Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ausztráliában is bejön mind, kár hogy nem értem Fel voltam mentve oroszból. Itt csak az ukrán propaganda megy a rádióban, képesek voltak megkérdezni egy Donbaszt lövő ukránt, hogy most hogyan érzi magát hogy Oroszország belépett a háborúba. A BBC/CNN híreket ollózzák és úgy hivatkoznak rájuk mint: "definitive standard in news"VPN ázsiai IP címmel, simán betölti.
nem itt szedték szét múltkor az első csecseneket?
Deeeee....!!! Ne higyjetek neki!!!
Az igazság az, hogy "a nyugat' titkos ukrajnai biolaborókban, intelligens biofegyvereket fejlesztett az oroszok ellen. Ez a biofegyver csak oroszok ellen lett volna hatásos, ukránokra vagy másokra nem, mert egy "orosz gén"' alapján támadta volna a szervezetet!
Persze, csakhogy ezt 100% hogy nem így tervezték. Nem számítottak ilyen elszánt ellenállásra, noch dazu az orosz hadsereg láthatóan nincs azon a szinten, amit hittek róla a Krlemben /és valószínűleg a NATO-ban is/.Már megindították. Azt hiszed az orosz lakosság nem követi az eseményeket és nem tudnak róla?
Akkor tessék őket Afrikába telepíteni. Alacsony népsűrűség és nincsenek szem előtt.Mondjuk pont az a távolra telepített biolaborok lényege, lehet rizikózni veszélyes cuccokkal, az anyaországot egy óceán választja el tőle.
Hogyne, nem is törlöm őket.Ez a szabad információhoz való hozzáférés, aki akarja nem hiszi el, van aki elgondolkozik rajta. Mert, ugye háború nem kezdődik el a "semmiért"
Már tényleg kezd zavarni, hogy láthatólag rajtam kívül mindenki elsőkézből kapta meg az orosz haditervet, és mostanában megkapja a napi frontjelentéseket is.Persze, csakhogy ezt 100% hogy nem így tervezték. Nem számítottak ilyen elszánt ellenállásra, noch dazu az orosz hadsereg láthatóan nincs azon a szinten, amit hittek róla a Krlemben /és valószínűleg a NATO-ban is/.
Azt gondolom, hogy az első napon a gosztomeli akciónak kellett volna hoznia egy olyan eredményt, hogy ott hídfőt képezve az orosz támadás már akár az első, de legkésőbb a második napon a kijevi kormányzati szerveket veszélyeztesse/elérje, miközben a többi irányból benyomuló, gyorsan haladó ékek az ukrán haderők és a lakosság morálját drasztikusan megtöri. Ennek a tervnek a része volt, hogy kerülték a lakossággal szembeni atrocitásokat, ezáltal kívánva elérni azt, hogy az ukrán lakosság legalábbis semleges maradjon velük szemben. Valószínűleg az ukrán haderők képességeit illetve morálját is súlyosan alulértékelték, bíztak abban, hogy ukrán egységek fogják megadni magukat már a támadás első napjaiban.
Mindezek eredményeként pedig Ukrajna kapitulál.
Ez a terv láthatóan több ponton is elvérzett.
Ebből kifolyólag pedig most az oroszoknak kizárt, hogy bármiféle balti kaland járna a fejükben. Szerintem amúgy sem volt ilyen tervben.
psssszt. Nem, mert titkosakMár tényleg kezd zavarni, hogy láthatólag rajtam kívül mindenki elsőkézből kapta meg az orosz haditervet, és mostanában megkapja a napi frontjelentéseket is.
Felőlem privátban is küldhetitek, de légyszíves küldjétek...
Figyeld a HTKA-t itt nagyon kiegyensúlyozott tájékoztatás folyik......Ausztráliában is bejön mind, kár hogy nem értem Fel voltam mentve oroszból. Itt csak az ukrán propaganda megy a rádióban, képesek voltak megkérdezni egy Donbaszt lövő ukránt, hogy most hogyan érzi magát hogy Oroszország belépett a háborúba. A BBC/CNN híreket ollózzák és úgy hivatkoznak rájuk mint: "definitive standard in news"
Jogodban van. Viszont, aki mélyebben foglalkozik a témával az elgondolkodik rajta. Minden ember azt hisz amit akar. Van aki hisz istenben van aki nem...Hogyne, nem is törlöm őket.
Viszont neken engedtessék meg, hogy jót viduljak néhány ilyen "információn".