Mert "orosz ügynök"...há megmondták, és ha már ilyen face reveal van, én meg Koszovói Pék, és ezért tudok ennyitÉs honnan vagy te ilyen jólértesült az érkező propivideókat illetően?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert "orosz ügynök"...há megmondták, és ha már ilyen face reveal van, én meg Koszovói Pék, és ezért tudok ennyitÉs honnan vagy te ilyen jólértesült az érkező propivideókat illetően?
Éles teszt, ahogy a Bastion is, én ezt pont 100%-ra veszem. Simán el lenne az lőve időszakosan előre kiírt gyakorlatokon, ilyen számban mivel nem tömeges, annyi van mögötte szerintem, hogy nem egy tesztmezőre lőtte el az akinek kell a jártasság, hanem találtak neki egy valós célpontot, ártani nem árthat alapon!Esetleg úgy ítélték, hogy van még ott érdemi légvédelem, ezért kuldtek ilyen cuccost?
Esetleg tesztelik élesben?
Stb?
Figyelj már, ezt másnak is írtam már, hogy azért mert nem látsz valamit, az nem azt jelenti hogy az nincs!Minek viszik az irányított rakétákat ilyen mennyiségben? Alig használják őket.
Valóban.Valóban vetítik vagy csak poénkodsz?
Szerintem Lembergben van, az USA konzulátuson. Már egy ideje.Az interjú meg, ha megnézitek, green screen háttérrel futott. Ez a gyökér tényleg elhúzott Kijevből. Bedobta az országàt a darálóba.
eszméletlen mértékű károk lehetnek.
egyszerűen reagálva...ez tök gáz Persze a népnek nem tűnik fel Beállítottam az RTL-t emlékeztetőreValóban.
https://rtl.hu/fokusz/2022/03/10/volodimir-zelenszkij-ukran-elnok-a-nep-szolgaja-sorozat
Szerintem Lembergben van, az USA konzulátuson. Már egy ideje.
Hibás elképzelés a precíziós csapásmérés.
Milyen agymenés ez, abszolút nem vagy képben.Bizony hosszú lesz.
Ukránoknak mindegy, mennyire rombolják le az országot, EU, USA kitömi majd pénzzel újraépítéshez. Már most is jelentkeztek be országok, hogy mit építenek újjá.
Ukránok is tudàk, hogy oroszok nem akarják mert nem tudnàk megszállni az országot (ez már nem a 19-20. század).
Ezért akár meddig elmehetnek. ha kell egy utolsó féllábbú ukrán katonáig is aki egy kárpátaljai zsákfalut véd egyedül vagy Zelenszivel.
Területügyileg oroszok fogják hamarabb elrántani a kormányt, nem csak a szakikat hanem még a Krímet is feladják.
Ez egy kérdés lesz igen. Hogy mennyire nyugatizálódott mára az orosz társadalom.Ez a kérdés az orosz oldal számára is abszolút releváns: vajon megér-e az orosz társadalomnak (nem a vezetésnek!) ennyi áldozatot az ukrán kaland?
Áldozat alatt természetesen a teljes "költséget" értem hullazsákostól, kindzsalostól, tankostól, szankcióstól, áruhiányostól, rubelgyengülésestől stb. Ne tegyünk úgy, mintha az oroszoknak ez a háború semmibe se fájna.
Már látom lelki szemeim előtt, ahogy feltűnik a határon egy átlagosnak nem mondható méretű Samara.Az s300-at is bele lehet rakni egy samara csomagtartójába ? Mert ha nem (márpedig nem ) akkor csak egy szép kövér célpont lesz valamelyik CM-nek !
Már írtam, korábban, hogy Ukrajna jó lehetőség(terep) a legújabb orosz fegyverek tesztelésére.Éles teszt, ahogy a Bastion is, én ezt pont 100%-ra veszem. Simán el lenne az lőve időszakosan előre kiírt gyakorlatokon, ilyen számban mivel nem tömeges, annyi van mögötte szerintem, hogy nem egy tesztmezőre lőtte el az akinek kell a jártasság, hanem találtak neki egy valós célpontot, ártani nem árthat alapon!
Csehszlovák ak-val, azov felvarróval a kézen?
na ők tényleg amerikai katonák (állítólag)
Megerősítette a hiperszonikus rakéta bevetését az orosz védelmi minisztérium.
Az orosz hadsereg nagy földalatti rakéta- és lőszerraktárakat rombolt le a nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében hiperszónikus rakétával – közölte szombaton az Interfax orosz hírügynökségre hivatkozva az orosz védelmi minisztérium.
A tárca közlése szerint az orosz erők katonai rádió és felderítési központokat romboltak le Odessza kikötőváros közelében tengerparti rakétarendszerekkel – írta az Interfax. A bejelentéseket a Reuters brit hírügynökség független forrásból nem tudta megerősíteni.
Oroszország korábban még nem vetett be hiperszonikus rakétát, sem Ukrajnában, sem Szíriában. Első, 2018-as sikeres tesztje óta több hadgyakorlaton felvonultatták a szuperfegyvert.
Moszkva szerint ez a fajta nagyon jó manőverezőképességégű ballisztikus rakéta minden légvédelmi rendszerrel szemben ellenálló.