Nekem se, de amiről te beszélsz, az a szovjet. Ilyen alapon a náci megszállást is megtapasztaltuk, most meg kézzel-lábbal azért gyúrunk, hogy minél több német cég jöjjön ide ...Egyenlőre csak az orosz ideiglenes itt állomásozásáról van tapasztalatunk, és a tőlük való függésről. Nekem nem jött be. És ne mondja senki, hogy az a Szu volt, nem Oroszország, hiszen pont a volt szovjet érdekszférákhoz való visszatérés / a Szu felbomlása kori nyugati érdekszférákig való visszavonulást szeretnék az oroszok elérni és elfogadtatni, mint status quo-t. Csak felnőtt közben egy generáció, akinek nem hiányzik a rideg orosz valóság.
Nem azt mondom, hogy a Kelethez kell tartoznunk, sőt, de ha egyes háborúkat nézek, akkor nem a náci, arrogáns, képmutató Ukrajnát választanám itt, ahogy, Szíriában se a szívevő 1.0 vagy 2.0t, hanem az oroszokat.
Ami most van Líbiában, azt is cserélném egy Kadhafira. Ukrajnában pedig ugyan utáltam Janukovicsot, de inkább ezer Janukovics, mint ezek a náci férgek!
Sajnos, én még úgy nőttem fel, hogy úh, USA! De azok Szerbia és 911 után eljátszották nálam szinte minden bizalmukat, Obamakival pedig Clingonné külügyminiszterségével a maradékot is.
Mindezt úgy, hogy a nagyapám szül helye: USA ...
Utálom a puccsokat, jöjjön bármilyen irányból. Stabilitással bàrmi túlèlhető. Ukrajnában hergelésre mentek, naci szinten és oroszellenességben. Es amikor a kárpátaljai magyarok miatt mi nem csicskultunk, mindenki oroszbérencséggel vádol(t) minket, pedig semmi más nem volt, csak reálpolitika.
Egy dolgot felejtetek el! Egyszer írtàk itt a fórumon is: Ukrajnának remek nyugatbarát és remek oroszbarát vezetései voltak. Ami nem volt nekik soha, az az ukránbarát vezetés. Azért tartanak itt.