Semmi baj. Egy ilyet is, különben IFA plató lesz!Most mar sejtem ki vagy. Ne haragudj ha vitaba szalltam korabban veled. Soha tobbe nem fordul elo, veled szemben nem nyerhetek ervekkel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmi baj. Egy ilyet is, különben IFA plató lesz!Most mar sejtem ki vagy. Ne haragudj ha vitaba szalltam korabban veled. Soha tobbe nem fordul elo, veled szemben nem nyerhetek ervekkel.
Hát már a méltó halál sem jár nekem......Jézusom mivé lett a világ....Csak agresszor repülőket likvidálok. A propagandistákkal végezzen a fotelhuszárok hada.
Ha valaki világ hatalom szeretne lenni előtt építsen világszínvonalú gazdaságot!
Ma már a pénz hódít, nem a fegyverek. Ezt nem értik az oroszok.
Nem enged be. Előbb totálisan le akar adathalászni. Telefonszám, másik emilcím, alsógatya méret.Akkor jelentkezz be... Már kérdeztem, hogyan lehet közvetlenül VK-s videókat beilleszteni, de eddig senki sem tudott segíteni. Csak @Tcat tud segíteni, ha beállítja a fórummotoron.
Már most elkezdtek kifarcolni putyin mögül.
Nekik se éri meg ha a világgazdaság megint letérdel.
Szerintem kb. most kellene bezárni a topicot... Újat létrehozni "UKRÁN KATONAI ESEMÉNYEK" névvel és "UKRÁN POLITIKAI ESEMÉNYEK" névvel....
Hasonló állásponton vagyok én is. De: lehet, hogy azzal fejezed be.Én úgy gondolom hogy elvek nélkül nincs értelme élni, létezni. Sokszor nagyon nehéz néha lehetetlen betartani őket, de muszáj hogy legyenek!
Az én elvem (saját életemre nézve is) a "ne árts senkinek". Nyilván megvédem magam és családom ha kell, de nem az agresszióval indítok...
Szépen csendben "semlegesek"maradnak!Nyugatra mehet az export ha meg ez tartós marad oroszoktól "fillérekért"a nyersanyag!Már most elkezdtek kifarcolni putyin mögül.
Nekik se éri meg ha a világgazdaság megint letérdel.
Konkrétan Kína nem tudja magát élelmezni: importálja a kaját. Az első és második szigetlánc miatt pedig nagyon könnyű blokád alá vonni. Nagyon rossz földrajza van Kínának.
Az ukrán hadijelentéseket az elejétől úgy kell olvasni, hogy a morál fenntartására szolgálnak. Ez amúgy a félreértések elkerülése véget, érthető, és abszolút elfogadható. Szembe kerültek egy olyan haderővel, ami minden szinten fölényben volt velük szemben, és ezek ellen kell megvédeni az országot. Pár dolgot leszámítva azonban, maguk a védelmi minisztérium jelentései nem lépik túl az ilyenkor szokásos hurráoptimizmust. (Lásd még a magyar hadijelentések 48 teléről), azaz minden apró győzelmet jeleznek. Így a katonák talán kitartanak, és nem lesz biztos vereség érzésük. Viszont emiatt elég szelektíven kell az egészet olvasni.Akkor rossz irányba indultak... vagy nem értem
Csak ironizáltam . Magamat nem féltem, de az otthon lévőket igen. Meg ugye ha egymás mellé kerülne az ukrán és magyarországi okmányom, akkor a Beregsurányi határról egyenes utam lenne vagy a hadkiegészítőre vagy a bíróságra. Ezek meg nem épp vonzó opciók.isten őrizz, nehogy megossz bármilyen személyes dokumentumot, inkább vigyázz magadra
Konkrétan Kína nem tudja magát élelmezni: importálja a kaját. Az első és második szigetlánc miatt pedig nagyon könnyű blokád alá vonni. Nagyon rossz földrajza van Kínának.
Na meg melyik Ukrajna?Ezért bólintott rá Viktor mert semmi esélye az ukrán EU tagságnak !
Sértsd meg Kijev légterét és garantálom, hogy méltó halálod lesz.Hát már a méltó halál sem jár nekem......Jézusom mivé lett a világ....
Ez egy konteó!Fogd már fel, hogy nem tud, addig amíg a világrend pénzügyi rendszerének szabályait az USA írja!
Most mar sejtem ki vagy. Ne haragudj ha vitaba szalltam korabban veled. Soha tobbe nem fordul elo, veled szemben nem nyerhetek ervekkel.
Lásd mint Merkel. Nála ez valamiért fel sem merült. Pedig mintha ő rúgatta volna ki a hírszerzés főnökét, mert szembement az ő véleményével.Ennyi időt hatalomban töltetve mindenképp kihívás megőrizni az ember józan eszét. Valószínűleg az is nehezíti a tisztán látását, hogy senki sem akarhat rossz híreket közölni neki, meg eleve nincs aki szembe merne vele menni bármilyen témában. Így viszont az ember mindenhonnan csak visszaigazolást kap és ez nagyon veszélyes lehet.
HaZelenszkij felszólította a zsidókat
Zelenszkij ukrán elnök felszólítja a világ zsidóit, hogy szólaljanak fel, miután egy orosz rakéta eltalálta a holokauszt mészárlás helyszínét."Most a világ összes zsidójához szólok. Nem látod mi ...www.vadhajtasok.hu
Na hát igen, látom hogy így működik, a 2014-es donbasszi videók többsége is elérhetetlen, pedig vaskos felvételek voltak. De ez még friss lehet. Ennyire felgyorsult volna a "demokratikus cenzúra", persze csak az én érdekemben, nehogy az "okos valakik" kitegyenek engem valami rossznakNem találod? Gyorsan dolgozik az Új Múlt Kft.