Ne sirezd, mert teljesen elbizza magát.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne sirezd, mert teljesen elbizza magát.
pedig csak egy task lenne, kiiktatni azt a roppant bosszantó, kis piros gombot :/De nem mernek konkrontálódni az oroszokkal, hozzáteszem nagyon helyesen! Ha mégis ez változni fog, nagyon rábaszik mindenki, nem csak a lesajnált oroszok!
Csak egy példa arra, hogy az oroszok mennyire nincsenek rászorulva a nyugatra...:Na ez a harc most arról szól , hogy ki bírja tovább ! A Orosz úgy se tudja elkölteni most se a dodót se az ójrót . Tehát ha nincs bevétel se xarik be van gyakorlatilag mindene . Ez mondjuk az EU-ról nem mondható el , csak arra vagyok kíváncsi mi lesz a lakosságnál az az életszínvonal csökkenés ingerküszöb ahol elzavarják a halálkóckenderesvéresfaxára az idióta politikusaikat ! Egyszerűen az EU és pógárai sokkal kisebb életszínvonal csökkenést tudnak elviselni mint az Oroszok és ezt köszönhetik az agyig eladósodásnak és pénzügyi rendszereinket életben tartó (kötelező tánc nem kívánság műsor) gazdasági növekedésnek ! És ha kiesik a gazdaság jelentős része vagy drasztikusan nő az előállítás költsége és e miatt csökken a kereslet akkor elszabadulnak a hajóágyúk és senki nem tudja majd megoldani a problémát ! Most még győzhetne a józan ész (tudom híján vannak ) !
akármi volt, szép szimultán repült fel a levegőbeÁllítólag orosz konvoj volt
Ezzel kapcsolatban ötletelhetne valaki hozzábbértő, hogy miért is.hmmmmmmm. no, ez érdekes
aki nem tudja:
EA–18G Growler harcászati rádióelektronikai lefogó repülőgép
az oroszok kísérik őket, az oroszok szerveznek nekik megmondókat, persze hogy az orosz álláspontot fogják a babuskák ecsetelni, ezek mindig képesek azt dicsérni, aki eteti őket.Kínai riport Mariupolból, érdekes hogy az orosz álláspontot közvetítik viszont pár befektetést szüneteltetnek
Ezért kellene az orosztól vásárolni?
Btw, humor nélkül megette az egészet a fene véleményem szerint.Becsülöm benned, hogy van humorod! : Sajnos csak kevesekröl lehet ezt itt elmondani. Sokan meg egyenesen a pincébe mennek mg mosolyogni isß
#101 959Állításod szerint nem is láttad a felvételeket,de te feltételezed hogy kamuvideók. Ajánlom -eloszor nézd meg aztán próbáld meg nem el hinni az ott látottakat.
Soha nem voltam sorállományú...szóval te is egy olyan áttévedt sorállományú honvéd voltál, akinek eltévedt a belső GPS-e egy átmulatott éjszaka után? vagy Eduardo cimborámmal mentél csetniket lőni?
de azért a ruszofil lehet, ugye? az AMD fun a Kalahoz képest.
Ha nem lenne az a piros gomb, meg ami mögötte van, szerintem már Oroszország sem lenne.pedig csak egy task lenne, kiiktatni azt a roppant bosszantó, kis piros gombot :/
lassan meglesz a 34. OРK РACИШTOB БAHDEPA tankezred az ukránoknálZsákmányolt és megsemmisített orosz harckocsik. A múlt héten több hír volt arról, hogy az ukrán hadsereg több fronton kissebb, de sikeres ellentámadást indított. Érdekesség, hogy a T-72 irányzéka "összetört".
Ne terelj!!!!!!!!!!!!Ha akarna az USA tudna csapatokat küldeni Ukrajnába de az konfrontációhoz vezetne az oroszokkal.....
Az USAF vezetésű angolszász légierő simán megtudná csinálni a légtér tilalmi zónát, csak sajnos akkor az orosz légierő gépei (nem önszántukból) lehullanának az égből,és azok a földi telepítésű orosz légvédelmi rakétarendszerek is megsemmisülnének, amelyek veszélyt jelentenek a légtér tilalmi zónát biztosító gépekre.De ekkor már Putyin ujjai a "piros gombra fonódnának".....
Ezek ütik a légvédelmi pajzson a rést.Ezzel kapcsolatban ötletelhetne valaki hozzábbértő, hogy miért is.
Nekem legalábbis felkapcsolt vmi kis lámpát, ott egész hátul, csak még nem jöttem rá miért.
már több mint egy hete elfoglalták, nem?MOSZKVA, március 28. – RIA Novosti. Az orosz hadsereg Mariupol közelében lelőtt egy ukrán helikoptert, amelynek sürgősen ki kellett volna vinnie az Azov nemzeti zászlóalj parancsnokait – közölte Igor Konasenkov, a védelmi minisztérium szóvivője egy tájékoztatón.
"Öt kilométerre az Azovi-tenger partvonalától lelőttek egy ukrán Mi-8-as helikoptert , amely az Azovi nemzeti zászlóalj parancsnokainak vészhelyzeti evakuálására tartott, akik elhagyták beosztottjaikat" - mondta.
Ezt a DPR Népi Milíciája is megerősítette. A minisztérium szerint a kijevi rezsim megpróbálta eltávolítani az Azovstali üzemből a 36. dandár parancsnokát, Baranyukot és az Azov parancsnokát, Prokopenkot.
A RIA Novosztyi mariupoli tudósítója szerint továbbra is feszült a helyzet a városban. A nemzeti zászlóaljak és az ukrán csapatok maradványait két részre vágták, most Azovstal területén bujkálnak a nacionalisták. A DPR erői folytatják a takarítást. A köztársasági elnök, Denis Pushilin szerint a biztonsági erők arra számítanak, hogy a következő napokban ellenőrzés alá vonják a várost.
![]()
В районе Мариуполя сбили украинский Ми-8, летевший за командирами "Азова"
Российская армия сбила под Мариуполем украинский вертолет, который должен был экстренно вывезти командиров нацбатальона "Азов", сообщил на брифинге официальный... РИА Новости, 28.03.2022ria.ru
Igaz, nem igaz. Nem tudom. Majd kiderül.
Kb. 10 éve vagyok itt, bameg, mégsem a kopaszság jut erről az eszembe..., meg nem az időben öregebbség, hanem az észérvek... De sittesekkel voltam sorkatona, ott volt szokásos a testi kényszer, amikor nem is voltak észérvek. Nem voltam, vagyok csapott vállú gyíkember, ezért nagyjából ebből kimaradtam, de meg sem tudtam védeni másokat. Ez a mai napig, mint kudarc kísért.... Te ezt a szellemet hoznád vissza??? Legutóljára soros koromban oktattak ki erről, mint most Te... Az azért leeshetett volna, hogy azért ismerem az itt fórumozók munkásságát... !!! Tényleg így gondolod???Ne haragudj, hogy én is becsatlakozom a veled történő kommunikációba, de mindössze tegnap regisztráltál, és már elég személyeskedve kezdesz beleállni pár tagba. Még csak kopasz vagy itt a fórumon, de megadhatnád mindenkinek a tiszteletet, ahogy talán egy új tagtól illik.
Egyébként welcome.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..