W
Wilson
Guest
Igen ez sajnos így van....Szerintem inkább egyirányú utcába és ez benne az igazán félelmetes.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen ez sajnos így van....Szerintem inkább egyirányú utcába és ez benne az igazán félelmetes.
Ja és megtehetik mert a ruszkik nem tudnak mit kezdeni velük, küldhetnek fegyvert, technikát, repülőket, kis kék embereket, teljesen mindegy amíg hivatalosan nem üzenek hadat, mert ha az oroszok megtorolnak 5. cikkely.Nagyon tré az irány, nagyon....
Segélyek...először bement a fegyver, most meg megy hozzá a kezszem mint "Önkéntes".
Egyben igen,az lenne. Felfegyverzett katonák. Így csak legális katonai segély egyszer, és legális önkéntesek akik fegyvertelenül érkeznek másodszor, aztán lehet csak romot takarítanak, vagy humanitárius munkát végeznek. Persze lehetnek profi Javelin kezelők is.Fegyvert adni nem közvetlen beavatkozás?! Vagy hogy amerikai meg angol bakák mennek oda harcolni?
Szánalmas egyébként, hogy ezt el lehet adni úgy, hogy a veteránok mennek segédkezni az ukránoknak. Aztán a valóságban meg a magánhadseregek lépnek be a konfliktusba, semmi más nem történik.Nagyon tré az irány, nagyon....
Segélyek...először bement a fegyver, most meg megy hozzá a kezszem mint "Önkéntes".
Elmebetegek ...Közben az US " Zöld jelzést"- adott a nehéz technika átadására, a nato tagállamoknak, Ukrajna részére...
Micsoda véletlen....Volt több videó is, hogy voltak becsapódások. Épp arra voltak külföldi sajtósok.
Szánalmas egyébként, hogy ezt el lehet adni úgy, hogy a veteránok mennek segédkezni az ukránoknak. Aztán a valóságban meg a magánhadseregek lépnek be a konfliktusba, semmi más nem történik.
Megnézném az arcokat ha teszemazt a baráti Kína hasonló kijelentés mellett odavágna tíz vagy százezer főt mert ők meg az oroszokért aggódnak.
Indexel ne szemeteljünk más valamelyik nap már azt írták , hogy az Oroszok már nőket erőszakolnak ! Fuck the news !Videón, ahogy az Irpinyből menekülő civileket lövik
Továbbra is lövi az orosz tüzérség a Kijevtől északnyugatra található Irpiny városát. Az orosz–ukrán béketárgyalások megállapodásai szerint humanitárius folyosókat hoztak létre, amelyeken a civilek elhagyhatják a területet. Az oroszok viszont, ahogy Mariupolnál, itt sem tartották be a tűzszünetet, és lőni kezdték a civileket.
Az egyik videófelvételen az látszik, amint a civilek bőröndökkel, csomagokkal vonulnak az úton, amikor egyenesen a civilek közé csapódnak be a lövedékek.
https://index.hu/kulfold/2022/03/06...-ahogy-az-irpinybol-menekulo-civileket-lovik/
Nem értem a "Hurrá"-optimizmusod....Ja és megtehetik mert a ruszkik nem tudnak mit kezdeni velük, küldhetnek fegyvert, technikát, repülőket, kis kék embereket, teljesen mindegy amíg hivatalosan nem üzenek hadat, mert ha az oroszok megtorolnak 5. cikkely.
Dehogy erre nem volt felkészülve az orosz vezetés az röhej, ez a "minden beavatkozást azonnal soha nem látott módon megtorlunk" szöveg is milyen gyorsan az élét veszítette.
Majdnem az egész unió fegyvereket küld Ukrajnának azt sehol egy pukk.
Jól mondtam én hogy blöff.
Közben az US " Zöld jelzést"- adott a nehéz technika átadására, a nato tagállamoknak, Ukrajna részére...
De hál istennek jó kevesen vagytok, még úgy is, hogy a ruszki propaganda az egész EU-ban messze nálunk a legerősebb.Neked lehet .
A próféta szóljon belőled!Egyfelől nem tudom ki az a hülye, aki ebben a helyzetben átadja a fegyvereit. mert mindenkinek kevés van itt Európában. Mondjuk a románok adhatnák, ők lesznek akkor az első orosz célpont. Komolyra fordítva, szerintem senki nem ad semmit.
Már megszólalt...Nem tudom elhinni, hogy ezek ad hoc lépések. Olyan mint egy sakktáblán való játszma. Biden miért nem szólal meg?
Nagyon arra tartunk hogy kiteljesedik a konfliktus. Nem csak Ukrik kapnak majd hanem tényleg egész kelet eu. Mert a marha Lengyel már fényesre szopta az usát, de nem csodálkozok rajtuk. Öngyilkos egy nép, itt is hullanak mint a falevelek. Ha úgy veszük mivel az oroszok megmondták hogy oda basznak annak aki átt engedi a repteret az ukriknak akkor a lengyelek befognak kapni mert a ruszki lehet nem fogja hagyni hogy azok a gépek felszáljanak.Ha jól olvsatam akkor a Románok is pont most akarnak összehozni egy vegyes alakulatott az Ukrikkal.Nagyon tré az irány, nagyon....
Két lehetőség van. Az egyik az hogy úgysem mernek atomot használni és elkerülik a konfliktust a Natoval, a másik pedig az hogy kipusztulunk.Nem értem a "Hurrá"-optimizmusod....
Tudatában vagy annak hogy mi van előttünk? Milyen kifutása lehet ezeknek a dolgoknak?
Felfogod úgy nagy egészben a jelenlegi helyzet súlyosságát? És hogy mi csak szívni tudunk majd, mert semmilyen ráhatásunk nincs az események folyására?
Baszki amit már behúztak terület az olyan mintha Lengyel , Cseh , Szlovák , Magyarországot és Ausztriát már elfoglalták volna területileg !"majdnem a keleti felét behúzták"
Nem igazán...
Dehogy, Ők büszkén állnak át, addig ők elkötelezett legjobb szövetséges/nek tünnek.románok gondolom már át is álltak fű alatt ..