pf... ha ez igaz.Románokhoz ment egy ukrán Szu-27-es (Zord blogján láttam):
https://www.facebook.com/photo/?fbid=259386983039999&set=a.188491426796222
Igy sokáig nem fognak ellenállni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
pf... ha ez igaz.Románokhoz ment egy ukrán Szu-27-es (Zord blogján láttam):
https://www.facebook.com/photo/?fbid=259386983039999&set=a.188491426796222
és akkor csapnál lesz az orosz határ, és ez nekünk nagyon nem jó.pf... ha ez igaz.
Igy sokáig nem fognak ellenállni.
Te nem tudsz olvasni?Nem tudsz leállni?
Senki nem kíváncsi a virtuális PÖCS méregetésre.
KÉRLEK
Ezért írtam, hogy @boki úgy hazugozik, hogy letolta ezt a páréves standup-ot.Kussolj te hazug! Propagandista tudod kid, te oroszgyülölő . Ne kötekedj és figyeld az eseményeket!
Nem jól aludtál, az asszony nem adott?
Azt is nézd meg, hogy mire írta!Játszod a hüjyét ismét. Tudás nulla, te vagy a fórum legnagyobb fake newsa a Politico, WP, NT, Bloomberg, Reuters, CNN mellett.
.Sokadrangú kérdés, de lehet tudni az AN-225-ös hol van? Kár lenne érte.
Nézd feljebb elismertem, hogy tévedtem de valakivel összekeversz én nem raktam vicces szmajlikat a hozzászólásaidra....Ket nappal ezelött itt jöttek itt ram csoportban az egybitesek, meg raktak ram a vicces szmajlikat, amikor nem az itt eveken at szokasos orosz szöveget szajzoktam, mentek ezek:
.
"
Wilson said:
Látsz te bármilyen orosz invázíót Ukrajna ellen"
.
.
.
Peldaul te, Wilson (de meg lehetne hosszan sorolni az okos nickeket), latsz mar valamilyen orosz invaziot?
Tegnap vagy tegnapelőtt láttam felszállni flightradaron, ha jól emlékszem Malajziába tartott.Sokadrangú kérdés, de lehet tudni az AN-225-ös hol van? Kár lenne érte.
Tegnap kiszúrtam délután/este a radaron, Kieven szállt fel és Lvov felé eltűnt.Sokadrangú kérdés, de lehet tudni az AN-225-ös hol van? Kár lenne érte.
Na az még szép lenne. Csak nem olyan hülyék..
.
Az is erdekes kerdes lesz, ha mondjuk a csernobili szarkofagot szetlövi valaki, akar pont direkt.... De vannak aktiv ukran atomerömuvek is.
Oroszország a levegőbe emelte a stratégiai repülést. Putyin azt követelte a NATO-tól, hogy ne avatkozzon be Ukrajnába
Az orosz légierő stratégiai repüléseit nyomon követő profiltávirat-csatornák rendkívül nagy aktivitásról számolnak be az éterben. Szemtanúk a földön, különösen a szaratov-vidéki Engels légitámaszpont környékén (ahol a Tu-160 és a Tu-95MS állomásoznak), repülőgép-hajtóművek szüntelen zúgásáról számoltak be.
Papa! Most tettem be a másik topicba (véletlenül) február 7-ei kommentemet, amiben leírtam - jóelőre - a jelenlegi műveleteket.@Tcat ,@Terminator
Ki kéne takarítani a fórumot a provokátoroktól mint pöcshuszár, Avtomat és hasonlók, állandó provokációk, topikrombolás miatt. Érdemben nem tudnak semmit nyújtani-0 hsz a témával kapcsolatban.