.Vagy csak kiképzőterepnek tekintik Szíriát.
.
Lehet, de annak jo draga, es biztosan egy veresegszagu kivonulassal fog vegeterni, mint a szovjet es amerikai afgan jelenlet is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
.Vagy csak kiképzőterepnek tekintik Szíriát.
.Putyin a hadsereg külföldön való bevetését kérte az orosz felsőháztól.
ÉLŐ:
Szerintem szopni fognak, Putyin nem felejt.Ez nagyon ciki...!
Gondold át mégegyszer a hsz-edet, mert nagyon rossz..
.
Ujabb csalodas, Lavrovot sokkal gyakorlatiasabb, epeszubb politikusnak gondoltam eddig.... Ezek ott mind ettek valami gombat, amitöl meghulyultek, es elkezdtek furcsa dolgokat mondani??? Mert Oroszorszag mennyire kepviselte a teruleten elö pl csecsenek erdekeit amikor haboruzott ellenuk?? Azok is csak fuggetlenek akartak lenni.
Thuküdidész-csapdája működésben....
.
ezek teljesen megbolondultak......
Nyugi csak a Donbasszban..
.
ezek teljesen megbolondultak......
.Gondold át mégegyszer a hsz-edet, mert nagyon rossz.
Nyugi csak a Donbasszban.
Időközben cáfolták is:Kovács Zoltán cáfolja, hogy Magyarország akadályozná az Oroszország elleni EU-szankciókat
Magyarország részese a közös EU-s álláspontnak – hangsúlyozta az államtitkár.index.hu
A csecsenes rész nem stimmelt....
.
Melyik resze rossz? Az, hogy Lavrovot epeszunek gondoltam?
.
Lavrov ezt mondta: "A szuverenitáshoz való jog csak azokat az államokat illeti meg, amelyek a területüken élő valamennyi népet képviselik"
Ezutan felmerult a parhuzam, hogy Oroszorszag mennyire kepviselte a teruleten elö pl csecsenek erdekeit amikor haboruzott ellenuk?
.
Ennek melyik resze nem stimmel szerinted? Bar evek ota föallasban tolod itt az összes topicban az orosz propagandat, mintha egesz nap csak ez lenne a dolgod, szoval jotol kerdezem.....
Nem hiszem, hogy Putyinnak elment volna az esze, máskülönben a tankjai már minimum Kijev magasságában járnának, Putyinnak szerintem nem nagyon volt más lehetősége mint a jelenlegi helyzetben elismerni a szakik függetlenségét.....De szerintem igen. Nézd 69 éves. Szerintem lehet, hogy már elindult nála egy öregségi folyamat és elkezdett a valósággal enyhén párhuzamos világban élni. Nekem pillanatnyilag úgy tűnik hülyeséget csinál és rosszul méri fel a dolgokat, ahogy te is utalsz rá, de az is lehet, hogy valamit mi még nem tudunk, amit ő igen. Érdeklődéssel várom, hogy egy Trumpnál is veszélyesebbé vált ember ül az atomkapcsolónál egy tekintélyelvű állam vezetői székében (kb egy Trump-Biden keresztezés csak fékek és ellensúlyok nélkül), vagy vannak még kártyái amiket nem terített.... vagy egyszerűen csak elszakadt a cérna és 69 évesen ez így megy, és nincs fék és ellensúly az orosz elnökön...
Akárhogy is, a világ benne van nyakig a trutyiban... mert szerintem komolyan gondolja. Már december óta ugyanezt követelik, és most február végén is. Volt határidő, és meglépték amit ígértek (ld.Zsirnovszkij) és haladnak a dolgok láthatóan a bejelentett mederben... sokan mégsem veszik komolyan ... nem értem miért...
.Nyugi csak a Donbasszban.
Hát nem is Ukrajna teljes elfoglalására készülnek, ahogy a féleszü jenkik nap mint nap tolják már 2 hónapja. Valahogy 60 napja nem jön össze nekik a pontos dátum.Nyugi, csak hadgyakorlat, nem készülnek semmire sem...
A csecsenes rész nem stimmelt...
.Hát nem is Ukrajna teljes elfoglalására készülnek, ahogy a féleszü jenkik nap mint nap tolják már 2 hónapja. Valahogy 60 napja nem jön össze nekik a pontos dátum.
Ebből tud majd engedni...Nem éppen,de szerintem a NATO 1997 előtti határainak visszaállítását Putyin sem gondolja komolyan....
Pontosan, én is így látom, Putyin szerintem tökéletesen tisztában van azzal, hogy ezt nem lehet visszacsinálni, és egyetlen épeszű ember sem gondolja, hogy az oroszok neki fognak menni aEbből tud majd engedni...
Na most gondolj bele, mi lenne egy USA-Kina csörte esetén!.
.
En a problema gazdasagi hatasaitol tartok föleg, de attol nagyon, es az az egesz vilagot bejarja, ezt mar böven napok ota irom. Az elet meg egyelöre sajnos igazol, mert a tözsdek elegge bedölnek, nyersolaj ara emelkedik, es akkor meg nem is indult el semmi komoly.