[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tiz

Well-Known Member
2016. július 21.
160
525
93
Ezek valami abban hisznek hogy gyorsan bemennek mint Afganba, aztan kilovik a kormanyt. Korbe kell zarni, hermetikusan, senki se ki se be, semmi sem. 3 nap mulva el kezd jonni a homoliberalis oldal, had menjenek ki. Menjenek, ovek a media, fegyver telefon letesz, csak gyalog. Egy het mulva a kozepe, mert ehes, szomjas, kell az aram. Menjen, telefon, fegyver letesz, kihallgatasok. 2-3 het mulva mindenki, nekik gulag. Kozben se kaja, se aram, se viz, se net, se semmi kimeno kommunikacio. Aztan vege.
Azert ez mar nem a leningradi front ideje, itt ha a bloki este nem kap kajat meg nem tud aludni mert agyuznak, azt megosszak a facebookon.
Alternatív lehetőség: az ukrán civilek felhergelik magukat / egymást, nekimennek a blokádnak, az oroszok lemészárolják őket, és utána el kell adni, hogy akkor miért is végezték ki fél Kijevet. Merthogy azt is meg lehet osztani a facebookon, hogy 15 órakor mindenki gyülekezzen a téren, és együtt elverjük az oroszokat.
 
 • Szomorú
Reactions: LMzek 2.0

kétkedő

Well-Known Member
2021. január 9.
2 207
10 077
113
:( lehetne újra linkelni? Mert nekem azt írja,hogy az oldal nem létezik.
A légiharc sem létezett :D !
Ez hülyeség. Még a ruszki gép lelövéséből se lett orosz-török konfliktus. Nagyon benéztetek valami nyugati agitpropot, ha ilyet feltételeztek Putyinról!
Nagyon remélem, hogy Neked van igazad, én meg - szokás szerint - csak okoskodok.
De az is tény, hogy ha marad minden jelen állapotában, max. 10 éven belül Oo. meg lesz fektetve, és feldarabolva. Nincs ahhoz ereje, hogy egy totális elzártság mellett a katonaságot fenntartsa és a társadalmi rendet megőrizze. Ha csak nem az lesz amit Bagoly írt, hadikomunizmus.
 
 • Tetszik
Reactions: sidewinder12

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
4 882
6 658
113
Azért az legyen világos itt mindenkinek, hogy ha az oroszok az önhibájukból lejáratják magukat és beég ez az egész Ukrajnát pacifikáló projekt, az magával rántja a konzervatív jobboldalt az egész világban.
Akkor viszont már semmi se állíthatja meg a baloldal rombolását, aminek most épp tanúi vagyunk Nyugaton és különösen az USA-ban.
A woke kultusz generációs távlatokra kiható destruktivitásához képest Putyin "rettegett" Kalibr robotrepülői, vagy buszmegálló-romboló H-31-esei sehol sincsenek.

Azért azt hiszem kicsit túlzásba esel :) Anno nyomatták a multikultit is, és mára az már hivatalosan is kudarcot vallott. Most erőltetik az LMBT-t, de felgyorsultak az események és már most mutatja az a hibáit. Volt sportverseny, ahol egy transznő esélytelenné tette a többi nőt. Ezt nem fogják szó nélkül hagyni. Az éelt sok mindent helyre rak magától is.
Másrészt meg Putyin és a hasonszőrű "konzervatív erős emberek", Trump, Erdogán, Erdogán stb kivétel nélkül igen rossz országvezetők. Nagyon rossz társadalom és gazdaságpolitikát tudnak csak folytatni. Nem jó pályát futnak be az országuk az uralmuk alatt.
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
9 934
23 243
113
A Tocska szórásképe alapján nem a reptér maga volt a célpont, hanem azon belül konkrétan azok az állóhelyek, amelyeken épp technika parkolt.
Így a repeszhatás is el tudta végezni a dolgát.

Kazettás fej is van hozzá, nem? A csecsen háborúban azzal lőtték szét a grozniji piacot.

Ebből arra lehet következtetni, hogy az ukránok naprakész felderítési adatokkal operálnak, melyeket az USA oszt meg velük.
Így az ukrán önvédelem már jobban fáj az oroszoknak, mint a várható nyereség.
Ezeket a Tocskákat kellett volna tegnap reggelig kilődösni és csak utána kellett volna megindulni.

Gondolom rejtve voltak valahol.
 
 • Tetszik
Reactions: Nagy Csaba

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
26 779
50 331
113
Mit gondoltatok? Hogy Viktor volt, Viktor, van, Viktor lesz?
Ö is csak egy politikus, aki elkopik, kifàrad, elbasz dolgokat stb.
Lesz utána is élet....
De milyen... meg ha 10 eve van... amit o kapott, kap azt ki viselne el? Talan Peti tovabbviszi, de o nagyon ugyesen tolja azt amit most. Mondj valakit aki ertelmileg, tapasztalatbanezen a szinten van a masik oldalon. Szineszek nem jatszanak...
 

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 249
5 819
113
A DCS-el készült Szu-35 lelövése kamu videónak voltak előzményei. Azok legalább valós videók összevágásából készült.
Például ez:
 
 • Vicces
Reactions: Törölt tag 1586

12delta

Well-Known Member
2014. december 6.
930
1 021
93
FMcA1gNWYAACd9iFMcA0BpXMAoGRUe
 

rm40

Well-Known Member
2013. február 23.
942
1 595
93

eszena

Well-Known Member
2021. április 3.
829
2 999
93
Bocsi , csak nem tudok minden hozzászólást visszaolvasni, Csernobilt valóban azért kellett elfoglalni mert piszkos bombát akartak csinálni az ukik?
 
 • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0