"hidd el az eszembe jut, mikor a hóban feküdtem, kibizosított, csőre töltött AMD-vel, csak a célra várva. Ez azért egy életre beleég az emberbe, és ezért nem véletlen szerintem, hogy az itt jelen lévő volt vagy aktív katonák nem nyilatkoznak meg egy ilyen tabu témáról. Pedig ez a háború igazi arca."
Hát ez a fenti mondat számomra kissé úgy tűnt, mintha a saját háborús élményeidről szólna... Nem úgy tűnt, mintha a sorállományú őrségbeli élményeid lennének a leírás mögött...
Hogy én hol voltam harcérintkezésben azt konkrétan akkor sem fogom leírni, ha nagyon ittas állapoban írnék.
1991-ben Barcstól picit délebbre... Vagy nem.
Az avatarom nyugodtan elrettenthet, bár nem ezért választottam, de lelked rajta.
Ami a tényleg megélt dolgokat illeti: nem kétlem, hogy arról írsz, de némi irodalmi színezettséggel, ami nem baj, de irodalmi Nobelt még nem adnék érte. Megértem a lelki problémáidat is a háborúval kapcsolatban, de ez itt elsősorban egy haditechnikai topic biztpol része, ahol mégiscsak az adott katonai konfliktus tényszerűen elemezhető hírei élveznének prioritást sorállományú élménybeszámolók helyett. Ennyi. Vitázni nem szeretnék, személyeskedni még kevésbé. Te legalább fogtál már a kezedben AK-t (Na jó, AMD-t
). (Az oroszbérencezést a továbbiakban nem javaslom a topicszabályzat miatt!)