.Azt is csinálta.
Még tegnap is elkerülhető lett volna az egész, helyette az ukránok a nyugat és mindenki súlyos válaszról beszélt, légtilalmi zónákról, meg a tengerszorosok lezárásáról.
Nem szegény, nem ártatlan, de úgy nyíltan közölte, hogy befejezni nagyon sürge, vagy bajok lesznek. Avagy eddig és ne tovább.
Még csak tárgyalni se voltak hajlandóak vele. Hát tessék itt az eredmény.
Szerencsétlen ukrán kiskatonák vére.
És a leggusztustalanabb az egészben, hogy most itt tobzódtok, és veritek a melleteket, hogy ugye mi megmondtuk, a gaz orosz minden provokáció nélkül támadott.
Közben ment ez a felsőbbrendű duma:
Szóval kedves Capslok ezekre a baromságaidra ment a nevetős fej...
.
Azok sem "baromsagok", maximum teged terhelt tul, mert nem voltal hajlando elgondolkozni kicsit sem, es az ellenvelemeny nem illett bele az itt szokasos szokasos macizok, meg hajraoroszozok sorba. Ha en is nyomom az szokasos orosz kommenteket, meg teli pofaval szidom az USA-t, a nyugatot, a gyikemberek hatterhatalmat, akkor haver vagyok, es akkor barmit irok, az mind jo. Igy meg par hulye tolja a szegenysegi bizonyitvanyat, es dobalja a vicces jelet, de közben magabol csinal bohocot, mert a mai naptol azutan mar tenyleg nem kerdes, ki az agresszor, van-e invazio, es hasonlok.
.
A topicot egyebken az összeszedett hirek miatt követem, illetve van par kommentelö, akinek tiszteltem az allaspontjait