Az amerikaiak is meglépték ezt Irak ellen..
.
Egy höerömu miert katonai celpont? Ez attetelesen sima terrortamadas a civil lakossag ellen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az amerikaiak is meglépték ezt Irak ellen..
.
Egy höerömu miert katonai celpont? Ez attetelesen sima terrortamadas a civil lakossag ellen.
Ez egy új Stinger változat!Szingert?
Elkezdenek énekelni?
Ne haragudj, de nagyon nem okés amit mondasz. Tudod ez akkor lenne sértő, ha azt és csakis azt koszorúzná.Hazugság, hogy Putyin rekonstruáltatta, felújítatta a vörös csillagos, magyar forradalmat leverő "szovjet hősök" emlékművét majd könnyeit morzsolgatva megkoszorúzta? Nem az, tény, megtörtént. Ott a fotó és a beszámoló róla.
Ez olyan mintha a román miniszterelnök a Budapestet elfoglaló hős román katonák csillogó-villogó emlékművét koszorúzná.
A harckocsi menetoszlopokat rommá lőve, füstölögve nem láttad?Engem igazából meg is lepett a helikopteres jelenlét intenzitása. Önvédelemi képességek ide vagy oda, azért elég sebezhetőek, nem?
Pedig én előre szóltam!Itt már azt gondolom minden lehetséges, meg annak az ellenkezője is. Én csak tátott szájjal figyelek, hogy mik történnek, milyen gyorsasággal.
.Az amerikaiak is meglépték ezt Irak ellen.
Simán. Túl sok működő ukrán gép szerintem amúgy sem volt, a roncsokat eleve a reptereken maradtak, az a néhány működő masina meg valszeg szét lett telepítve. Mondjuk két Frogfoot nem csinál tavaszt.Ha volt kis eszük, végrehajtottak egy gyors széttelepítést. Szu-25 füves reptérről is fel tud szállni elvileg, nem?
A szerbek ellen is... Sőt!!! ők olyan ge.ik voltak hogy speciális grafitszálas bombákat is dobáltak az melektromos hálózati csomópontokra, amik aztán később a helyreállítás során is újra meg újra zárlatokat okoztak.Az amerikaiak is meglépték ezt Irak ellen.
En is kikockaztam, szerintem UB volt.Jóll látom a gépeken nem volt fegyverzet.
A manpads geci dolog, szinte észlelhetetlen az indításig. Ha deszantot akarsz lerakni akkor bizony le is kell szálnod... Biztosan számitottak erreA helikopterek bevetésén azèrt van még csiszolnivaló....
Főleg, ha tudod, hogy az ellenfél egy rakás Szingert kapott.
A szerbek ellen is... Sőt!!! ők olyan ge.ik voltak hogy speciális grafitszálas bombákat is dobáltak az melektromos hálózati csomópontokra, amik aztán később a helyreállítás során is újra meg újra zárlatokat okoztak.
Alig 10 órája indult a hadművelet, egyelőre össze-vissza infók jönnek, aminek a fele simán lehet fake. Szerintem túl korai még bármilyen értékelés, persze vélemény lehet, de még a konkrét orosz stratégiai célok sem tisztázottak - a demilitarizáció és nácítlanítás eléggé tág fogalom lehet.Szerintem itt nagyobb erőket kell bevetnie az oroszoknak. Egyszerűen egy ekkora ország esetén keveslem azt 200 ezres sereget. A harcérintkezést felvették az ukránok, innentől ez így lassabban fog haladni. Az orosz légierőnek az utolsó fűszálra is bombàt kell dobnia, hogy a sereg haladhasson. Ha a NATO azt látja, hogy az orosz döcögve halad, akkor pumpálni fogja a segítséget az ukránoknak.
én még nem tennék garast manpads vs heli terén.A manpads geci dolog, szinte észlelhetetlen az indításig. Ha deszantot akarsz lerakni akkor bizony le is kell szálnod... Biztosan számitottak erre
Fog of war...egyelőre össze-vissza infók jönnek, aminek a fele simán lehet fake.
Helyesbitek, bocsánat.3. A Harkovban lévő ismim telefonos üzenetben írta, hogy már orosz zászló van a városházán. (Ugyan még vannak harcok)
Háborúban mi nem "geci dolog"?A manpads geci dolog, szinte észlelhetetlen az indításig. Ha deszantot akarsz lerakni akkor bizony le is kell szálnod... Biztosan számitottak erre