Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kíváncsivá tett, hogy a gép milyen útvonalon haladt vissza Rzeszówba.Nem szab ki szankciókat Oroszországra, és az állampolgára, Mr. Atilla (Vlad) nem hal meg hidegben a gázhiány miatt.
Továbbra is TB2-t küld ukrajnába, és az oroszok még több járművet fognak veszíteni.
Volt már ilyen ukrán videóban is.A videóban az ukrán zászlók helyes színsorrendjével még van aki hadilábon áll.
Apróságok, de én azért a pajzs felvarrót nem raknám fel magamra fordítva.
Allah növessze hosszúra a szakállát! Magomed Tushajev valószínű, hogy él.A szakállas csecsen vitatott....
Pont irániakat? Ez bolond....https://sangartj.com/ru/khizmatraso...8v3xwfGTvzoYyoD29-AYlQQVg8Ydx9SLrMJfQfz63inRA
Zelenszkij iráni zsoldosokat keres
Nem csecsenek, hanem csecsen földön szolgáló oroszok.Nekem a linkeket elég nehezen tölti be, van, amelyiket egyáltalán nem.
A 128-as, az nem Mikolajev térségében van? Ott meg nem hallani csecsenekről.
Kijevben látták Zelivel tangózott Wagner dallamaira.Sojgu meg a vezérkari főnök megkerült már, vagy az is a terv része, hogy eltűntek??
Az oszétok a jászokkal. A csecsenek meg velünk.Inkább az oszétok rokonai a jászoknak. Ez genetikailag bizonyított. Bennem is van 13% oszét.
Ez Kiev mellett volt és Mariupol még tart pár napigVégre!
A nácik városa elbukott.
A foglyok mehetnek Szibériába!
Alább.Pedig már az első napról rémlik, hogy helyszínt is írtak az "elfoglalt tankokhoz", mert akkoriban még az volt a divat.
Alant...Nem tudom én az invázió megkezdése után három nappal elkezdtem tudatosan keresni információt róluk, hogy merre harcolnak és már akkor sem találtam erről semmit....
Az összeset?így a fotókat elnézve elkaptak egy BTR-t .. a cím viszont elég megtévesztő "Az ukrán hegyi rohamdandár katonái legyőzték a csecsenföldi orosz nemzeti gárdát ("Rosguardia")."
Megkergült?Megkerült.
Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának reggeli tájékoztatója
- Az orosz egységek 6 kilométert előrenyomultak és elfoglalták Urozsajnoje falut, az ukrán hadsereg 128. Önálló hegyi rohamdandárjának egységeivel harcolnak.
Tökös bohém gyerekek akik tényleg hisznek Allah erejében és persze a 72 szűzben !A csecsenek szerintem egy baszott nagy morálal rendelkezö alakulat, semmi több. Vadak, mennek ha kell, meghalnak ha kell, de nem tölük kell várni a harcászati csemegét. Gerincet viszont adhatnak a többieknek, ez nagyon fontos lehet
Vagy jó a PR-juk.A csecsenek szerintem egy baszott nagy morálal rendelkezö alakulat, semmi több. Vadak, mennek ha kell, meghalnak ha kell, de nem tölük kell várni a harcászati csemegét. Gerincet viszont adhatnak a többieknek, ez nagyon fontos lehet
Ez furcsa. Az én apukám munkaszolgálatos volt, az oroszok mentették meg az életét, kórházban kezelték, így maradt életben. Kapott enni is. Nem extra dolgokat. Az oroszoknak sem tellett akkor másra.