Nehogy azt hidd,nehogy pár hónap múlva visszaáll minden a régi kerékvágásba, szerintem a világ és Európa ezzel az invázióval megváltozott....
Ezt hány orosz háború után elmondták nyugaton.Aztán végül mindig ott kötöttünk ki, hogy az oroszok pénzt kaptak mi meg gázt, meg mikor mit.
Nem azt mondom, hogy azonnal minden ugyanolyan lesz, mint két héttel ezelőtt, de el fognak indulni az európaiak az oroszok felé.Ugyanis abból lehet választani, hogy Kína befolyása tovább növekedjen Európában (hiszen azért Oroszország sokkal inkább európai, mint ázsiai) vagy megpróbálnak minél többet learatni ők.
Persze lehet fullba tolni a kretént és fejjel nekimenni a falnak(nem rád értem, természetesen).Az is opció. Csak azzal nem vagyunk előrébb.
Ukrajna egy tragédia, ezt én értem. Valahol azért mégis csak egy nép, ami ennél többet érdemelne. Viszont aki a nyugatiak qrvájának áll, az ne csodálkozzon, ha megmicsinálják. Afganisztánban is elhitték, hogy jön a demokrácia.Ugyanott vannak, mint a demokráciabombák előtt voltak, még talán rosszabb helyzetben vannak. Irakban is azt hitték, hogy jön a demokrácia, helyette jött az Iszlám Állam. Szíriában is elhitték, hogy jó ötlet polgárháborúsat játszani és az USA-nak addig voltak fontosak, ameddig elfoglalták az olajkutakat, a többi meg b*ssza meg magát. Ukrajna is csak egy a sorban.