Nem pontos....
Kuruc.info - A Nyugat kerülőutakon kezdte meg a fegyverek szállítását Ukrajnába
Az oroszok nem nézik majd tétlenül, ha ukrán területre lép a konvoj.kuruc.info
Zsitomírt 2-ik napja ágyúzzák.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem pontos....
Kuruc.info - A Nyugat kerülőutakon kezdte meg a fegyverek szállítását Ukrajnába
Az oroszok nem nézik majd tétlenül, ha ukrán területre lép a konvoj.kuruc.info
Volt már rá példa....Van egy sanda gyanúm, hogy Ő sem lesz sokáig a pozíciójában.
Ezt egy olyan ember lőtte, aki konyít a (sajtó)fotózáshoz. Ég és föld a különbség az eddigi mobilkamerás bohóckodásokhoz képest.Nézegettem már ezt a képet délelőtt. Nem mertem berakni. Nekem egy kicsit furcsa.
Vártam, hogy legyen más kép is róla, ha már csak Kijevbe nyomultak, meg ugye elég nagy veszteség. De még semmit nem találtam.
Alapban ott van hátul egy domb, vagy hegy. Oké, Buchában is van egy domb. De ott egy olyan, mint ha alagút lenne, azt nem találtam.
A kép hátuljában meg oldalról szerintem egy Gaz Tigr, meg egy fordított V festéses BMP (?) Előttük meg egy műszaki mentő.
Jó, fogadjuk el, hogy egy orosz támadó ék volt. De az oroszok üzemanyag szállítóval és műszaki mentővel mennek Kijev belvárosát elfoglalni?
Miért vannak ennyire egymáson? Jó, mondjuk a tartálykocsit érte találat... de mégis egyben maradt?
Egy holttest, meg egy sebesült se sehol. Értem, elégtek. De máskor is van, hogy kiveti a robbanás, nem hal meg egyből stb. Pedig itt még sértetlen járművek is vannak.
Lásd a Derszu Uzala c. filmet+Azok a kínaiak nagyrészt már akkor ott éltek amikor az Orosz birodalom/Szovjetunió elfoglalta a területet.
Én is erre kérek mindenkit. Köszönöm.Kérlek titeket!
Ukrajna katonai konfliktus eseményeit ide!
Egyszerűen követhetetlen igy is a helyzet, nem kell ide más olyan, amire senkinek, semmi befolyása nincs.
Légyszíves!
erről volt videó közelebbről, azon voltak pirított davajokNézegettem már ezt a képet délelőtt. Nem mertem berakni. Nekem egy kicsit furcsa.
Vártam, hogy legyen más kép is róla, ha már csak Kijevbe nyomultak, meg ugye elég nagy veszteség. De még semmit nem találtam.
Alapban ott van hátul egy domb, vagy hegy. Oké, Buchában is van egy domb. De ott egy olyan, mint ha alagút lenne, azt nem találtam.
A kép hátuljában meg oldalról szerintem egy Gaz Tigr, meg egy fordított V festéses BMP (?) Előttük meg egy műszaki mentő.
Jó, fogadjuk el, hogy egy orosz támadó ék volt. De az oroszok üzemanyag szállítóval és műszaki mentővel mennek Kijev belvárosát elfoglalni?
Miért vannak ennyire egymáson? Jó, mondjuk a tartálykocsit érte találat... de mégis egyben maradt?
Egy holttest, meg egy sebesült se sehol. Értem, elégtek. De máskor is van, hogy kiveti a robbanás, nem hal meg egyből stb. Pedig itt még sértetlen járművek is vannak.
Nana, 41 milliárd cirka most. 4-5 éven belül lesz eredménye a jövőbeli 100 milliárdos költségvetésnek. Most jelen állapotában 5000 embert úgy tudtak felszerelni a NATO mozgósításhoz, hogy szó szerint kölcsönkértek ruhát, bakancsot és harci felszerelést, más állományoktól. (Német parlament 3-4 napos anyagát nézd vissza). Az eddig elherdált 43 millárd euró évente egy látszat hadsereg fenntartására volt elég, mert úgy voltak vele nincs rá szükség ott van Amerika. Nem kis balhé van emiatt. Másrészt, ha a saját gyártásban készült haditechnika 4 szer annyiba kerül mint az orosz, az USA-tól vásárolt meg 6-szor annyiba, és a sima gyalogsági humánerő békeidőben való költsége a 9-szerese az orosznak, akkor mit is ér 120 milliárd EURÓ rubelben kifejezve? Félre ne értsd, ütőképes technikájuk van, csak egyrészt nem mozgósítható másrészt költséges. A németek csak papíron léteznek haderő szempontjából, saját bevallásuk szerint (Politikusok) jelen pillanatban azonnal megadnák magukat egy háború esetén.HÁT értem en de szerinted az orosz olyan erős mint a jenki? Már kina is túlnőtte őket régen.Hol vannak az új technikák? Az orosz katonai kiadás 60 milliárd dollár még a német 120 milliárd lesz .
STM van Tatabányán is.Igazából ez már elindult korábban és a történtek hatására erősen fel fog pörögni. Ha félvezetőipart nézzük Intel gyár épül Magdeburgba, STM Olaszoba.
~1éve tűnt fel, hogy az ingeimet amik ár/értékben sztem topban vannak bügelfreiok Made in Germanysak. Az automatizálás olyan szintre ért, hogy nem számít, hogy egy német technikus 4000-5000eurokat keres, így is tudják tartani a versenyt bangladessel. Ez nagyon kemény. ipar 4 már a nyakunkban.
helyes, ezt kell csinálni
Ezzel talán tényleg nem kellene szórakozni.Casus bellinek nevezte az orosz műholdak elleni kibertámadásokat a Roszkoszmosz vezetője
„Bármelyik ország műholdas rendszerének kiiktatása casus bellinek, háborús oknak minősülhet”– jelentette ki Dmitrij Rogozin a Sputnik International híre szerint.A Roszkozmosz vezetője azt mondta,...www.vadhajtasok.hu
Vagy hamarosan teljesen kicsúszik a közigazgatás is Kijev kezéből. Az összeomlás elkezdődött.Van egy sanda gyanúm, hogy Ő sem lesz sokáig a pozíciójában.
remélem a hűtőjét, TV-t, kocsit is szrrá törihelyes, ezt kell csinálni
Amiben a tömegsírokról is van szó?Amúgy a Russia Today Live ismét elérhető a youtube on
Elég ütős kis videójuk van fent a donbassi népírtásról, azov gárádról, meg az usa keverésről, a minszki egyezmény be nem tartásáról....