Ez már tegnap sem volt aktuális![]()
Elvileg ma innen indultunk
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez már tegnap sem volt aktuális![]()
Elvileg ma innen indultunk
Mi az aktuális?Ez már tegnap sem volt aktuális
мародерство = fosztogató0.25-26-27-28....
Jól értem hogy- " Nase pro Madjar"?
Hátára mi van Írva?
Maradeur vagy Madjar?
Ez egy lay- out tervezet, vagy javaslat.
Itt mindent elmondanak és megtanítanak Neked.
Kösz.." A mi nagyon Magyarunk"....
Azért nem bántja őket senki, mert rendőrkordon mögül provokálnak, amúgy kapnának rendesen.Érdekes eszmefuttatás, de két dolgot jegyeznék meg: az LMBRQ tagjait, ha felvonulnak, senki nem bántja. Legfeljebb az átlag heterosexuálisok kissé viszolyognak tőlük. Ergo, bármilyen kihívó módon jelzi valaki a rokonszenvét, azt fizikailag nem bántalmazhatjuk. Jogos volt az illető felháborodása az esemény miatt. Azt nem értem, miért kérdőjelezhető meg az illetőnek a magyarsága, tisztessége és szellemi színvonala. Azok az egyének, akik a profilképüket sziárványra vagy egyéb jelképekre cserélik a közösségi médiában, akkor nem magyarok, tisztességesek és alacsony szellemi színvonalúak? Súlyosbítja a dolgot, hogy az ukrán fiatalrmber mindezt egy őt segítő, befogadó országban tette.
A másik dolog: Itt valaki teljes joggal kifogásolta, hogy Ukrajnán belül élő csoportokat szellemi színvonal mentén ne osztályozzuk. megkülönböztessük. A mi kulturáltságunkról egy nyugaton élő honpolgárt kellene megkérdezni. Filter egyébként írt erről, ajánlom figyelmedbe.
Többször volt már tegnap is.
volt már? ez legalább 8 löveg.
A végén akkor rosszul értettem a " Nase pro Madjart"?мародерство = fosztogató
Valószínűleg a fosztogatóra utal. A magyar vengrij lenne szvsz kievben.Kösz..
Huh, ezt, most hogy kell érteni, hogy a tolvaj szinonímája a magyar?
Egy ukrántól erős lenne..
Orion is képes ráValaki tudja hogy a Forposton kívül alkalmaznak-e drónokat Krasnopol célravezetésre?
Ők, ott, a nagytöbbség hogy tekint ránk az megérne egy hosszabb hsz-t tény.Kösz..
Huh, ezt, most hogy kell érteni, hogy a tolvaj szinonímája a magyar?
Egy ukrántól erős lenne..
Az, hogy képzelődsz, és azt is belehallod ami nincs odamondva.Illetve a végén mi az a nagyon magyarozás?
mi a megfejtés?Lévén az EU (=/= Európa!) a buzulástámogató nyílt leveleken kívül gyakorlatilag képtelen közösen lépni bármiben, én se tennék rájuk pénzt. Csak kár, hogy mi is részei vagyunk ennek a társaságnak
(Megjegyzés: az, hogy most látszólag közösen hozták meg a szankciókról a döntést, ne tévesszen meg senkit! Soha ilyen gyorsan nem sikerült ilyen komolyságú témában döntést hozniuk ... most vajon miért?)
Pl. Tegnap már Dnipro bekerítéséről szóltak a hírek, de kb minde irányban kiterjedtebb az orosz műveleti terület...Mi az aktuális?
Raktam be másikat is:
![]()
Kérdezte Omae hogyan ,miként lehet képes leszaggatni egy ember arcát egy 7.62-es lövedék.Ez egy lay- out tervezet, vagy javaslat.
Maroder, azaz fosztogató0.25-26-27-28....
Jól értem hogy- " Nase pro Madjar"?
Hátára mi van Írva?
Maradeur vagy Madjar?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..