T
Törölt tag 1711
Guest
Biztos hogy ukrán?
Kétlem, még NATO is írta 2 napja, hogy most óvatosnak és nyugodtnak kell lenniük mert az orosz légierő rendszeresen súrolja a román légteret.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos hogy ukrán?
Itt már semmi sem biztos.Biztos hogy ukrán?
Egyszerre ukrán és orosz is. Attól függően hogy kit kérdezel.Ukrán, hogy a f*szba tudnak ezek még felszállni? Vagy az orosz légierő ennyire volt képes a légifölényt kivívni?
Nyilvánvaló, rácsapás közben átállt ez is! Most már csak az a kérdés, hogy honnan hova?Nyugi a másik videóban meg orosz
Itt és most elégBiztos hogy ukrán?
Addig pakolgatják az ilyen képeket míg úgy járnak mint az iskolában gyülekezők.
Nem hinném. Jelen helyzet szerint Ukrajnával sem bírnak el, akkor hogy teljesítenének a NATO-val szemben?Baltikum behúzás lesz???
Egy akciónak, amit az ukrán erők megakadályoztak. Hogy miért volt rá szükség, vagy mi volt a célja nem tudom. Mint írtam, én nem kaptam meg az orosz haditervet.Nyilván ez az én véleményem.
Te egyébként miként értékeled a gosztomeli deszantos akciót? Miért volt rá egyáltalán szükség, ha egyébként már másnap a Csernobil felől benyomuló erők is elérték azt a területet?
Az USA-ban találtak helyet pár atombomba elpukkantására, majd pont biolabornak nem találnak...Akkor miért ukrajnában és nem New Yorkban?
És most ez a helyzet Gosztomelnél (persze ha igaz) :Már tényleg kezd zavarni, hogy láthatólag rajtam kívül mindenki elsőkézből kapta meg az orosz haditervet, és mostanában megkapja a napi frontjelentéseket is.
Felőlem privátban is küldhetitek, de légyszíves küldjétek...
volt kérdés?Forgathatod úgy ahogy akarod, a kérdésemre válaszolj inkább.
azok nem azok voltak, másik iskolára csaptak le az orosz SOF.ok.Addig pakolgatják az ilyen képeket míg úgy járnak mint az iskolában gyülekezők.
pár napos fotó.Állítólag Iskander, hát a kifutópályát nem sikerült használhatatlanná tenni vele...
Ennyire.Ukrán, hogy a f*szba tudnak ezek még felszállni? Vagy az orosz légierő ennyire volt képes a légifölényt kivívni?
Állítólag Iskander, hát a kifutópályát nem sikerült használhatatlanná tenni vele...