Wilson, lassan kicsit elegem lesz ebből a kissé álszent viselkedésből. Ha az oroszok eredményéről van szó: állítólag, ha az ukránokról: hőstett. Persze ha kiderül, hogy mégsem teljesen igaz, akkor: nem biztos, mert az ukránok mondták... El kellene döntened, hogy hol állsz. Az sem baj, ha az ukrán oldalon, de akkor ne álszenteskedj, ne alakoskodj, maradj meg azon az oldalon. Ez a "látszatsemlegesség" kicsit kezd nevetségessé válni. Én elfogadtam, hogy te onnan hozol híreket, és elosztottam az igazságtartalmukat annyival amennyivel szükségesnek tartottam. De felesleges ezt a kétkulacsos játékot játszani. Boki nem akarja magát "semlegesnek" mutatni, ő onnan hoz amit tud, éás mindenki elfogadja olyannak. A te identitásodat is elfogadnám, de nem kell bizonygatni, hogy te neutrális vagy, mert qrvára nem. Viszont ezzel csak hitelteleníted amit hozol...
Figyelj már egy picit tudod te mihez is szólsz hozzá?Vagy csak éppen ha úgy van kedved beleállsz valakibe. Milyen kétkulacsos álszent viselkedésről beszélsz, te nagyon benéztél valamit ez a HTKA ukrajnai háborúval foglalkozó oldala ott van a topik szabályzatban, hogy minden hírt jöjjön az bármelyik oldalról szívesen látnak...
Ezt a hiteltelenítést meg gondold át egy picit mert ugyanis nem én hitelesítem a híreket , ott van minden egyes általam hozott hír alatt egy link mindenki rákattinthat és elolvashatja , és eldöntheti mennyire tartja hitelesnek....
Komolyan tisztára mint az óvodában.....
Amibe belekötöttél az egy az ukrán Pravda által megosztott hír volt amely arról szólt hogy a brit külügyminiszter közölte mely újabb orosz személyeket szankcionálnak az ukrán Pravdaban ezzel kapcsolatban a mariupoli mészáros jelző szerepelt amelyet itt páran a bírt külügyminiszternek tulajdonítottak,.mire én megjegyeztem, hogy nem biztos, hogy ő mondta, mivel ez egy ukrán hír...
Na erre írtad ezt a hozzászólásodat....
Ami pedig a többit illeti se neked se másnak sincs köze ahhoz, hogy én vagy bárki más melyik oldalon áll,pláne nincs se neked se másnak joga ezért bárkit felelősségre vonni.Mint ahogy nekem sincs, de én veled ellentétben nem is vonok senkit sem felelősségre, és pláne nem mondok senki felett erkölcsi ítéletet.
Neked is elmondtam már, (bár semmi közöd hozzá), hogy a orosz invázió óta ebben a harcban az ukránokkal szimpatizálok, de abszolút nem vagyok elvakult az Ukránoknál szemben, rengeteg hírt is hozok orosz oldalról is a topikba, mivel tudtad, hogy mi a véleményem ezzel kapcsolatban, így ezt a hozzászólásodat egyértelműen a rosszindulat vezérelte az irányomban
Ha te ebben az óvodás gondolkodásmódban sorolod be az embereket a fórumon, akkor szóljál légy szíves erről, mert akkor feleslegesen raboljuk egymás idejét és energiáját a fórumon.