Ezen majd a jövőhéten, ráadásul erősen ukrán oldali, már korábban észrevettem, szóval nem hiszem, hogy igyekezne frissíteni.
Az elfoglalt területekre először kis zászló kerül, de még olyat se láttam ma.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezen majd a jövőhéten, ráadásul erősen ukrán oldali, már korábban észrevettem, szóval nem hiszem, hogy igyekezne frissíteni.
Nem az a kérdés, hogy az-e hanem hogy mikor és hol készült a videó, mert ez alapján én nem tudom megmondani nem-e valami régió Risztov külsőn kívül készült videót cimkéztek újra....Az hát, elég könnyű azonosítani.
Vebszerver hiba...nekem nem nyitja meg az oldalt.
Nekem kicsit furcsa, hogy a katapultálás helye és a gép becsapódási helye tulajdonképen azonos. Persze, nem értek hozzá, lehet, hogy természetes.Helikopter, amiből katapultáltak? A Ka-52-esből talán, de abban eleve ketten ülnek és nem nagyon használta idáig még senki se a katapultot. A becsapódás is elég erőteljes. Ez egy vadászgép lesz.
“We examine a range of nonviolent measures that could exploit Russia’s actual vulnerabilities and anxieties as a way of stressing Russia’s military and economy and the regime’s political standing at home and abroad. The steps we examine would not have either defense or deterrence as their prime purpose, although they might contribute to both. Rather, these steps are conceived of as elements in a campaign designed to unbalance the adversary, leading Russia to compete in domains or regions where the United States has a competitive advantage, and causing Russia to overextend itself militarily or economically or causing the regime to lose domestic and/or international prestige and influence.”
Mintha UB blokkok lettek volna...Jóll látom a gépeken nem volt fegyverzet.
Ukrán Szu-25 csatagépek Herson felett. Hogyan bombázták az oroszok az ukrán reptereket? Hol az orosz vadászgépek, hogy lelőjjék az ukrán gépeket?
Ukrajna sincs messzebb Moszkvától, mint Almati. Nincs nagy action radius, ráadásul a mai Ukrajna nagyobb része mindig is az orosz birodalomba volt tagozódva. Tudják pacifikálni, igaz, ahhoz előtte minimalizálni kellene a rombolást és a halottak számát. Ukrajna nem több ezer km-re van az orosz centrumtól, hanem a szomszédban. Teljes megszállás helyett "rezsimcsere" - voltaképpen Vic Nullandék ugyanezt tették Moszkva előszobájában és azóta is működik, ergo visszafelé sem lehetetlen a dolog.DIANA JOHNSTONE: US Foreign Policy Is a Cruel Sport
Bear baiting was long ago banned as inhumane. Yet today, a version is being practiced every day against whole nations on a gigantic international scale. By Diana Johnstone in Paris Special to Consortium News In the time of the first Queen Elizabeth, British royal circles enjoyed watchingconsortiumnews.com
Az érzelmi kitöréseket itt is hagyjuk. A RAND stratégia:
Putyin meglépte, amerre a medvét ösztökélték, kérdés hogy rácsattan-e a csapda vagy van valami ellenterve.
Mit tud tenni Oo. egy teljes megszállt Ukrajna pacifikálására? Ha meg kivonul, miután rezsimváltást hajtott végre, azzel mennyi időre biztosította a nyugati határát?
Közös orosz-román határ?Az oroszok megadásra szólítják fel a dél-ukrajnai Kígyószigeten szolgáló ukrán határőröket....
Forrás: Ukrajna Állami Határőrszolgálat
Az Ukrán Állami Határőrszolgálat szó szerint: "Két azonosítatlan célpont közelítette meg a Kígyószigetet. A megszállók megadásra szólítják fel az izmaili határőrség katonáit. Az agresszor a hajózás biztonságához tartozó nemzetközi kommunikációs csatornát használta".
Оккупанты требуют сдаться, угрожают пограничникам на Змеином – аудио
Россияне требуют от украинских пограничников, которые несут службу на острове Змеиный на юге Украины, сдаться – поступило аудиообращение.www.pravda.com.ua
Szingert?A helikopterek bevetésén azèrt van még csiszolnivaló....
Főleg, ha tudod, hogy az ellenfél egy rakás Szingert kapott.
.Légicsapás a Trypilska hőerőműre Kijevtől délkeletre. Ez már délután- a támadás 2.hulláma
VK | VK
vk.com
Angol felirattalKorábban posztoltam egy videót Kijevből, ahol az SBU a dokumentumokat égeti.
Minden háborúban célpont minden erőmű, kivéve az atomerőműveket..
.
Egy höerömu miert katonai celpont? Ez attetelesen sima terrortamadas a civil lakossag ellen.
VarrniSzingert?
Elkezdenek énekelni?
Engem igazából meg is lepett a helikopteres jelenlét intenzitása. Önvédelemi képességek ide vagy oda, azért elég sebezhetőek, nem?A helikopterek bevetésén azèrt van még csiszolnivaló....
Főleg, ha tudod, hogy az ellenfél egy rakás Szingert kapott.