Nem, nincs itt semmilyen gyomorból jövő sértettség, tényeket írtam le! Pipától nem látok?
Szomorú vagyok, mert megint a mi faszunkkal - ezt értheted nyugodtan egész Európára! - lesz elverve a csalán!
Jog szerint mindkettő beavatkozás! Leírtam! Azt is hogy morálisan az oroszokét még mindig jobban védhetőnek tartom, mint amit az USA szakmányban csinál 30éve! Ettől még jog szerint beavatkozás a tegnapi oroszoké is! Viszont ez most ott tart a világ, hogy SENKIT nem érdekel már, hogy mi a jogos, mi nem az, az erőpolitika fog dönteni, az EU meg szopni fogja két marokra a faszt!
Szóval nem sértettség, pipa, hanem bánat, hogy ennyire HÜLYÉK az EU vezetői, hogy ebben részt vesznek, s féltem a gyerekeim jövőjét!
Azt viszont nem értem, hogy TE mi a fasznak örülsz ennyire, hogy úgy néz ki kenyértörésre lesz víve a dolog ?!
Illetve még mindig kérdezem, az USA miért jobb mint az oroszok, morálisan? De nézhetjük jogilag is, őket miért nem szankciózza, fikázza a fél világ?! Csak nem azért mert néhányakat katonailag is, a többieket meg gazdaságilag tartja megszállva/függésben?!