Ezt kifejtenéd.Szvsz ez már nem az a szitu, ahol ki lehet maradni.
De persze ki hogy gondolja,
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt kifejtenéd.Szvsz ez már nem az a szitu, ahol ki lehet maradni.
De persze ki hogy gondolja,
Közben ahogy nézem ccd van az elejében. És akkor az aktuálás? Van benne egy battery, vagy valami kémiak, hőenergia nyereséges elektromos működtetes? Ez mindig is érdekelt.Lövedékről nincs valami leírás, hogy milyen feldolgozó van benne és mitől manőverez?
Dühöngenek a orosz szélsőjobboldaliak is mint ahogy a magyar kormánypártiak is a korrekt fegyverszünetnek netán békének még a hírére is!Hát....
Az északi bohóckodásra kezdettől azt mondtam, hogy figyelemelterelés, de ha ezt a Wilson által ide bemásolt tűzszünetet aláírjak, közröhej tárgyává válik Putyin.
Azt jelentené, hogy 30m széteső ország megszivatta a rettegett orosz hadsereget.
Azovi tegner, ja, de-facto, de de-jure nem, ezentúl egyetlen stratégiai cél nem teljesült.
Nincs Ukrajna elvágva a tengertől, nincs legyőzve, nincs az orosz lakosság beterelve Oroszország Anyuska alá, Harkov, mint a legnagyobb egy többen élő orosz kisebbség lakóhelye sem. A "szövetségek népköztársaságokat" sem tudták felszabaditani. Még az eddig billegő Krím is újra kérdésessé válik.
Az Ukrajnában élő kisebbségek, a legnagyobb orosszal együtt, mindennapos brutalitásnak lesz kitéve. Ugyan.
Innentől nulla tekintélye lenne a világban. De cserében brutális szankciók, Oroszország elszigetelése a kulturális, sport és tudományos életből.
Én az gondolom, hogy ez maxiumum figyelemelterelés lehet, időhúzás a csapatok átdobása miatt, mást nem tudok elképzelni.
Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen szöveget leszignózzon Putyin.
Ha belemennek, akkor az azt jelentené orosz hadsereg túl van becsülve és kula xart nem ér, ennyit tud.
Valahogy minden tárgyaláson azt érzem, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja.
Szaktopikban ment a válasz. Ez itt "OFF".Közben ahogy nézem ccd van az elejében. És akkor az aktuálás? Van benne egy battery, vagy valami kémiak, hőenergia nyereséges elektromos működtetes? Ez mindig is érdekelt.
Nem tudod, hogy milyen ülés volt? Mögötte az nem Dugin? Vagy csak "hasonmás"?Vladimír Samanov , aki korábban az orosz VDV-s erők parancsnoka volt, épp egy ülés közben kapta meg SMS-ben a hírt-videó:
VK | VK
vk.com
Ebben igazad van, hogy ha taktikai nukit használnának, akkor hátrébb vinnék a csapataikat, de attól, hogy hátrébb viszik a csapataikat, még nem valószínű, hogy taktikai nukit fognak bevetni.Hat hogy ha taktikai nukleáris csapást mérnek kievre akkor biztosan nem fogják a környékén hagyni a sajátjaikat ...
a Kadirovval szembeni klánok tagja, szerintem a Dudajev Battalionnal mozog
csecsen az ukránoknál.. ki lehet ez?
Most beszéltem telefonon Vovával, és azt mondta, h neked meg sem mutatta a haditervet.Az elsődleges strat céljuk bábállam felállítása volt ukrajnában. Ha nem ez lett volna, a főváros behúzását eleve meg sem próbálták volna a harkov környéki bohóckodással együtt. Rögtön a donbasz lett volna a cél.
Most azt mondani hogy az elejétől kezdve csak a donbasszt akarták akkora hülyeség, hogy valami elképesztő. Nekik ez eddig egy hatalmas égés, és most gőzerővel mosdatják mind a politikusaikat, mind a hadseregüket.
Putyin erre azt mondja az orosz vezérkarnak: "Látjátok??? Ez a Kadirov aztán nem sz.rozik! Ez egy f.sza gyerek! Ez az igazi harci szellem nem a sok balf.sz akit odaküldtem járatni a motort 2 hétre a Kievi agglomerációba, hogy aztán rajtam röhögjön a fél világ! Erdogan a török béketárgyaláson már megkérdezte pult alatt nem kellene nekünk küldenie inkább bayraktart segitségül?? Elsüllyedtem a szégyenben! Lassan már több tankot adtunk ukrajnának mint amivel a háború előtt rendelkezett...Mert ez az idiota Sojgu azt mondta, hogy kb. egy győzelemnapi felvonulás lesz csak!! ...El is küldtem egy hétre liberális érzékenyitésre, hogy megtudja mi vár rá, ha veszitünk..még azóta is hány és könyörög hogy legközelebb inkább lőjjék le!!"Kadirov sem a legélesebb kés a fiókban.....
De persze felőlem megpróbálhatja szerintem az ukrán védők alig várnak az érkezését.....
Kadirov sürgette, hogy "végezzük be, amit elkezdtünk", és "vegyük be Kijevet". Miután Oroszország csökkentette a katonai tevékenységet Kijev irányába
2022. március 29. 17:30
Forrás: RIA Novosti
Itt mit látunk? Írj már oda valami magyarázatot.Eddig nem láttam, ha volt már bocs.
Dehogy, Kijev volt a célpont az első nap, ez egyértelmű, le is írtam én is többször is, de az a gyors deszantos művelet felsült. Utána max 2. vagy 3. napon látszott hogy azokkal az erőkkel amik ott vannak, nem próbálhatják meg reálisan a 3 milliós várost elfoglalni. Az erőket lekötni voltak ott, illetve szerintem arra vártak, hogy hátha megindulnak a jól beásott keleti főerők pánikszerűen felmenteni Kijevet, és akkor szétszedik őket. Mostanra sok értelme nincs ott tartani azt az erőt, Kijevet nem fogják velük elfoglalni, az biztos, és keletre kell minden erő.Az elsődleges strat céljuk bábállam felállítása volt ukrajnában. Ha nem ez lett volna, a főváros behúzását eleve meg sem próbálták volna a harkov környéki bohóckodással együtt. Rögtön a donbasz lett volna a cél.
Most azt mondani hogy az elejétől kezdve csak a donbasszt akarták akkora hülyeség, hogy valami elképesztő. Nekik ez eddig egy hatalmas égés, és most gőzerővel mosdatják mind a politikusaikat, mind a hadseregüket.