Bocsi akkorAzov mindenhol van, nem csak délen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bocsi akkorAzov mindenhol van, nem csak délen.
Addig tart, amíg vége nem lesz.Tényleg, milyen hosszú egy különleges művelet?
Mi exportálhatnánk egy "Borsodi világos" dombelhárító hadosztályt.Nézegetem a képeket az ukrán haderőről, valami feltűnt: tényleg csak szlávokat látok!
Úgy értem, (látványosan) más rasszhoz tartozó embert egyet se. Most hogy így belegondolok, a civil lakosságról készült felvételeken se nagyon... Hol vannak a többiek? Úgy tudtam, a cigány lakosság aránya egész nagy, ráadásul tipikusan ők a korfának a fiatalabb ágain helyezkednek el (=harcképes korú, stb). Van valamilyen különleges oka esetleg, az ukránok nem adnak fegyvert a kezükbe?
Mindennemű rasszista felhang nélkül kérdezem.
A keletiek még nem értek oda.Én az oroszok oldaláról hiányolom az ázsiaiakat. Eddig szerintem még nem is láttam mondjuk burjátot. Nyilván, gondolom elsősorban a nyugati katonai körzetek katonái vesznek részt, de akkor is.
Mozart?Azért látszik, hogy mi a lényeges az osztrák médiának: pince+gyerek. De a csecsenek is az osztrák kultúra része.
Gondolom azt nem reklámozták, mikor a legismertebb osztrák képe lógott a mariupoli bázis -vagy mi- falán.
Ez sem lenne jobb..."Nackó lak" " az Izyumban. Egy közönséges kunyhó, egy közönséges ukrán ♂
Fogyasztatja a lőszert.
A hulla az tárgy.Megsemmisíteni tárgyakat szoktak nem embereket.
Ki akarták pusztítani a makacs önellátó parasztságot, a városokba/gyárakba akarták őket kényszeríteni.A holodomor szovjetukrán városi pártfunkcionáriusok műve, az operatív réteg ők voltak.
A nagyvárosokban nem éheztek, “csak” a falvakban.
táblákkal érkeztek."Jenki, menj haza!"
persze, az itteni ruszofileknek és ukránfileknek csak hitük van arra, hogy saját hülyeségeik mellett kardosokodjanak.Akkor ez már megint csak hit kérdése...
ezek is megvezetett emberek, csak éppen ruszocentrikus világképpel. egyik kutya, másik eb."Jenkik, menjetek haza!" - A bolgárok, a szerbek és az örmények is felvonultak az oroszok mellett
A mainstream média csak arról tud hírt adni, hogy az "egész világ" Putyin ellen van.
Ennek ellenére számos országban az oroszok mellett vonultak fel.
A szerb fővárosban már több alkalommal tüntettek az orosz "testvéreikért", tegnap újra megtették.
Ezúttal Újvidéken:
Bulgáriában is demonstráció zajlott az ország védelmi minisztériumának épülete előtt.
Az emberek orosz zászlókkal és
táblákkal érkeztek.
Erősen ellenzik Ukrajna katonai támogatását.
Örményország fővárosában, Jerevánban is felvonultak az oroszok mellett:
(Vadhajtások)
Szóval nem olyan egyoldalúak a kiállások. Nyilván nem képviselnek akkora világrészt és tömeget, bár az emberek többsége inkább csendben marad, vagy kétértelműen nyilatkozik, vagy befenyíti az USA. Nem tudjuk az "őszintét".
Írtam feljebb,ezzel a felvétellel kapcsolatban, hogy ez az első harckocsi amelyet én APS-l felszerelve láttam ebben a háborúban....Tényleg mindent előkapartak az oroszok ehhez a háborúhoz. Kilőtt T-80UM2 Drozd-2 aktív védelmi rendszerrel.
Elon Musk is beszál.
Elhagyott orosz állások.
https://twitter.com/TheDeadDistrict/status/1505278250502791170
Litvánok SUV-kat és dobozos autókat küldenek az ukrán területvédelmi erőknek. Humanitárius segéllyel megpakolva.
https://twitter.com/TheDeadDistrict/status/1505061399512375299
Ez tobb, mint gaz haver…Nem nagyobb, mint anyád!
Itt a dollár is meg fog rogyni, ha az Euró elszáll a picsába, én úgy érzem. Jelenleg a dollár egyeduralma van támadás alatt, nem az Euró.Hasonítani fog a 10000 Eurósra, ami 10 Dollárt ér majd!
Úgy látom ez a BTR4 "over kill " mindent visz ! Akkor a világ miért épít erősebb tűzerejű fegyvereket ? Miért nem lő vissza senki se ? Cél lövöldében vannak ? Ha egy ukrán 30mm-es mindent elpusztít akkor mit tudhat egy ukrán 125mm-es ? De tényleg mint egy videó játék vagy az is ?
"Jenkik, menjetek haza!" - A bolgárok, a szerbek és az örmények is felvonultak az oroszok mellett
A mainstream média csak arról tud hírt adni, hogy az "egész világ" Putyin ellen van.
Ennek ellenére számos országban az oroszok mellett vonultak fel.
A szerb fővárosban már több alkalommal tüntettek az orosz "testvéreikért", tegnap újra megtették.
Ezúttal Újvidéken:
Bulgáriában is demonstráció zajlott az ország védelmi minisztériumának épülete előtt.
Az emberek orosz zászlókkal és
táblákkal érkeztek.
Erősen ellenzik Ukrajna katonai támogatását.
Örményország fővárosában, Jerevánban is felvonultak az oroszok mellett:
(Vadhajtások)
Szóval nem olyan egyoldalúak a kiállások. Nyilván nem képviselnek akkora világrészt és tömeget, bár az emberek többsége inkább csendben marad, vagy kétértelműen nyilatkozik, vagy befenyíti az USA. Nem tudjuk az "őszintét".
A Szu-35Sz-nek minden képessége megvan, hogy lelőjjön még a SZU-ban gyártott ukrán Szu-27 vadászgépet.Akkor ez már megint csak hit kérdése...
DCS videóból már orosz propiverzió is készült. De ezen nincs is mit csodálkozni, az orosz és az ukrán elvtársak nyilván padtársakként tanulták el a szakma titkait mestereiktől még a szovjet tényferdítő akadémián.Inkább hiszek egy Szu-35Sz pilótának mint a CGI, DCS ukrán videóknak . A lelőtt orosz MiG-ek esete. !!!
És a tavalyi hadgyakorlaton is fel volt festve az oldalukra a "Z".Tegyük hozzá, hogy tavalyi hadgyakorlaton.
Akkor fog meglepődni, amikor a fal mögé dobnak egy kézigránátot.ez hüüülyeee mondjuk el se találták a sityakot
Félreérted a házi feladatot. Nem a képességet vitatjuk, hanem azt hogy az általad elénk tárt "bizonyíték" alapján ez igazolhatóan megtörtént-e vagy sem. Mert lehet, hogy megtörtént, de ezt a videó alapján - egyelőre - nem lehet kijelenteni.A Szu-35Sz-nek minden képessége megvan, hogy lelőjjön még a SZU-ban gyártott ukrán Szu-27 vadászgépet.
Megy a Patriot a németektől a szlovákokhoz.