Hmm az nincs betiltva?Ukrán Szu-24 kazettás bombákat dob orosz csapatokra. Látszik a távolban ahogy a bombák a dobás után még elműködnek, hogy szétszórják a tölteteiket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hmm az nincs betiltva?Ukrán Szu-24 kazettás bombákat dob orosz csapatokra. Látszik a távolban ahogy a bombák a dobás után még elműködnek, hogy szétszórják a tölteteiket.
Ühümm...Mondjuk pont az a távolra telepített biolaborok lényege, lehet rizikózni veszélyes cuccokkal, az anyaországot egy óceán választja el tőle.
A kolléga Harkov Szelleme és tényleg orosz, aki a hazájáért harcol és virágesőt borít a megszállókra.Itt meg azt írják, hogy Orosz, megy a maszkírovka bőven mindkét oldalról.
Én elmondom -megmutatom szívesen, csak kérlek másnak el ne fecsegd:Már tényleg kezd zavarni, hogy láthatólag rajtam kívül mindenki elsőkézből kapta meg az orosz haditervet, és mostanában megkapja a napi frontjelentéseket is.
Felőlem privátban is küldhetitek, de légyszíves küldjétek...
Kép már biztos volt róla.
"A large group of landing ships of the Russian Navy was spotted off the southern coast of Crimea"
Ismét nagyon civilek a bartender iskolában.
Ez érdekes levezetés volt Isten és orosz agitprop anyag kapcsolatában.Jogodban van. Viszont, aki mélyebben foglalkozik a témával az elgondolkodik rajta. Minden ember azt hisz amit akar. Van aki hisz istenben van aki nem...
Arany János! Neki egyébként van egy kis verse arról, hogy megy mostanság is a hatalmak részéről tetteik megideologizálása. Civilizáció a címe. Rövid, érdemes elolvasni.Áll néma csend, légy szárnya benn, se künn nem hallatik.
Az oroszok meg ukránok sem írták aláHmm az nincs betiltva?
Azt hittem, hogy az a terv, hogy addig támadunk, amíg nem marad más életben, csak Haige marsal, Haig marsal családja, és a kutyája.Én elmondom -megmutatom szívesen, csak kérlek másnak el ne fecsegd:
Nyilván ez az én véleményem.Már tényleg kezd zavarni, hogy láthatólag rajtam kívül mindenki elsőkézből kapta meg az orosz haditervet, és mostanában megkapja a napi frontjelentéseket is.
Felőlem privátban is küldhetitek, de légyszíves küldjétek...
Ukrán, hogy a f*szba tudnak ezek még felszállni? Vagy az orosz légierő ennyire volt képes a légifölényt kivívni?Ukrán Szu-24 kazettás bombákat dob orosz csapatokra. Látszik a távolban ahogy a bombák a dobás után még elműködnek, hogy szétszórják a tölteteiket.
A leghatásosabb fegyver menetoszlopok és nyílt terepen lévő alakulatok ellen.Hmm az nincs betiltva?
Nyugi a másik videóban meg oroszUkrán, hogy a f*szba tudnak ezek még felszállni? Vagy az orosz légierő ennyire volt képes a légifölényt kivívni?
- Az ENSZ szerint 227 civil meghalt és 525-en megsebesültek Ukrajnában. Több mint egymillió ember menekült el – teszi hozzá.Al Al dzsazira
Akkor miért ukrajnában és nem New Yorkban?Ühümm...
Nem offoljunk, de azért, ha hiszünk a kínai laborszökevény vírus elméletében, akkor pont lényegtelen, hogy a bolygón, hol van a biolabor...
Biztos hogy ukrán?Ukrán Szu-24 kazettás bombákat dob orosz csapatokra. Látszik a távolban ahogy a bombák a dobás után még elműködnek, hogy szétszórják a tölteteiket.
Forgathatod úgy ahogy akarod, a kérdésemre válaszolj inkább.az, hogy magyar civilezed a honfitarsaidat, azt jelenti, hogy nem is honfitarsaid...