Te most úgy amúgy miről beszélsz?
Nekünk is legyen kva szar?
Nem is értem, hogyan lehet hogy sokan elfelejtik, hogy itt voltak 50 évig a ruszkik. Mitől lettek ennyire lieblingek?
/a kérdés akadémikus, nem szükséges rá válaszolni/
"Nem is értem, hogyan lehet hogy sokan elfelejtik, hogy itt voltak 50 évig a ruszkik. Mitől lettek ennyire lieblingek?"
Attól, hogy a Nyugat überelte őket. Ahelyett, hogy cukrászdát nyithattunk volna Bécsben
, beömlött ide minden mocsok Nyugatról.
Hazudtak mindenről. Az EU-s csatlakozásunk előtt (2004) azt hazudták, hogy az EU nem lesz szövetségi állam, nem fog csorbulni a szuverenitásunk, mert az EU csak egy gazdasági közösség. Aki mást állított, azt lekonteózák. Aztán kiderült, hogy kezdetektől fogva politikai uniót akartak. Folyamatosan terjeszkedik a Nyugat. Semmi nem elég nekik. Ukrajnánál is hazudtak. Mindig is Ukrajna EU és NATO tagsága volt a cél, de hazudtak, azt állították, hogy nem volt tervben Ukrajna NATO tagsága. A Lengyelo.-ba és Romániába telepített amerikai rakétavédelmi rendszerrel kapcsolatban is hazudtak: ÉVEKIG hazudták, hogy nem Oroszo., hanem IRÁN ellen van. Volt pofájuk azt mondani, hogy még a Lengyelországba telepített rakétavédelmi rendszer is IRÁN ellen van! Aztán persze kiderült, hogy természetesen Oo. ellen volt az kezdetektől fogva is... szóval, röviden, a ruszkik attól lettek ennyire lieblingek, hogy a Nyugat überelte őket szemétségben.
Ezenkívül a Nyugat politikájának, gyűlöletkeltésének "köszönhetően" kipusztul az európai fehér ember, mert szembeállítják egymással a horvátot és a szerbet, az ukránt és az oroszt, a magyart és a románt, a németet és a lengyelt stb. is csinálnak nekünk egy kurva nagy háborút, hadd mészárolja le egymást a fehér európai ember, miközben öntik ránk a migránsokat!
Ezenkívül, az EU megtagadta az Európai gyökereit, a görög és latin kultúrát, a kereszténységet.
Ezenkívül, az EU azt hazudja, hogy Ő = Európa, kisajátítja Európa fogalmát, kiközösítve belőle Oroszországot, Európa legnagyobb országát.
És még folytathatnám, de úgysem érted.
Más: szerintem Magyarország nem egy nemzet. Ez nem létezik, hogy ennyire ne értsük egymást.