránokat Oroszország, hogy a Szu-27-el megtámadják az orosz állásokat? Mert ha csak megrendezik a dolgot az egyből ki fog derülni.....
Küldjünk ezer hordágyat és kétszáz tolószéket! Világos üzenet lenne, hogy Kárpátalja miatt csak humanitárius segítségre számíthatnak.Ahhoz képest, hogy 1 hónapja még a megszállásunkról álmodoztak....
Mandiner
mandiner.hu
Listát küldött Magyarországnak Ukrajna arról, mivel tudna segíteni hazánk a védekezésben
Ez egy nagyon széles lista, amely tartalmaz különböző kaliberű lőszereket, védősisakokat és golyóálló mellényeket,
különböző katonai felszereléseket, beleértve a pilóta nélküli légi járművek elleni védekezési eszközöket, optikai megfigyelő eszközöket, digitális kommunikációs eszközöket, speciális egészségügyi járműveket és még sok mást”.
Kiemelte: a listán szerepelnek a nem halálos katonai-technikai segítségnyújtás eszközei is: katonai élelmiszercsomagok, mobil konyhák, sátrak, hordozható víztisztító állomások, dízelgenerátorok. „Megértjük, hogy minden országnak más lehetőségei vannak, és reméljük, hogy Magyarország is megtalálja a lehetőséget az ilyen jellegű segítségnyújtásra”
Elmennek a bús pcsba mondat:
A nagykövet szerint „sokkal pragmatikusabb most segíteni Ukrajna megvédésében, mint olyan helyzetbe kerülni, amikor később saját magukat kell majd megvédenie”.
A főváros az Moszkva!Így ez a túl közel vannak hozzánk az amcsik duma csak ürügy.
Átvesszük megőrzésre Kárpátalját. Így nem az egész országot bukják.Ahhoz képest, hogy 1 hónapja még a megszállásunkról álmodoztak....
Mandiner
mandiner.hu
Listát küldött Magyarországnak Ukrajna arról, mivel tudna segíteni hazánk a védekezésben
Ez egy nagyon széles lista, amely tartalmaz különböző kaliberű lőszereket, védősisakokat és golyóálló mellényeket,
különböző katonai felszereléseket, beleértve a pilóta nélküli légi járművek elleni védekezési eszközöket, optikai megfigyelő eszközöket, digitális kommunikációs eszközöket, speciális egészségügyi járműveket és még sok mást”.
Kiemelte: a listán szerepelnek a nem halálos katonai-technikai segítségnyújtás eszközei is: katonai élelmiszercsomagok, mobil konyhák, sátrak, hordozható víztisztító állomások, dízelgenerátorok. „Megértjük, hogy minden országnak más lehetőségei vannak, és reméljük, hogy Magyarország is megtalálja a lehetőséget az ilyen jellegű segítségnyújtásra”
Elmennek a bús pcsba mondat:
A nagykövet szerint „sokkal pragmatikusabb most segíteni Ukrajna megvédésében, mint olyan helyzetbe kerülni, amikor később saját magukat kell majd megvédenie”.
Én meg arra, hogy van egy ilyen hír.Arra akartam rávilágítani, hogy az Index azt bezzeg nem hozza le, hogy az ukránok is lövik a településeket.
És akkor mivan? Halljam, mit akarnak csinálni? Kína a világ egyik (?) legerősebb gazdasági hatalma, kereskedelmi kapcsolatai behálóznak mindent. Mi a f4rancot akarnak, áruld már el? Kínát nem lehet gazdaságilag kiütni anélkül, hogy ne borulna az egész világgazdaság, ami pedig ugyebár előszobája lehet egy globális konfliktusnak... Tehát a világnak tele van a töke, de semmit nem ér, mert: 1. a tökük el van sorvadva, 2. a kínaiak zsebében van..
.
A vilag töke meg lassan tele lesz a macival. Erdekes modon akar Kinat is beleertve.
Ezennel kérvényezem az ukrán tárgyalói kinevezésedet.Átvesszük megőrzésre Kárpátalját. Így nem az egész országot bukják.
Ez így jó segítség lesz?
Eközben Zelenszkij..........Az lényegtelen. Mire kiderül, már elkezdődött az egész, az indok megvan, és pont annyi időre bizonytalanit el mindenkit, hogy utána elhidje
Úgy látom kezd megalalkulni a Kárpátaljai magyar tartomány HTKA-n szerveződő árnyékormánya.....Ezennel kérvényezem az ukrán tárgyalói kinevezésedet.
Jelena Gyeligioz a kollegina neve, tl:dr kezdetben airsoftos majd gun bunny orosz modell, akinek ezt a képét minden szcenárióban kipakoljákEz már vagy másfél hete kering a 9gag-en, szóval bizonytalan frissességű.
Mondjuk az nekem is fura, hogy LNR-DNR alkotmányban a megyehatár van megadva, de oroszok papíron a mostaniakat ismerik el. Szerintem szándékosan nyitva hagyták a kérdéstMoszkva nem tudom mit mond, de a DNR, meg az LNR azt mondja, hogy a megyehatár a határ, az oroszok meg elismerték őket és "békét tartanak fent". Ha jól emlékszem, akkor a most ukrán ellenőrzés alatt álló városokért, nem egy ember halt meg.
Innentől elég kikövezett az út.
..
.
A vilag töke meg lassan tele lesz a macival. Erdekes modon akar Kinat is beleertve.
Szerintem ez a Putyin es egyben Oroszorszag hivatalos álláspontja, és aki ettől megijed azt megértem...Nézd jelenleg ez az álláspont, hogy mi lesz később azt most nem lehet tudni, de jelen pillanatban ezek a tények....
Akarni lehet. Ok onkabb koveteltek. A Szu-ban is kikoveteltek maguknak.Ukránok nyugathoz akartak tartozni, jó életszínvonalat meg mindent ami a nyugati léttel jár, úgy mint mi vagy a Baltikum. Tudod, személyi igazolvánnyal elmehetsz akár Lisszabonig és senki semmit nem kérdez és még meg is engedheted anyagilag magadnak. Nekünk és nekik se mondott nemet az USA és a Nyugat. Nekünk meg a Baltikumnak sikerült az átugrás a keleti blokkból nyugatra, az ukránoknak nem fog.
Az megvan h az USA és Oroszország szomszédos ország, így közvetlen a határuk mellett is vannak amerikai bázisok? Így ez a túl közel vannak hozzánk az amcsik duma csak ürügy.