K
Kopi2000
Guest
Szerintem ne bántsd bagolyt ő sokszor máshogy látja a dolgokat mint a nagy többség ami szerintem nem baj ,minél többféle ember van a fórumon
Szerintem ne bántsd bagolyt ő sokszor máshogy látja a dolgokat mint a nagy többség ami szerintem nem baj ,minél többféle ember van a fórumon ,minél többféle nézőpont annál "erősebb" jobb hely lesz a fórum, elég nagy a fórum sokféle ember elfér benne........Bagolyt nem bántom, kb. 5 évvel korábbról ismerem, mint Te. Te is ismerhetnél engem, ha nemcsak egy jelentéktelen epizód lettem volna a fórum életében,.... De Kriss is itthagyta a felületet, Molni is visszavett az aktivitásán, pedig arról mesélhetnék, hogy mennyire nem állt ki az ember védelmében, védve azt a publikációs felületet, amit végülis hanyagol. Évekkel ezelőtt semmi szolidaritás nem volt benne mások iránt... Emberileg csalódtam benne.... Bagolyt sem froclizom. Csak az a bajom, a való világban is, hogy mindenkinek megmondom a frankót. Itt is ki akarom zökkenteni a megátalkodottakat a komfort zónájukból... Nem egy hálás szerep, de a mostani avatarod is szigorúbb, mint az előző.... De téged tényleg kedvellek.... Amit meg a "bagoly"-nak írtam, az tényleg egy valós beszélgetés volt és nem egy kitaláció. Tudom, a valóság abszurdabb tud lenni, mint a kitaláció, ezért a virtuális térben szocializálódott emberek elég mérgesek, amikor abszurd, de igaz történeteket írnak le nekik.... Nem akarok sem jobb, sem rosszabb arcot mutatni, csak azt, ami az emlékeim alapján is szembe jön velem. Ha tetszik, naívan azt hiszem, a regisztrációm óta harcolok a földi pokol (Putyin menyországa) ellen... Nekem erre van szánva most az időm és a segélyhívásokra, amiben az egész családom részt vesz. A két nagyfiam bíztatása és segítsége juttatott el oda, hogyha három hétig, akkor is ki kell állni a magunk értékítélete szerinti dolgok mellett... Egyébként tényleg miattad írok éppen ide és most, mert annyi mocskot kaptál, hogy az már normáltalan. Korábban arra gondoltam, Te viseled a pofonokat, amik nekem is kijárnának a véleményemért.. De, ma már látom, ki kell állni amellet, amit gondol az ember, akkor is, ha ezért szidják, vagy sok időbe kerül.... Ennyit gondoltam ebben a témában.... Egyébként bagoly ártalmatlan az ittlévő sok félnótás között... Köszi az intelmet.... És nem gondolom, hogy ez háború lenne, talán inkább ez a békeharc.....,minél többféle nézőpont annál "erősebb" jobb hely lesz a fórum, elég nagy a fórum sokféle ember elfér benne........